Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Planlarda falan kapatmak yasak aslında çok net bir cümle olmuş.Sanki konunun uzmanıymışsınız gibi de..

Belirli bir saati aşmamak kaydıyla istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz, mangal hariç .:) tabi ayrıca donla gezmek için izin aldığınızı düşünsenize komik olurdu :))

yazımın ana fikri bağımsız bölüm ya da ortak kullanım olduğu değil bence balkona çamaşırla çıkmanın hoş olmadığıydı. fikir belirtmek de mi yasak

doktora yasak. internette dolaşman bile ayıp hiç utanmıyorsun bu saatte forumda olmaya

yazımın ana fikri bağımsız bölüm ya da ortak kullanım olduğu değil bence balkona çamaşırla çıkmanın hoş olmadığıydı. fikir belirtmek de mi yasak

Keşke sadece o kadar yazsaydınız o zaman doktorlar kendi işine baksın cümlesini duymazdınız.
Sizin doktorlar topiği karışmış sanırım..Nefes almaya geldiniz belki ama burda da durum benzer yani

Hetereotropik Ossifikasyon bakın ben bunu ayrıntılarıyla biliyorum ama bir emlak uzmanından duymak istemezsiniz sanırım

Allah'ım yarabbim ne alaka şimdi paradoks.
iyi tamam yanlış bişey dedim ama cümlemden çıkardığın o mu Allah'ını seversen ya?
ben çamaşırla dolaşmanın şahsım tarafından hoş bulunmadığını söyledim, yani az önceki konudan dolayı saldıracak yer arıyorsunuz sanırım

arkadaşlar ama lütfen bu kadar uzatmayın, ya adam çamaşırını da giymemiş olsaydı.. Beterin beteri var lütfen..

Yok ben doktorlar topiğine hiç girmedim yorum da yapmadım sadece methi buralara kadar geldi de
Bakın her işte hayır vardır belki bu bir işaret Tus da bu soru çıkabilir belki
Adam evlensin hele bırakın çamaşırla balkona çıkmayı pantolonla çıkmaya hali kalmayacak biz neyi konuşuyoruz

ney heterotropik ossifikasyon mu?
o kadar kolay olmaz ya sorular
o değil de şurda geçirdiğim vakitte ders çalışsam derecem yapmıştım
klavye de garip yazamıyorum

Karadenizde çok görüyorum ben adam beyaz donla giriyor denize çıkınca hop atıyor yenisini giyiyor ulu orta

haydaaaaa bak şimdi memleket kavgası başlayacak
Baştan söyleyeyim ben karadenizliyim yani.Bize her yer Trabzon
Helal olsun hemşehrilerime,yakışır.Erkek adam beyaz slip donla denize girer.Karadeniz o boru mu.Mayoyla gireni fırlatır atar animallahhhh

ney heterotropik ossifikasyon mu?
o kadar kolay olmaz ya sorular
o değil de şurda geçirdiğim vakitte ders çalışsam derecem yapmıştım
klavye de garip yazamıyorum

iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.Madem o kadar kolay benim kırıktan sonra eklem yerimde oluşan ama sonra geçen sertlik ossifikasyon muydu sizce kalsifikasyon mu? Ayrıca ossifikasyonsa kullanılacak ilaçlar kırığın iyileşmesini geciktirir mi acaba??
Bedava doktor buldum kaçırmam

Insanlarda ar namus kalmamis. Iklim degisti havalar giderek isiniyor. Ilerleyen yillarda havalarin sicakligini bahane edip sokaklarda ciplak gezen insanlara da rastlarsak hic sasirmayalim...
Kisa belli pantolon giyinip, otururken tangalari gorunen kizlara nasil alistiysak e donla balkona cikan erkeklere de alisiriz yakinda cok gormeyiz bu gidisle.

ayyy bizim evin tam karşısındada var böyle biri ama evliler yeni evliler adam sürekli boxerla hemde mutfakta ramazanda bile öyle dolaştı insan perdeyi kapatır yok 7/24 cam perde açık adam çıplak tövbeee yaaaa utanmaz reziller

şimdi işi karadenize dökmeyin lütfen orası deniz...adam mahalleye karsı giyinmiş kafasıda güzel sanırım...
üstelik donla denize girilen yerler genelde ıssız sakin halka söte yerler erkek erkege gidiyorlardır..plajda görmedim ben giyenini...
karadeniz insanının içi temizdir pislik düşünmez.....

aynen öyle toprağımmmm BİZE HER YER TRABZON karadeniz insanına laf yok yapar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…