Heyecanlı değilmiş

Düğünümde düşmüşlüğüm bile var ben çok eğlendim hiç oturmadım eşimi gözüm bile görmedi ki zaten o oynamayı bilmez doğru dürüst beraber oyandığımız bir foto bile yok ben eğlendiğim için herkes eğlendi kimse erkenden gitmedi düğün salonunu tüm konuklarla aynı anda terk ettik neredeyse gün benim günüm değil mi

Nişandan önce daha başka yapmanız gereken işleriniz yok mu sizin?

O ilk çıkış, salona giriş benim için gerginlikte zirve bir an.
Gelinlik tekmele dur, topuklu zaten sıkıntı, halıya takılmaca cart curt.
Sonra düşülür önemli değil ama ilk giriş
Çok şükür sorunsuz, minik bir takılmayla, gelinliği 2 elimle avuçlayıp kaldırıp yürüdüm.

Anladım teşekkür ederim bi siz doğru düzgün cevap verdiniz insanlar buraya dalga geçmeye gelir olmuş artık eskiden böyle değildi burası bozulmuş maalesef..

Ne kadar çok duygusuz varmış bı forumda keşke ben de öyle olabilsem
Niye duygusuzmuşuz? Hayat senin pembik gözlüklerinden baktığın gibi değil. Bi nişana aşırı heyecanlanmak senin için askından ölüp bittiğini göstermez yine aynı sekilde hiç heyecanlanmamakta zoraki evlenıyormussun gibi bi anlam ifade etmez. Boş triplerle adamı soğutma

nişanı var diye neden heyecanlansın ki

zaten formalite işte

sevgili olmuş evlenmeye karar vermişsiniz hatta aileler bile tanışmış

bundan sonrakiler "el ne der" diye yapılıyor

şimdi kurucu ve bildirici işlem teorisi anlatırsam boğarım sizi ama ilişki kurulmuş, evlilik yoluna girilmiş adam o zamanlarda heyecanlı idi artık bunu sağa sola bildirecekler diye neden heyecanlı olsun

Erkekler bu konuda galiba farkli. Onlar bizler gibi günler önceden heycan yapmiyor. O gün gelir o zaman farkina varirlar. Ama bence tepkiniz biraz cocukca olmus. Kücümsemek icin söylemiyorum yalnis anlasilmamis. Karsi tarafin da duygularini yer vermeyi ögrenin.

sevdiğinize kavuşuyorsunuz gereksiz gerginlik yapıp birbirinizi kırıp yormayın

Ben ve eşim hem sözde hem de nişanda heyecanlıydık. Sonuçta ikimizin özel bir günü

Valla ben nikâh haricinde hic heyecanli değildim.Kuaför sen nasil gelinsin demişti Herkesin olayi farklı sizi sevmese neden sizinle evlenme yoluna girsin?Bir bildiğiniz mi var ki böyle düşünüyorsunuz

Gercekten ben de heyecan yapmamistim taaa ki o "ilk giriş" kismina kadar. Orda bir zirve oldu sonra geçti ama cidden çok gergindim ilk girişte.
Normalde topuklu ayakkabi çok sık kullanmam, kullansam da max 5-6cm olur.
Beeen dugunumde 12 mi 13cm giydim bide

Dumduz kazma iste cok fazla kurcalamaya gerek yok. Insan karsisindaki insanin heyecanini gorunce "evet ben de" demelei en azindan, karsidakinin hevesini kirmamak icin. "yoooooo" demek dumduz okuzluk

yapma chery

adam evleniyor hala mı rol yapsın

adam bu şekilde düşünüyor ve eş adayına da olduğu gibi söylüyor

adamın düşünceleri kendisine uymuyorsa ayrılır ama sonra her zaman benim dediğime he diyordu, 3. gün gerçek yüzü çıktı hikayeleri okuyoruz

adam neden "he" desin ki heyecanlı mısın sorusuna, heyecanlı ise heyecanlıdır değilse değildir

tek tipleşmek zorunluluğu yok ki evlilikte

İstemeyle birlikte mi yoksa istemeden sonra olan nişan mı?
Erkekler istemede ya da tanışmada heyecanlanıyor ilk kez aile karşısına çıkacakları için
İsteme daha önce olduysa heyecanlanmaması normal ya çünkü nişanda giyinip süslenip çıkıp oynayıp tekrar eve dağılıyorsunuz:)
Bir de erkeklerin düğün nişan gibi büyük olaylarda heyecanlanmaması da normal biz gelinliktir, bindallıdır, saç makyajdır derken adamlar yıllardır giydiği takım elbisenin farklısını giyip geliyorlar

Adamları bu kadar basit şeylerden darlamayın valla kaçar gider.
-Heyecanlandın mı?
+Hayır

-Kırıldım çat

Size tavsiyem çok fazla romantik komedi izlemeyin hatta türk yaz dizisi hiç izlemeyin. Ne var bunda trip atıp huzursuzluk çıkartacak. Ben de pek heyecanlı değildim ki erkekler bu konularda daha sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…