Heyooo süpersiniz benide alın aranıza :) birlikten müthiş azim doğar :)))))))

Sadece akşamları az yerim aslında ağzım boş durmuyor ufak tefek şeyleri yazmıyorum spora önem veremiyorum su da 1.5 litre oluyor diyetisyenin verdiği liste iyiymiş dikkate alıcam sağol :) sana da kolay gelsin

Sadece akşamları az yerim aslında ağzım boş durmuyor ufak tefek şeyleri yazmıyorum spora önem veremiyorum su da 1.5 litre oluyor diyetisyenin verdiği liste iyiymiş dikkate alıcam sağol :) sana da kolay gelsin

ana öğünlerini abartmamak şartı ile daha doyurcu yemeye çalışki aralara yüklenme bize asıl kilo aldıran zaten ufak tefek dediğimiz bir lokma bir lokma birleşerek ana öğünlermizden daha fazla olan atıştırmalarımız değil mi? bence daha özenli olmalısın

kızlar bu sabah tartıldım inanamadım. demek ki, ödem varmış. dün 71 idim bu sabah 70.1 :)) yarın da 69.5 olsam tadından yenmezz artık :)

bugnkü menüm sabah bir fincan yeşil çay bir haşlanmış yumurta küçük birer domates ve salatalık 4 zeytin biraz peynir bir tatlı kaşığı reçel ve bir dilim tam tahıllı ekmek...

öğlen yoğurtlu haşlanmış karnabahar...

akşam bir tabak kuru fasulye ve yoğrurt....

2 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı 3 lt su ve 2 kahve (sadece birer şekerli)

vay be benım menüm ile neredeyse aynı..diyet yapa yapa diyetisyen kıvamına gelmışım neredeyse..bir de 36 beden hatun kıvamına gelsem :)))

O da guzelmis hergun 1 kilo super valla

Anladim tatlim. Ben her sabah diyet yapacgm diye uyaniyrm. Ama yapamyrm sinirlerim bozuyor 14 kiloyu nasil vercem diye dusunyrm siz ne guzel baslamissiniz

ben sabah farklıyım akşam farklı bilemedim şimdî ama sanki kıyafetleri giydiğimde büyük farklar yok.devam edicem ama sıkılmak istemiyorum hemen daha çok yolumuz var dimi benim sorunum koşu bandında.ders çalışmaktan müzik dinlemeyi unuttum.şimdi de müzik dinlemekten sıkıldım o yüzden napsam ki ben orda yürüyüp pazar gününden beri 6 dan sonra yemedim akşamları tek yapabildiğim o

Günde üç öğün mü tartılıyorsunuz? Bence stres olursunuz ve kilo verilmez acelemiz yok sabırlı olalım yaza kadar zayıflarız merak etmeyin :))))

Kahvaltımı yaparken düşündümde haftasonu kendimi ödüllendirmiyim salı günü(yeniyıl) arkadaşlarla birlikte istediğimi yiyeyim :) inşallah abartmam !!! Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz????

Ben normal zamanda da çok yiyormuş gibi hissettiğim için salı günü çok yemeyi düşünmüyorum zaten bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum.sürekli düşük kalorili şeyler seçmek çok yorucu ve artık ne yerim bilmiyorum.sabah tartıldım 61.1 çıktı aslında ama yaşıma göre fazla olduğunu düşünüyorum.şimdi bîraz kimya çalıştım.sıra yürüyüşte

Kızlar özlettiniz kendinizi nerelerdesiniz sıkıldınız mı???? Sizi görmeyince benimde yazmak içimden gelmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…