Heyooo süpersiniz benide alın aranıza :) birlikten müthiş azim doğar :)))))))

Krep77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
224
73
48
35
İstanbul
Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar birbirimize destek olalım yaza kadar incecik olalım.
Ben 77.3 kiloyum biraz vermiş:)) halim Önce 60 istiyorum ,sonrası nasip kaç olursa No problem :)
O kilo cetvelini nasıl yapılıyor yazarsanız sevinirim
Herkeze bol iradeli günler :)

bende 68 kiloyum 58 olmak istiyorum ve kendime iradeli bi günlük arıyorum ne yapsak birbirimize destek mi olsak acaba

Lilyum senin. hedefin için 10 kilon var yaza kadar verirsin ahhhh keşke benim o kadar olsa , senin başarıcağına eminim :)

vermek kolay tabi bi de onu korumak var ben çok iyi kilolar verdim buranın da yardımı oldu ama malesef geri aldım bu kez bi kere daha almamak üzere başlamak istiyorum bu yüzden de istikrarlı kişilere ihtiyaç var:-D

ben de 76 kiloları gördüm verilmez değil senin kilonda biraz sabırlı olmak gerek vermeye başlayınca zaten yemek istemiyorsun burada 3 ayda çözeriz biz bu işi daha az yemek spor ve bol suyla

Bende gayret etmeye çalışıyorum .ramazan ayında 66 olmuştum seninde dediğin koruyayamıyoruz .o da ayrı bi dert ,inşallah akıllanırız
İrademizi koruruz başarı hikayelerimizi paylaşırız :)

en çok istediğim seylerden biri başarı hikayemi paylaşmak ben her gün girip okuyorum şevkleniyorum birilerine de örnek olmak isterim

düzenli paylaşimlar yaparak birbirimizi kontrol etmeliyiz yarından itibaren yanlış şeyler tüketmiş olsak bile yazmaya gayret edelim çünkü zamanla insan burada kendini sorumlu hissediyor zamanla mahcup olmamak için yemiyo

Bugünden itibaren yazalım .benim için ilk tecrübe olucak patron sensin :) kaçamak olan günleri mi yazıcaz? Öyle bi olsun da diyetisyene gidip tartılcam edişesi oluşsun beynimizde , her hafta mı tartılsak? Heycanlanlanınca iştahım kaçıyor senden bilgilerini bekliyorum

mesela her pazartesi olabilir:) her pazartesi kahvaltı öncesi tartılalım o gün dışında tartılmayalım ki verdiğimiz gr lar toplu görünüp yüzümüzü güldürsün:) 0 kaçamaklı bir beslenme düzeni olsun yaptığımız her kaçamak ceza olarak top top yağ olsun ki bi daha yapmayalım temel kurallar koyabiliriz belli bi miktar su/yeşilçay/ almak gereken kalori vs gibi. Ben hiç su içemem mesela sevmiyorum ama bu vesile ile belki içebiliriz. Ödül koyabliriz mesela kendimize mesela 5 kiloyu verdiğimizde gidip kendimize kıyafet alabiliriz 5 kilo yaklasık 1 beden yapıyo insanın 1 beden inceldiğini görmesi mutlu edebilir:)

Tamam yarın tartı günümüz ona göre bol su içelim kahvaltıdan sonra yeşil içtim akşam da içiyim akşam yemeğini hem erken hem de hafif bişeylerle geçiştîrelim hafta sonuları biraz sıkıntılı oluyor diyet için hep bir program oluyor böylelikle kendimizi frenliceğimizi düşünüyorum :))

İlkin yürüşlerle başlıcam sonra mekik ve gönderdîğin hareketleri yapmak istiyorum ara ara vücudumu şaşırtmak amaçlı öyle düşünüyorum bakalım inşallah sen kendin için ne planlıyorsun:))

leslie ile yürüyüp mekik cekmeyi düşünüyorum, aksamları aile birligini oluşturmak zor olduğundan geç yiyorum benim için sıkıntılı yanlardan biri bu:-( bi şekilde zamanla çözülür bu sıkıntılar

Bravoo sana hem yürüyüş ve mekik :)) bende gayret edicem kaç mekik çekeceksin ve ne kadar süre yürüyeceksin????

aranızdaki iletişim çok hoşuma gitti kaynak yapmasam mı diye düşünür oldum bence diyette en önemli olan spor ve su.yemedikten sonra hepimiz sıfır beden olabilirizzz ben birazdan yürüyüş de yaparım çünkü bugün çok yedim azcık vicdan yaptım ikinize de başarılaarrr

kesinlikle olabiliriz ben de inanıyorum ne kadar çok olursak o kadar iyi olur kaynak yapmanda hiçbir sakınca yok

Slm kizlar bende varim. 58 kiloydum. Hamilelik dogum derken 72 kilo oldum. 8 aylik bir kizim var sagolsun spor yaptirmiyor bana. bu kilo beni depresyona soktu kendimi begenmiyorum bu da sosyal iliskilerime yansiyor. Lutfen birbirmize yardim edelim ve bu fazlaliklardan kurtulalim. Bu arada boyum 1.68 yarin basliyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…