🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
En sevdiğim meyvenin boyutu bilseydim almazdım bu sene kiraz yok kilo kilo yerdim yok bu bi de 200 TL köyden tarladan 130 TL ye gidiyormuş

Teyzem sağken kiraz tarlası vardı kirazın en irisini yerdik teyzem öldü ağaçları kestiler teyzem gitti artık öyle kiraz yemiyoruz rahmetle anıyorum güzel teyzecim

Cins kedileri her zaman sevemezsin o isterse seversin istemezse eğer cırmığı yersin ama tekirler öyle mi istediğin gibi al mıncıkla yumakla sev ama şöyle de bir şey var tekir yemek konusunda arsız yemek yerken masanın üstüne çıkar başka odaya yollamak zorunda kalırsın ama cins kedi öyle değil ne versen onu yer arsız değil hatta bu Pamuk mıy mıydır yavru tekir tabağı hapur küpür bitirir ama Pamuk mıy mıy biraz yer bırakır tavuk kaynatır veririm tekir bitirir Pamuk sadece yaş mama günde 1 kaşık o da

Kardeşime doğumda ve doğum gününde orkide almıştık sonuç

Eklentiler

• 1000066755.webp
    44 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000066754.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 12
Dışarısı çokk sıcak arabayla bir hışım işlerimi halledip eve döndüm Allah sıcakta çalışanlara kocama da yardım etsin dün ben gezerken eşim diyor benim burada dötüm terliyor sen fellik fellik geziyorsun ben de şu cevabı verdim yarın hemen çalışmaya gidiyorum kocacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…