Heyooo süpersiniz benide alın aranıza :) birlikten müthiş azim doğar :)))))))

ben 171 boyunda 71 kiloyum.hedef 62... ama senelerdir 65 kıloda direnç ile karşılaşıyorum. bu gıdışe bır son vermek ıstıyorum...hadı hep bırlıkte başaralım şu işi...yarın başlayalımmmm....

kızlar boylarınız uzun, o kadar stres yapmayın tabiki sizi rahatsız ediyordur, bence fıstık gibisinizdir amacımız sadece özümüzü kapatan kabuklarimizdan arınmak:-D

günaydınlar tartıldim ve kilom 68 eski tip basküllerden kullanıyorum dijital değil ibre 68in bi tik gerisindeydi ama 68 diye yuvarlayalım yani boyum 163 hadi bakalım maraton başlasin:-D

sabah kahvaltısı yerine 1 bardak 3ü bir arada kahve ictim şimdilik yeterli geldi

Öncelikle yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz :) birbirimize destek oluruz hiç merak etmeyin sabırlı olmamız yeterli biz lilyumla her Pazartesi tartılıyoruz ben normal baskülde 75 digitalde 76 çıktım yinede bunada şükür buraya üye olmadan önce 80.5 idim sonra 77.3 yaz ayına kadar zayıflarız
Ben her kahvaltı da

Domates salatalık az peynir maydanoz 4 zeytin 5 li altınbaşak biskivi ve çay( şekersiz )

Bazen yumurta 2 adet hurma ( tatlı niyetine )

ben her pazartesi tartılırsam haftanın dığer günleri ölürüm meraktan. siz nasıl sabrediyorsnuz. mesela bu sabah tartıldım 71 kıloydum yarın sabah 70.5 olmam lazım gıbı gunluk hedefler koyuyorum kendıme....

bugunku menum sabah yeşil çay bır haslanmış yumrta bıraz peynır 3 zeytın bır dılım tam tahıllı ekmek. bır çay kaşığı reçel.
öğlen bıraz et ve yoğurt
ara öğün bır portakal
aksam bir porsyon kıymalı karnıbahar yemegı ve yoğurt

ayrıca 2 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı

Ben her saniye tartılıyorum nerdeyse yalnız değilsin bu arada demin tartışıyorum yazmıştım 50 saat güldüm ben bugün de 6 dan sonra yemiyorum :)

Ben her saniye tartılıyorum nerdeyse yalnız değilsin bu arada demin tartışıyorum yazmıştım 50 saat güldüm ben bugün de 6 dan sonra yemiyorum :)

aslında o yazdığını anlayana kadar baya zaman harcadım ekran basında :) VAY BE FAZLA KİLOLAR ADAMA NELER YAPTIRIYOR diye düşünürken anladım sonradan durumu :)))

Hergün tartılmak isteyen tartılsın nasıl kendinîzi rahat hissediyorsanız öyle davranın sabredenler pzts olsun :)) yeter ki kaçamak olmasın hedeflerimizden şaşmayalım arkadaşlar:))

Öğlen mercimek çorbası, 1 sultan kofte (3 kofte büyüklüğündeydi) küçük yuvarlak ekmekte yedim ama miktarini hayal edemiyorum

Akşam yoğurt çorbası ve 2 kasık kıymalı bamya

Öğlen yemeği ton balıklı salata yedim aralarda meyve ve yeşil çay akşam yemeği mercimek çorbası ve 5 li altınbaşak yedim :)))) sizler nerdesiniz kızlar?????özlettiniz kendinizi :)

Diyetisyenin bana verdigi diyeti sizinle paylasym kizlar. Sabah uyaninca 2 bardak su kahvalti 4 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tam tahilli ekmek yarim demek maydanoz. Ara 3 gunkuru 2 tam ceviz oglede yesil salata 150 gr ya et, kofte,balik veya tavuk 1 dilim ekmek ara 1 su bardagi diyet sut 1 elma aksam yemegi 1 bardak yogurt 1 dilim ekmek ve 2 yemek kasigi sivi yag ile pismis sebze yemegi ama misir patates ve bezelye yasak gun icinde 2-3 litre su gun asiri 1 saat yuruyus yatmadan oncede 1 tane meyva kizlar bu liste bana haftada 1 kilo verdirdi :)) sagliklida protein acisindan zengin halsizlik vermiyor yani

ben de krepin az yediği düşüncesindeyim bence biraz güçlendirebilirsin

bugün sabah
neskafe

öğlen
ezogelin çorbası bi kase

akşam
4 kaşık nohut
4 kaşık pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…