- 21 Kasım 2015
- 216
- 130
- 23
- 38
Yaaaa çok tatlısın yaaaaEşimin haberi yok.mektup yazdm şimdi akşam posta kutusuna bırakacağm.çok merak ediyorum
hadi gözün aydın canım :) sağlıkla alırsın inş kucağınamerhaba arkadaşlar bende hamileyim beklenen adet gününde b-hcg değeri 286 çıktı. beş dakika önce öğrendim. inşallah bu ke bebeğimi sağlıklı birşekilde kucağıma alırım ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için 2016 nisan ayında kaybetmiş kürtaj olmuştum.şimdi tekrar hamileyim hamd olsun alemlerin Rabbine ve isteye herkese nasip etsin
canım benım çok tesekur ederım.çok saol eşim çok istıordu.dun d.gunu idiYaaaa çok tatlısın yaaaa
Mektup fikri çok güzel eşinizi ağlatacaksınız.
Çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
canım benım çok tesekur ederım.çok saol eşim çok istıordu.dun d.gunu idi
Canımmmm tebrik ederim. Allah sağ salim kucağina almayı nasip etsin inşallahKızlar aradım hamileyim :))) inanmıyorum
amin inşllah canımmmmmCanımmmm tebrik ederim. Allah sağ salim kucağina almayı nasip etsin inşallah
Canım tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende haziranda kürtaj oldum ilk adetten sonra korunmadım. Sen korundun mu ilk adetten sonra?merhaba arkadaşlar bende hamileyim beklenen adet gününde b-hcg değeri 286 çıktı. beş dakika önce öğrendim. inşallah bu ke bebeğimi sağlıklı birşekilde kucağıma alırım ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için 2016 nisan ayında kaybetmiş kürtaj olmuştum.şimdi tekrar hamileyim hamd olsun alemlerin Rabbine ve isteye herkese nasip etsin
Vaayyy süper bir doğumgünü hediyesi :))canım benım çok tesekur ederım.çok saol eşim çok istıordu.dun d.gunu idi
canım benım çok tesekur ederım.çok saol eşim çok istıordu.dun d.gunu idi
saol canm bnm :*Vaayyy süper bir doğumgünü hediyesi :))
sanırım oyle oldu canm :*dünyanın en güzel hediyesiii
evet canım ben nisanda kürtaj oldum ve iki ay korundum üçüncü ay yani bu ay korunmadım ve hamileyim şuan inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım bebeğimi ve hepimiz alırız inşallahCanım tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende haziranda kürtaj oldum ilk adetten sonra korunmadım. Sen korundun mu ilk adetten sonra?
İnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Doktor mu dedi 2 ay korun diye. Bana 2 adet dönemi korun dedi ama ben ilk adetten sonra bıraktım korunmayı. Bilmiyorım bekliyorum şimdi daha 12 gün var adeteevet canım ben nisanda kürtaj oldum ve iki ay korundum üçüncü ay yani bu ay korunmadım ve hamileyim şuan inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım bebeğimi ve hepimiz alırız inşallah
evet canım ben nisanda kürtaj oldum ve iki ay korundum üçüncü ay yani bu ay korunmadım ve hamileyim şuan inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım bebeğimi ve hepimiz alırız inşallah
evet doktor korun dedi bana...İnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Doktor mu dedi 2 ay korun diye. Bana 2 adet dönemi korun dedi ama ben ilk adetten sonra bıraktım korunmayı. Bilmiyorım bekliyorum şimdi daha 12 gün var adete
bende çok fazla kasık ağrısı olmadı ve iki kasığımda da az az oldu hamilelikte iki kasıkta olmaz diyor birçoğu ama benim iki kasığımda da oldu hafif hafif... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı ve vatana millete hayırlı bebekler =)canım çok tebrik ederim :) Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağna almayı nasip etsin. bu hamilelik belirtisi olan kasık ağrıları tam olarak nasıl oluyor, regl olmadan önceki gibi mi, biraz anlatabilir misin
hayırlı olsun canım :) pazartesi günü aşılama olucam ben. bana dua edermisin?slm arkadaşlar sonunda bende hamileyim hemde 1 buçuk aylııkk1000de 1 bile ihtimal vermiyodum o kadar şeyler yaşadımki düşününce büyük konuştum belkide.. kimse umudunu kaybetmesin buarada ne kür ne macun hiç bişey yapmadım sadece dua ettim ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsin dedim geliceği zamanı biliyo dedim bekledim ve ödülümü aldım rabbim isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin
saol canım:) etmezmiyim Allah sanada isteyen herkesede nasip etsin inşhayırlı olsun canım :) pazartesi günü aşılama olucam ben. bana dua edermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?