- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Adam pişman olmuştur şimdiden. Herkes heyecanlanmak zorunda mı ya? Heyecanlanmiyor diye sevmiyor anlamına mı gelir bir de çok kırıldım yazmışsın. Sınava girersin heyecanlı misin derler yoo sakinim dersin ama eşek gibi calismissindir sınava. Nişanlı bir kadın olacaksın şimdiden böyle şeylere kusersen çok bunaltirsin eşiniMerhaba kızlar haftaya nişanım var
Erkek arkadaşımla telde konuşuyoduk ee heyecan var mı diye sordum nişan için yok dedi . Nasıl yok dedim yok niye olsun ki dedi. Sen de var mı diye sordu. Bende sinirimden yok dedim.
konuşmayı uzattım niye yok heyecanın artık heyecan duymuyomusun filan.
bende doğru canım ha görücü usulüyle evlenmişsiniz biriyle ha benle ne farkı var niye heyacanlanasın dedim.
saçmalama filan kapattım teli sinir oldum. Niye bir insan heyecan duymaz ki ben deli gibi heyecanlıyım oysaki çok kırıldım
Prenses sendromu dedikleri bu sanırımEvlilik olaylarına girecekseniz lütfen ergen trıplerinize son verin. Herkes heyecandan ölecek diye bir şey yok. Herkesin olaylara gösterdiği tutum farklıdır.
Öyle sendromların sonu hep hüsran olur ama onu da bilsin de konu sahibi ona göre girsin sendromunaPrenses sendromu dedikleri bu sanırım
Heyecan duymamak, duygusuzluk değildir.Ne kadar çok duygusuz varmış bı forumda keşke ben de öyle olabilsem
Öyle çocukça bir heyacndan bahsetmiyorum. İçim içime sığmıyor gibi değil ama heyecan var yani sevdiğim insana kavuşcam bir adım atcaz. Bunun içinde insan heyecan duyar yani. O zaman tanımadığımız bir adamla evlenelim nasıl olsa heyecan duymayacaksak ona karşı. Ha sevdiğin insan ha herhangi biri.Heyecan duymamak, duygusuzluk değildir.
Zor ve stresli durumlarla bununla mücadele verip, bastırabilmek ve yenebilmektir
Ne kadar çok duygusuz varmış bı forumda keşke ben de öyle olabilsem
Şöyle sorabilirdiniz: " adım atacağımız Nisan yapacağımız için mutlu musun?" Sana vereceği cevap " tabi ki " olurdu. Erkekler bizim gibi kıpır kıpır değil malesef. Mutlu müdür, evet . Heyecanlı mıdır evet veya hayır. Yani bu kötü bir şey değilÖyle çocukça bir heyacndan bahsetmiyorum. İçim içime sığmıyor gibi değil ama heyecan var yani sevdiğim insana kavuşcam bir adım atcaz. Bunun içinde insan heyecan duyar yani. O zaman tanımadığımız bir adamla evlenelim nasıl olsa heyecan duymayacaksak ona karşı. Ha sevdiğin insan ha herhangi biri.
Bence sen biraz trip atmayı seviyorsun yapı olarak. Neyse senle evlenecek olan düşünsün,bizene ,napalım.Öyle çocukça bir heyacndan bahsetmiyorum. İçim içime sığmıyor gibi değil ama heyecan var yani sevdiğim insana kavuşcam bir adım atcaz. Bunun içinde insan heyecan duyar yani. O zaman tanımadığımız bir adamla evlenelim nasıl olsa heyecan duymayacaksak ona karşı. Ha sevdiğin insan ha herhangi biri.
Heyecan duygusunun olumlu olduğunu nereden çıkardınız?Öyle çocukça bir heyacndan bahsetmiyorum. İçim içime sığmıyor gibi değil ama heyecan var yani sevdiğim insana kavuşcam bir adım atcaz. Bunun içinde insan heyecan duyar yani. O zaman tanımadığımız bir adamla evlenelim nasıl olsa heyecan duymayacaksak ona karşı. Ha sevdiğin insan ha herhangi biri.
Ne kadar çok duygusuz varmış bı forumda keşke ben de öyle olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?