Heyecanımı aldılar resmen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işin niteliğine göre değişir

mesela evden devam edince tanınırlığınızı sağlayabilecek misiniz, ya da gelişmeleri takip edebilecek misiniz

benim işim bir bilgisayarla yapılıyor bu aşamada

eşim dalga geçiyor senin sermayen sensin diye

ama evde yapıyorum desem kimse iş vermez ki bana

ofisim var deyince daha teknik oluyor

birinin yanında çalışma mesai vs kavramları yorabilir ama evde olduğunda devamlılığı gelirse ne mutlu

bir de dip not evdeki işi yürütemeyip piyasada çalışmaya geri döndüğünüzde bu kadar zamandır piyasada yoksun alışmışsın rahata biz seni almayız denilebilecek bir niteliği varsa işinizi bırakmak daha riskli

Yarin birgun mutsuz oldugunuzda o yorum yapanlar tuh ya bizim yuzumuzden oldu diyip bugunku kadar yorum yapacaklar mi?
Siz neyi dogru biliyorsaniz onu yapin.Zaten herkes herseyi konusur.

Mesleginiz nedir bilmiyorum ama bikac sene sonra olurda donmek isterseniz bunu rahatlikla yapabilecekseniz heyecan arayabilirsiniz ama aksi durumda ben birakmazdim.

Yazılım uzmanıyım en büyük isteğim ileride hep kendime ait bir yer açmak. Ama bu tarz çalışırsam hiç bir zaman gerçekleştiremem Haklısınız maddi yönden büyük bir riske girmiş olacağım belki de şuanda kazandığımı kazanamayacağım ama diğer türlüde hayallerime adım atamayacağım çok büyük araftayım

Arkadaşınızla sanırım meslektaşız bende yazılım uzmanıyım.. dediğiniz gibi yeter ki bilgisayarım yanımda olsun benim :) Aklınıza takılan şey çok doğru fakat eşimle ben aynı bölümden mezunuz ( o mesleğini yapmıyor başka bir meslekte kendini geliştirdi ) bu yüzden yaptığım işin zorluğunu çok iyi biliyor. Hatta bu konuda tek destekçim o eşim onun harici herkes ama herkes başka şeyler söylüyor. Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok haklısınız.

İşiniz nedir iyi bi cv varsa kolaylıkla iş bulurdun biraz da böyle çalış bence madem mutlusun kimseyi de takma ben iki sene çok iyi bi şirkette iyi bi konumda ağlaya ağlaya çalıştım bırakmaya kalktım millet aaa oraya girmek için millet neler yapıyo Delimisin diye diye iki yılım heba oldu şimdi olsa bir saniye durmazdım

Dün çok sevdiğim bir yakınım çıkarsan tüm tazminatını yakarsın dedi inanın tazminat bile aklıma gelmemişti.. o kadar heveslendim ki bu işe.

Mesleğim gereği iş yerinde de çok sosyal sayılmam.. Sadece yemekte görüyorum insanları onun dışında sabah bir gömülüyorum pcye bir de akşam kafamı kaldırıyorum.. :) Aslında evden ömür boyu bu işi yapmak değil amacım bir süre daha belki evden çalışıp kendi yerimi açmak istiyorum küçükte olsa. Bir yerden başlamak için basamak basamak ilerlemek istiyorum

İşim tamamen sanal dünya ile olduğu için reklamımı yapmak benim için daha kolay. Zaten evden çalışırken bir firma ile anlaştım 2 aydır onların işlerini uzaktan destek veriyorum. En kötü bu tarz bir çok firma ile anlaşabilirim diye düşünüyorum. Şuan halimi bir görseniz kod yazmaktan türkçe konuşmayı unutmuş durumdayım gece gündüz çalışıyorum. İkisinden de vazgeçemediğim için

Bence denemelisiniz. İsabetli bir karar olmuş.
Zaten dediğiniz gibi belli bir noktada iseniz kariyerinizde işsiz kalma ihtimaliniz de azalıyor. İstediğiniz zaman dönersiniz.

