heyuuu bende hamileyimmm

hadi gözün aydın canım :) sağlıkla alırsın inş kucağına

Canım tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende haziranda kürtaj oldum ilk adetten sonra korunmadım. Sen korundun mu ilk adetten sonra?

Canım tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende haziranda kürtaj oldum ilk adetten sonra korunmadım. Sen korundun mu ilk adetten sonra?
evet canım ben nisanda kürtaj oldum ve iki ay korundum üçüncü ay yani bu ay korunmadım ve hamileyim şuan inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım bebeğimi ve hepimiz alırız inşallah

evet canım ben nisanda kürtaj oldum ve iki ay korundum üçüncü ay yani bu ay korunmadım ve hamileyim şuan inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım bebeğimi ve hepimiz alırız inşallah
İnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Doktor mu dedi 2 ay korun diye. Bana 2 adet dönemi korun dedi ama ben ilk adetten sonra bıraktım korunmayı. Bilmiyorım bekliyorum şimdi daha 12 gün var adete

canım çok tebrik ederim :) Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağna almayı nasip etsin. bu hamilelik belirtisi olan kasık ağrıları tam olarak nasıl oluyor, regl olmadan önceki gibi mi, biraz anlatabilir misin

bende çok fazla kasık ağrısı olmadı ve iki kasığımda da az az oldu hamilelikte iki kasıkta olmaz diyor birçoğu ama benim iki kasığımda da oldu hafif hafif... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı ve vatana millete hayırlı bebekler =)

hayırlı olsun canım :) pazartesi günü aşılama olucam ben. bana dua edermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…