ne olursa olsun iç çamaşırıyla balkona çıkmak iğrenç bir şey.
hem balkon toplu kullanım alanıdır ayrıca, planlarda filan öyle, kapatılması filan yasak aslında.
atletle bile kötü görünürken sadece külot çok çirkin yahu.
bi şort giymek çok mu zor birşeymiş.
yok ortak kullanım derken tabir yanlış oldu sanırım
ama bildiğim kadarıyla bişiler yapmak için herkesten izin almak gerekir filan ya onu kastettim.
siz de aynı şeyi yazmışsınız zaten.
ama sonuç olarak bence bir insanın balkonda çamaşırla durması hiç hoş değil.
yazımın ana fikri bağımsız bölüm ya da ortak kullanım olduğu değil bence balkona çamaşırla çıkmanın hoş olmadığıydı. fikir belirtmek de mi yasak
yazımın ana fikri bağımsız bölüm ya da ortak kullanım olduğu değil bence balkona çamaşırla çıkmanın hoş olmadığıydı. fikir belirtmek de mi yasak
Hetereotropik Ossifikasyonbakın ben bunu ayrıntılarıyla biliyorum ama bir emlak uzmanından duymak istemezsiniz sanırım
Belirli bir saati aşmamak kaydıyla istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz, mangal hariç .:) tabi ayrıca donla gezmek için izin aldığınızı düşünsenize komik olurdu :))
allah'ım yarabbim ne alaka şimdi paradoks.
Iyi tamam yanlış bişey dedim ama cümlemden çıkardığın o mu allah'ını seversen ya?
Ben çamaşırla dolaşmanın şahsım tarafından hoş bulunmadığını söyledim, yani az önceki konudan dolayı saldıracak yer arıyorsunuz sanırım
arkadaşlar ama lütfen bu kadar uzatmayın, ya adam çamaşırını da giymemiş olsaydı.. Beterin beteri var lütfen..
Allah'ım yarabbim ne alaka şimdi paradoks.
iyi tamam yanlış bişey dedim ama cümlemden çıkardığın o mu Allah'ını seversen ya?
ben çamaşırla dolaşmanın şahsım tarafından hoş bulunmadığını söyledim, yani az önceki konudan dolayı saldıracak yer arıyorsunuz sanırım
arkadaşlar ama lütfen bu kadar uzatmayın, ya adam çamaşırını da giymemiş olsaydı.. Beterin beteri var lütfen..
Yok ben doktorlar topiğine hiç girmedim yorum da yapmadım sadece methi buralara kadar geldi de
Bakın her işte hayır vardır belki bu bir işaret Tus da bu soru çıkabilir belki
Adam evlensin hele bırakın çamaşırla balkona çıkmayı pantolonla çıkmaya hali kalmayacak biz neyi konuşuyoruz
Karadenizde çok görüyorum ben adam beyaz donla giriyor denize çıkınca hop atıyor yenisini giyiyor ulu orta
Karadenizde çok görüyorum ben adam beyaz donla giriyor denize çıkınca hop atıyor yenisini giyiyor ulu orta
ney heterotropik ossifikasyon mu?
o kadar kolay olmaz ya sorular
o değil de şurda geçirdiğim vakitte ders çalışsam derecem yapmıştım
klavye de garip yazamıyorum
haydaaaaa bak şimdi memleket kavgası başlayacak
Baştan söyleyeyim ben karadenizliyim yani.Bize her yer Trabzon
Helal olsun hemşehrilerime,yakışır.Erkek adam beyaz slip donla denize girer.Karadeniz o boru mu.Mayoyla gireni fırlatır atar animallahhhh
haydaaaaa bak şimdi memleket kavgası başlayacak
Baştan söyleyeyim ben karadenizliyim yani.Bize her yer Trabzon
Helal olsun hemşehrilerime,yakışır.Erkek adam beyaz slip donla denize girer.Karadeniz o boru mu.Mayoyla gireni fırlatır atar animallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?