Sadece akşamları az yerim aslında ağzım boş durmuyor ufak tefek şeyleri yazmıyorum spora önem veremiyorum su da 1.5 litre oluyor diyetisyenin verdiği liste iyiymiş dikkate alıcam sağol :) sana da kolay gelsin
Diyetisyenin bana verdigi diyeti sizinle paylasym kizlar. Sabah uyaninca 2 bardak su kahvalti 4 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tam tahilli ekmek yarim demek maydanoz. Ara 3 gunkuru 2 tam ceviz oglede yesil salata 150 gr ya et, kofte,balik veya tavuk 1 dilim ekmek ara 1 su bardagi diyet sut 1 elma aksam yemegi 1 bardak yogurt 1 dilim ekmek ve 2 yemek kasigi sivi yag ile pismis sebze yemegi ama misir patates ve bezelye yasak gun icinde 2-3 litre su gun asiri 1 saat yuruyus yatmadan oncede 1 tane meyva kizlar bu liste bana haftada 1 kilo verdirdi :)) sagliklida protein acisindan zengin halsizlik vermiyor yani
O da guzelmis hergun 1 kilo super vallakızlar bu sabah tartıldım inanamadım. demek ki, ödem varmış. dün 71 idim bu sabah 70.1 :)) yarın da 69.5 olsam tadından yenmezz artık :)
bugnkü menüm sabah bir fincan yeşil çay bir haşlanmış yumurta küçük birer domates ve salatalık 4 zeytin biraz peynir bir tatlı kaşığı reçel ve bir dilim tam tahıllı ekmek...
öğlen yoğurtlu haşlanmış karnabahar...
akşam bir tabak kuru fasulye ve yoğrurt....
2 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı 3 lt su ve 2 kahve (sadece birer şekerli)
O da guzelmis hergun 1 kilo super valla
Nerde :) ben hamilelikten oncekeşke hep öyle olsa dımı :)
Nerde :) ben hamilelikten once
58 kiloydum boyum 1.68 kendimi sisko gorurdum megerse mankenmisim bilemdm kiymetimi :) simdi ise 72 kilo
:)) tatlim ya boyum kacben en son 58 kıloyu ortaokulda görmüştüm :) senın kı yıne ıyımış
:)) tatlim ya boyum kac
Oooh maşallah hergün bir kilo gitsîn gelde yemek ye :) biz ne yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?