- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Düğünümde düşmüşlüğüm bile var ben çok eğlendim hiç oturmadım eşimi gözüm bile görmedi ki zaten o oynamayı bilmez doğru dürüst beraber oyandığımız bir foto bile yok ben eğlendiğim için herkes eğlendi kimse erkenden gitmedi düğün salonunu tüm konuklarla aynı anda terk ettik neredeyse gün benim günüm değil miNiye heyecanlı olunması gerekiyor ki?
Benim için tek heyecan onca kişi önünde yürürken, düşmemek, takılmamak adına verilen çabadır.
Tüm gözler üzerinizdeyken gerçekten düğünde yürümek çok zor bir şey
O ilk çıkış, salona giriş benim için gerginlikte zirve bir an.Düğünümde düşmüşlüğüm bile var ben çok eğlendim hiç oturmadım eşimi gözüm bile görmedi ki zaten o oynamayı bilmez doğru dürüst beraber oyandığımız bir foto bile yok ben eğlendiğim için herkes eğlendi kimse erkenden gitmedi düğün salonunu tüm konuklarla aynı anda terk ettik neredeyse
Anladım teşekkür ederim bi siz doğru düzgün cevap verdiniz insanlar buraya dalga geçmeye gelir olmuş artık eskiden böyle değildi burası bozulmuş maalesef..Şöyle sorabilirdiniz: " adım atacağımız Nisan yapacağımız için mutlu musun?" Sana vereceği cevap " tabi ki " olurdu. Erkekler bizim gibi kıpır kıpır değil malesef. Mutlu müdür, evet . Heyecanlı mıdır evet veya hayır. Yani bu kötü bir şey değil
Niye duygusuzmuşuz? Hayat senin pembik gözlüklerinden baktığın gibi değil. Bi nişana aşırı heyecanlanmak senin için askından ölüp bittiğini göstermez yine aynı sekilde hiç heyecanlanmamakta zoraki evlenıyormussun gibi bi anlam ifade etmez. Boş triplerle adamı soğutmaNe kadar çok duygusuz varmış bı forumda keşke ben de öyle olabilsem
Valla ben nikâh haricinde hic heyecanli değildim.Kuaför sen nasil gelinsin demiştiBen de heyecanlı değildim kendi nişanımda. Heyecan, kişiyle alakalı değil eylemle ortamla alakalı olarak olmayabilir. İki adet yüzük, makas kesmiyor geyiği, aynı pozdan bin tane fotoğraf, köşe koltuğuna oturmuş görümce ağırlığı, payetli elbisesi ile kaynana. Gerçekten heyecan dolu saatler. Nasıl heyecanlı anlatamam. Kocamla çarpışan arabaya bindiğimizde daha heyecanlıydım nişanda olduğundan.
Edit: gerdek gecesi öncesi heyecanlı değilim dese kişisel algıla amenna da, nişan için heyecanın olmamasını, sevmemeye nasıl yordun anlamadım ben. Nişan adrenaline sebep oluyor da benim mi haberim yok.
O ilk çıkış, salona giriş benim için gerginlikte zirve bir an.
Gelinlik tekmele dur, topuklu zaten sıkıntı, halıya takılmaca cart curt.
Sonra düşülür önemli değil ama ilk giriş
Çok şükür sorunsuz, minik bir takılmayla, gelinliği 2 elimle avuçlayıp kaldırıp yürüdüm.
Bide bu laf çıktı, niye herkese prenses diyosunuz heycanlanmış kız adamdan da aynı heyecanı bulamamış üzülmüş bence de gereksiz bişi ama insanları böyle yaftalamayın lütfenPrenses sendromu dedikleri bu sanırım
Dumduz kazma iste cok fazla kurcalamaya gerek yok. Insan karsisindaki insanin heyecanini gorunce "evet ben de" demelei en azindan, karsidakinin hevesini kirmamak icin. "yoooooo" demek dumduz okuzluk
Adamları bu kadar basit şeylerden darlamayın valla kaçar gider.Merhaba kızlar haftaya nişanım var
Erkek arkadaşımla telde konuşuyoduk ee heyecan var mı diye sordum nişan için yok dedi . Nasıl yok dedim yok niye olsun ki dedi. Sen de var mı diye sordu. Bende sinirimden yok dedim.
konuşmayı uzattım niye yok heyecanın artık heyecan duymuyomusun filan.
bende doğru canım ha görücü usulüyle evlenmişsiniz biriyle ha benle ne farkı var niye heyacanlanasın dedim.
saçmalama filan kapattım teli sinir oldum. Niye bir insan heyecan duymaz ki ben deli gibi heyecanlıyım oysaki çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?