Heyecanlı değilmiş

nişan ,düğün, söz ,sap gıbıydım ne heyecan ne başka bir şey.
inanamıyorsun değişik, şokumsu bir şey herşeyin önüne geçiyor.
ailenden ayrılma, başka bir hayata geçme ,ömür geçirme.
hele düğün sonrası başka bir eve gitmek ne tuhaftı.

Biz eşimle ikimizde nikah öncesi bile heyecanlı değildik. Gayet rahattık , hatta evimizi tutma, eşyalarımızı alma gibi şeyleri de vaktimiz olmasına rağmen sona doğru yaptık. Sadece nikah günü, nikah kiyilmasi için salona girerken insanları görünce ikimizde çok heyecanlandık. O kadar. Bence nişanlınizin tepkisi normal. Herkes aynı şeyi hissedemeyebilir.

Erkekler genelde böyle şeylerde ya heyecanlanmaz, ya da heyecnalandıklarını gizlerler. Siz sorduğunuz da Tabiki heyecanlı değilim diyecek. Sizin gibi uçuş uçuş kalbi pırpır atacak değil ya, erkekler daha düz hissediyor böyle konularda. Mesela benim eşim nişan günümüzde öğlen 1e kadar uyumuştu, ben zombi gibi sabahın köründe kalkıp hazırlanmaya başlamıştım. o yüzden fazla kafanıza takılacak bir durum değil, tamam diyip geçin.

Ben çok heyecanlı biriyimdir.Her yeni gelişmede heyecan yaparım.Eşim tam tersi soğukkanlıdır.Bu da benim hoşuma gidiyor,beni sakinleştiriyor,dengeli oluyor.Bire bir aynı yapıda olmak zorunda değilsiniz.Ve sakin olması,seni,nişanınızı önemsemediği anlamına gelmiyor.Silah zoruyla nişan yapmıyorsunuz,adam seni seviyor ki nişanlanıyorsunuz.İçini rahat tut lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…