Yazılım uzmanı bir arkadaşım bildim bileli evden çalışıyor. Eşi de çalışmamasına rağmen ev geçindiriyor :) hatta çocuk is disiplini olsun diye bir odayı çalışma odası yaptı; pijamalarla girmiyor :))

Çok teşekkür ederim kesinlikle evde çalışırken daha rahat olunuyor kurallar yok, sandalye yok, hata yapma korkunuz yok..

Yarin birgun mutsuz oldugunuzda o yorum yapanlar tuh ya bizim yuzumuzden oldu diyip bugunku kadar yorum yapacaklar mi?
Siz neyi dogru biliyorsaniz onu yapin.Zaten herkes herseyi konusur.

Sanırım yapmayacaklar.. şuan onlar tamamen işin finans bölümüyle ilgileniyorlar.

Millet kliselere gore yorum yapar.. "Kpss'ye gir, devlete gir, şunu yap bunu yap" vs vs vs.. Onlarin dogru gordugu islerin disindakiler hep eksiktir.. O nedenle elaleme aldirma..
İş yerine devam edip kendi isini kurmak icin para biriktirme sansin yok mu? Evde calistiginda bu parayi kazanma ve biriktirme sansin nedir?

Mesleginiz nedir bilmiyorum ama bikac sene sonra olurda donmek isterseniz bunu rahatlikla yapabilecekseniz heyecan arayabilirsiniz ama aksi durumda ben birakmazdim.

Yazılım uzmanıyım.. muhtemelen pişman olursam aynı iş yerime dönemem yerime çoktan biri gelmiş olur :) Başka kapılar açılır diye umut ediyorum aksi takdirde

Bence onemli olan sizin ne hissettiğiniz. Hayatta hersey para demek degil. Mutluysaniz bu zaten sizin motivasyonunuza cok olumlu yansiyacak ve basariyi da ardinda getirecektir.
Kulaginizi tikayip hedefinize odaklanin derim.

Ben de grafik tasarımcıyım.
İşimi evden yapabilecekken her gün sabahın köründe küfürlerle uyanıp servisle dağ başına gelip akşam 7.30'da evde küfürlerle oluyorum.
İnanılmaz mutsuzum.
Evden çalışabilmek için herşeyimi verirdim.
Ben de bu rahatlığa ulaşmak için adım atacağım.
Belki yine bir süre çok daha fazla çalışacağım işlerimi oturtmak için ama sonunda istediğim tek şey hasta olunca rahatca hastaneye gidebilmek, adet dönemlerimde kusa kusa, ayağım uyuşuk sancı içindeyken bir gün de olsa dinlenebilmek, sıkılınca şöyle bir kahve içebilmek, bankaya gidebilmek, acil durumlarda sevdiklerime kolay ulaşabilmek, uykumu alıp evimde vakit geçirebilmek, kedimi de işe götürebilmek...
Sakın huzurunu bozma.
Bu senin elinde bir şans ve işlerin kötü gidince eski düzenine dönebilirsin.
Mesela dün tabiki acil bir şekilde iş istendi, yaptım beğenilmedi yeni bir çalışma yap denildi 1-2 saat içinde.
Ağır bir ilüstrasyon çalışmasıydı belki kasıp bişeyler yapabilirdim ama sabahtan beri çok sancı çekiyordum iş var diye ellerim titreye titreye işimin başında olmak zorundaydım.
Ama dayanamayacağım noktaya gelince beni hastaneye götürmek zorunda kaldılar.
İş kaldı, patronların suratı asıldı ve ben gecemi hastanede geçirdim.
İşimi tamamlayamadığım için iş iptal oldu.
Oysa bir gün önceden değil de bir hafta önceden söylenseydi hemen biterdi ama acil, acil, acil diye iş yükü arttırılınca bitmedi.
Mahçup olmak zorunda olmamama rağmen çok mahcupum.
Kendi işim olsa herşeyi zamanına göre sıralardım ve düzen içinde mis gibi yapabilirdim.
Strese girmeden, oh mis..
Benimki de iç dökmek oldu biraz ama gerçekten çok stresliyim bugün dün hastalandım diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…