- 23 Ocak 2016
- 35.099
- 51.058
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #16.761
Hangi otel niloyaŞimdi ben oteli yine aradım 2 bloğun hizmete girme ihtimali var mı diye yok diyor Eylül ayında muhtemelen açılacak daha iyi hizmet verebilmek adına bu bakım yapılıyor dedi Ağustos ayı da rezervasyon boşluk yok ki olsa da balkon şartımız var
Oruçoğluna gidiyoruz yarım pansiyon kahvaltı akşam yemeği var kendimiz yemek hazırlamak istemiyoruz kendin hazırlayip aldığında otel fiyatlarıyla kafa kafaya oluyor sizin gittiğiniz neresi küçük havuz diyorsun bize yetmiyorHangi otel niloya
Otelde her şey dahil mi
Gazligölde termal villalar var
Ama onların içine yemeğini kendin götürüyorsun
Bir oda küçük havuz
Biz de yazın gideriz hep ama bu villara gidiyoruz
Gazligölde bizim gittiğimiz yerlerOruçoğluna gidiyoruz yarım pansiyon kahvaltı akşam yemeği var kendimiz yemek hazırlamak istemiyoruz kendin hazırlayip aldığında otel fiyatlarıyla kafa kafaya oluyor sizin gittiğiniz neresi küçük havuz diyorsun bize yetmiyor
Korel otelin balkonu olmadığı için tercih etmiyoruz NG den fiyat aldım ama gereksiz pahalı geldi İkbal Sandıklı hiç beğenmedim geriye Akrones kalıyor zaten Oruçoğlu ile ikisinden fiyat alıyoruz genelde o da 43 bin fiyat verdi kararsızızGazligölde bizim gittiğimiz yerler
Gideceğimiz zaman uygun olan villayı arayıp ayırtıyoruz evet havuz küçük odanın içinde hamam ve havuz kişiye özel olduğu için ben annem filan rahat ediyoruz
Ben bazen teyzemleri annemi yengemleri filan da alıp götürüyorum
Evden yiyecek içecek bişeyler hazırlıyor herkes
Orda hem hamam keyfi hem de yeme içme iki gün kalıp dönüyoruz
İkbal var özdilek karşısında
Ng var
Korel var
Gereksiz pahalılar gerçektenKorel otelin balkonu olmadığı için tercih etmiyoruz NG den fiyat aldım ama gereksiz pahalı geldi İkbal Sandıklı hiç beğenmedim geriye Akrones kalıyor zaten Oruçoğlu ile ikisinden fiyat alıyoruz genelde o da 43 bin fiyat verdi kararsızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?