🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bu kediler nasıl annesinin yanından çıkıp geliyor anlamıyorum çocuklar mı getiriyordur nedir küçük bir aylık ancadır gece evde viyak viyak terasa kulübeye aldım bu kaçıncı kedidir sokakta gördüğüm bu kadar da olmaz bu bizim gördüğümüz arkadaşımın da gördüğü kaç tane annesiz yavru kedi dışarıda artık gına geldi daha yeni bayram akşamı bir tane daha viyak viyaklıyordu yakaladık ama salmak zorunda kaldık aşırı ısırıyor o da noldu sokakta belli değil

Bugün yarışlar vardı yine kızım cimnastiğini yaptı çıktık akşama yüzme var ama gidemiyorum Eskişehir'e düğüne gideceğiz.

Eklentiler

• 1000064733.webp
    103,9 KB · Görüntüleme: 17
Pek modum yok yıllardır düşük dozda olan alerjim şu sıra beni üzüyor ama taktım kulaklığımı yüksek ses günlük dozu çalalım biraz keyiflenelim

Kendimi biraz Kadir Ezildi storylerine maruz bıraktım çünkü dip köşe silinecek yerler var ilham kaynağı olsun biraz evet bir saattir siliyorum ayy ütü var bir de

Bu ayın 2.kitabı aslında aşk romanı arıyordum kütüphanede ama bulamadım tam Jane Eyre kitabı tarzında Aşk ve Gurur kitabı tarzında olmalı her aşk romanı çekmiyor mesela Vadideki Zambak kitaplığımda duruyor beğenmedim.

Yeniden uçurtma yapıyoruz geçen ikinci kez uçuruşumuzda uçurtmanın ipi koptu ve uzağa kaçtı tesadüf ki o kaçtığı gün de Azerbaycan'ın özgürlük günüymüş bu seferki uçurtma en sevdiğim iki renkten biri

Trafikte kadın sürücü gören erkekler psikolojik baskı uyguluyorlar insana orta şeritte gidemiyorsun tırlar kamyonlar var sol şeritte kayda değer bir hızda gidiyorsun senin dibine yanaşıyor sen orta şeride geçiyorsun ki gitsin sonra yine sol şeride geçiyorsun önünde gidiyor bu sefer sen arkasında gidiyorsun görende hani vınlayıp gidecek sanır ee sonra orta seride geçiyor madem neden dibime yanaşıyorsun stres yaptırıyorsun zaten anksiyeteli biriyim amaç kadına trafikte baskı uygulamak bu toplumda centilmen, kibar erkeklerin oranı gerçekten çok az

Öğretmenimize hediye kahve çektirdim karnelerimizi aldık eve de geldim şimdi de kendime taze çekilmiş kahve yaptım mis dışarısı çok sıcak

Eklentiler

• 1000065834.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…