çok başlarındasın ama dikkat et benim gibi yapma:)97.4 pozitif dedi
amin inş canım dua ediyorum hepinizeçok teşekkürler canım paylaştığın için, Allah bu güzel duyguları hepimize nasip etsin inşallah
Tabiki mucize var şuan vucudunda o duygu bile muhteşem bence :)inş canım bunun mutluluğu ayrıymış gerçekten ama isteyen insan değerini daha çok anlıyor ne kadar beklerse beklesin
inşallah hamilesindir canım, bize de haber verKızlar ben sabah test yaptım 2. Çizgi biraz silik çıktı ama çıktı yani.hastanedey6 şimdi kan verdim. 10 da sonuç çıkacak? Bana dua edin
kesinlikleee:)Tabiki mucize var şuan vucudunda o duygu bile muhteşem bence :)
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinHala kendimde değilim nasıl hamile kaldım bilmiyorm
Amin canım benim inşallahAllah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
vaaaay beee:) ben kağıdı tutuşturdum eline hiç bişi anlamadı saftirik kocam:))Eşimin haberi yok.mektup yazdm şimdi akşam posta kutusuna bırakacağm.çok merak ediyorum
çok güzel olmuş yazınya ağlıycam nerdeyse
amin inşÇok guzel Allah hayırlisi yla kucağına almayi nasip etsin canım darısı tum olmayanların basina
yaaa ben dün demiştim, yaptığın gebelik testi gibiydi zaten :) tebriklerrr. bence idrak edememiştir eşin henüz
sağol canım benım :)çok güzel olmuş yazınya ağlıycam nerdeyse
amin inşallah canımmmÇok guzel Allah hayırlisi yla kucağına almayi nasip etsin canım darısı tum olmayanların basina
çok tsk ederım canmyaaa ben dün demiştim, yaptığın gebelik testi gibiydi zaten :) tebriklerrr. bence idrak edememiştir eşin henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?