🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çocukları izliyorum süper yüzüyorlar ben böyle yüzemiyorumkeşke çocukken bizim böyle eğitim alma hakkımız olsaydı ben çocukken bu bina yapılıyordu yıllar sürdü yapımı biz sokakta oynarken diyorlardı bina açılınca olimpiyatlar olacakmış, yarışma olacakmış diye şimdi büyüdük yarışmaları izliyoruz.

İki yazdır tatilimizi Afyon'da yapıyoruz yazın termal tatil mi yapılır derdik ama hiç öyle değilmiş deniz sıcağı olmayan bir şehir hatta akşamları bahçesinde şalsız hırkasız oturamıyorduk annemler çok sıcak derken Bursa'da ben orada elbisemin uçuşunun videosunu atıyordum aktiviteleri, bahçesinin oldukça büyük olması, havuz seçeneklerinin çok olması gibi bize çok hitap eden özellikleri ile iki yazdır hiç düşünmeden gittiğimiz oteli bu yıl rezervasyon için aradık 3 bloktan oluşan binanın bu yıl 2 bloğu teknik nedenlerle hizmet veremiyormuş hizmet verdiği bina da Ağustos ayı boyunca doluymuş ki boş olsa bile biz balkonsuz oda tercih etmiyoruz şimdi nerede tatil yaparız diye yer arayıp duruyoruz Afyon'a gidince dönüşte de köye gidiyorduk yolumuzun üstü diye orada da bir hafta kalıyorduk bilmiyorum Afyon bizi inanılmaz mutlu ediyordu çok mutlu eğlenmiş bir şekilde ayrılıyorduk şimdi didik didik otel arıyorum bulduklarımın ya geniş bahçesi yok ya odaların balkonu yok ya havuz seçeneği az işte öyle neyse sağlık olsun

Şimdi ben oteli yine aradım 2 bloğun hizmete girme ihtimali var mı diye yok diyor Eylül ayında muhtemelen açılacak daha iyi hizmet verebilmek adına bu bakım yapılıyor dedi Ağustos ayı da rezervasyon boşluk yok ki olsa da balkon şartımız var

Hangi otel niloya
Otelde her şey dahil mi
Gazligölde termal villalar var
Ama onların içine yemeğini kendin götürüyorsun
Bir oda küçük havuz

Biz de yazın gideriz hep ama bu villara gidiyoruz

Hangi otel niloya
Otelde her şey dahil mi
Gazligölde termal villalar var
Ama onların içine yemeğini kendin götürüyorsun
Bir oda küçük havuz

Biz de yazın gideriz hep ama bu villara gidiyoruz
Oruçoğluna gidiyoruz yarım pansiyon kahvaltı akşam yemeği var kendimiz yemek hazırlamak istemiyoruz kendin hazırlayip aldığında otel fiyatlarıyla kafa kafaya oluyor sizin gittiğiniz neresi küçük havuz diyorsun bize yetmiyor

Gazligölde bizim gittiğimiz yerler
Gideceğimiz zaman uygun olan villayı arayıp ayırtıyoruz evet havuz küçük odanın içinde hamam ve havuz kişiye özel olduğu için ben annem filan rahat ediyoruz
Ben bazen teyzemleri annemi yengemleri filan da alıp götürüyorum
Evden yiyecek içecek bişeyler hazırlıyor herkes
Orda hem hamam keyfi hem de yeme içme iki gün kalıp dönüyoruz
İkbal var özdilek karşısında
Ng var
Korel var

Korel otelin balkonu olmadığı için tercih etmiyoruz NG den fiyat aldım ama gereksiz pahalı geldi İkbal Sandıklı hiç beğenmedim geriye Akrones kalıyor zaten Oruçoğlu ile ikisinden fiyat alıyoruz genelde o da 43 bin fiyat verdi kararsızız

Açtık müziğimizi kahvaltı hazırlıyorum. Eşim bugün çalışıyor kızımla kahvaltı

Şarkıda diyor ki ;
Ekrem'in annesi pide yapamaz belki bilemiyor olamaz mı yani

Bugün diyetimin 2.günü çok açtım hemen bir tam buğday ekmeği ile dilim tost yaptım hedefim 4 kilo 67.85 başlangıcım valla artık görenler kilo almışsın bebek falan mı var diyorlar hamile miyim diye düşünüyorlarmış

Çok açım akşam yemeğine kadar sabredeceğim annemde kahvaltı sonrası cheesecake ve limonlu kurabiyeyi reddettim bugün 3.günüm başarıyla devam ediyor.

Eşim işteyken aramaz "ya bu önceden arardı ne diye aramıyor acaba" aramaya başlar arar bu sefer "bu saatte hiç aramazdı bu bak"

Kadınlar Ne İster?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…