Heyecanlı değilmiş

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
Merhaba kızlar haftaya nişanım var
Erkek arkadaşımla telde konuşuyoduk ee heyecan var mı diye sordum nişan için yok dedi . Nasıl yok dedim yok niye olsun ki dedi. Sen de var mı diye sordu. Bende sinirimden yok dedim.
konuşmayı uzattım niye yok heyecanın artık heyecan duymuyomusun filan.
bende doğru canım ha görücü usulüyle evlenmişsiniz biriyle ha benle ne farkı var niye heyacanlanasın dedim.
saçmalama filan kapattım teli sinir oldum. Niye bir insan heyecan duymaz ki ben deli gibi heyecanlıyım oysaki çok kırıldım

Ben de heyecanlı değildim kendi nişanımda. Heyecan, kişiyle alakalı değil eylemle ortamla alakalı olarak olmayabilir. İki adet yüzük, makas kesmiyor geyiği, aynı pozdan bin tane fotoğraf, köşe koltuğuna oturmuş görümce ağırlığı, payetli elbisesi ile kaynana. Gerçekten heyecan dolu saatler. Nasıl heyecanlı anlatamam. Kocamla çarpışan arabaya bindiğimizde daha heyecanlıydım nişanda olduğundan.

Edit: gerdek gecesi öncesi heyecanlı değilim dese kişisel algıla amenna da, nişan için heyecanın olmamasını, sevmemeye nasıl yordun anlamadım ben. Nişan adrenaline sebep oluyor da benim mi haberim yok.

Son düzenleme:
Adam pişman olmuştur şimdiden. Herkes heyecanlanmak zorunda mı ya? Heyecanlanmiyor diye sevmiyor anlamına mı gelir bir de çok kırıldım yazmışsın. Sınava girersin heyecanlı misin derler yoo sakinim dersin ama eşek gibi calismissindir sınava. Nişanlı bir kadın olacaksın şimdiden böyle şeylere kusersen çok bunaltirsin eşini

Heyecan dahil illa evleniyorsunuz diye partneriniz sizinle aynı duyguları yaşamak zorunda mı?

Niye heyecanlı olunması gerekiyor ki?
Benim için tek heyecan onca kişi önünde yürürken, düşmemek, takılmamak adına verilen çabadır.
Tüm gözler üzerinizdeyken gerçekten düğünde yürümek çok zor bir şey

Caniniz kavga etmek isteyince adamlara sariyosunuz, etmeyin guzum.
"Heyecan yok" diyen adama da böyle yürümek de ne bileyim yani.

Heyecan duymamak, duygusuzluk değildir.
Zor ve stresli durumlarla bununla mücadele verip, bastırabilmek ve yenebilmektir
Öyle çocukça bir heyacndan bahsetmiyorum. İçim içime sığmıyor gibi değil ama heyecan var yani sevdiğim insana kavuşcam bir adım atcaz. Bunun içinde insan heyecan duyar yani. O zaman tanımadığımız bir adamla evlenelim nasıl olsa heyecan duymayacaksak ona karşı. Ha sevdiğin insan ha herhangi biri.

Şöyle sorabilirdiniz: " adım atacağımız Nisan yapacağımız için mutlu musun?" Sana vereceği cevap " tabi ki " olurdu. Erkekler bizim gibi kıpır kıpır değil malesef. Mutlu müdür, evet . Heyecanlı mıdır evet veya hayır. Yani bu kötü bir şey değil

Bence sen biraz trip atmayı seviyorsun yapı olarak. Neyse senle evlenecek olan düşünsün,bizene ,napalım.

Heyecan duygusunun olumlu olduğunu nereden çıkardınız?
İnsan aksine bilmediği bir durumda kalınca heyecanlanır, panikler.
Dediğiniz gibi görücü usulü evlenin, heyecandan titrersiniz çünkü ne çıkacağı belli değil.

Çocukça veya değil, heyecan insanı olumsuz etkiler daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…