Heyecanlı değilmiş

Dumduz kazma iste cok fazla kurcalamaya gerek yok. Insan karsisindaki insanin heyecanini gorunce "evet ben de" demelei en azindan, karsidakinin hevesini kirmamak icin. "yoooooo" demek dumduz okuzluk
Belki de öyledir. sonuçta sevgililer normal hayatta da bu şekilde belki.
Şimdi aklıma geldi ben hiç sormadım heyecanlı mısın diye. Neden acaba ? akşam gidip soracağım heyecanlımıymış o zaman. Gerçi 6 yıl oldu ama hatırlar inşallah

İyi olmuş böyle yaptığınız hayır karşınızdaki neye hazırlıklı olması gerektiğini bilir devam edecekse ona göre devam eder.

O dizilerde filmlerde izlediğiniz erkekler aslında yoklar ve bu bir sorun da değil. Kızlarımız şunu anlamadı gitti. Hiçbir erkek ay benim nişanım var içim kıpır kıpır oldu diye heyecanlanmaz yahu.

İsteme oldu istemede zaten kıpkırmızıdı babam hayırlı olsun deyince rahatladı ki maşallah nasıl rahatladıysa artık adamın hiç bişey umrunda değil ben kaç aydır bu nişan için ne hazırlıklar yapıyorum adamda tık yok hayret bişey. Misafir gibi gelecek gidecek resmen.

ben kendi dugunume misafir gibi gittim desem,
esimi seviyorum, on yili deviricez neredeyse.

ama atiyorum benim esim sizin gibi tepki veriyor olsaydi o evliligi yeniden dusunurdum sahsen.
Bizde de esim heyecanli tarafti, ben yukarida anlattigim sekil,
bu sizin tamamiyle kisiliginizle ilgili bir sey ki,
bunu sevgiye baglamak dogru degil.

nişanlanırken neden heyecanlansın ki ?
mutlumusun diye sorsaniz belki aradiginiz cevabi bulacaktiniz ama nisanlaniyorum diye illa heyecanlanmasi gerekmiyor insanın.
evet duygusuzum siz soylemeden ben yazayımda polemik olmasın

merak etme oda mobilyalari alirken dugun salonunu falan tutarken heyecanlanır
bunu dalga gecmek icin soylemiyorum cuzdan cikarirken heyecandan elleri titriyor cidden

İyi olmuş böyle yaptığınız hayır karşınızdaki neye hazırlıklı olması gerektiğini bilir devam edecekse ona göre devam eder.
Haha beni tanımayıp hemen bakıyorum da peşin hükmü vermişsiniz merak etmeyin benim nasıl biri olduğumu sevgilim biliyor ha bu yüzden gidecek adama da bay derim zaten her şey bu kadar basit değil. Siz zaten hiç trip atmadınız eşinize sevgilinize kesin mükemmelsinizdir.

nişanlanırken neden heyecanlansın ki ?
mutlumusun diye sorsaniz belki aradiginiz cevabi bulacaktiniz ama nisanlaniyorum diye illa heyecanlanmasi gerekmiyor insanın.
evet duygusuzum siz soylemeden ben yazayımda polemik olmasın
Yok aman bişey sormam artık ona bişey şimdide niye mutlu olayım ki der kaldıramam

nobel konuşması olsa heyecanlanırım ama nişan için heyecanlanmak enteresan belki o da böyle geliyordur.

hayatı boyunca hayalini kurduğu bir şey değil sonuçta bence büyütmüşsün.

Yok canım elbette mükemmel değilim tartismalarimiz oluyo ama asla nasıl heycanlanmazsin tarzında bi konuda değil ve evet hiç trip atmam ve tripleri de asla çekemem

Yok canım elbette mükemmel değilim tartismalarimiz oluyo ama asla nasıl heycanlanmazsin tarzında bi konuda değil ve evet hiç trip atmam ve tripleri de asla çekemem
Trip atmayan kadın var mı ya vay şaşırdım. Mutluluklar dilerim. Valla zamanında kendisi bana çok trip yaptı ben çok çektim birazda o çeksin

O ilk an çok fena bir şey.
Herkes size bakıyor, birbirine fısıldayarak ‘yok saçı şöyle, gelinlik bu’ falan diyor ve bunları söylerken gülümsüyorlar.
Bir yandan fotoğrafçı önünüzde yol gösteriyor, ergenus akraba varsa tam dibinizde zıplayıp alkışlıyor hele topuklu, offff.
Onunla yürümek başlı başına bir sanat iken yüzlerce kişi bakarken ve inanılmaz rahatsız bir elbise içinde, en komik vals ya da buram buram aşk kokan bir müzik eşliğinde yürümek gerçekten çok gergin bir durum

Benim ayağım sakatlandı düğün öncesi bir de, kesin düşerim diye gelin ayakkabılarımı son anda çıkardım, topuklu converse giydim, böylelikle gelinlik de uzun oldu, çuval giymişe benzedim ama düşmedim

Dumduz kazma iste cok fazla kurcalamaya gerek yok. Insan karsisindaki insanin heyecanini gorunce "evet ben de" demelei en azindan, karsidakinin hevesini kirmamak icin. "yoooooo" demek dumduz okuzluk
Bana kocam düğün günü hazırlanıp ilk karşılaşmamızda ‘gelin gibi olmuşsun’ demiş, kuzenleriyle sohbete geçmişti.

Ben nasıl evet dedim, kafama tüküreyim...

Öküzlük This one ama konu, gayet normal

siz bakmayın öyle dediğine. heyecanlı olmaz olur mu yahu sadece belli etmiyorlar. benim nişanlım da heyecanlı değilim falan diyordu, isteme akşamı benden daha heyecanlıydı, elini kolunu nereye koyacağını şaşırdı heyecandan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…