🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İznik gölüne yakın bir bungolavdan fiyat aldım 2 kişi kızım ücretsiz sadece kahvaltı var gecesi 11.500 o parayı oraya vereceğime yarım pansiyon 5 yıldızli aqualı etkinlikli otelde kalırım bee

Bugün köye gidelim diye eşimle konuştuk eşim dedi ki "sen beni gel iş yerinden al ben trafiğe takılmayım buradan otobana bağlanıp gideriz" aman Yarabbi merkezde öyle bir trafik ki öyle böyle değil 5 km hızdan öte gidemiyorsun dur kalk dur kalk klima yetemiyor aşırı sıcak tam 1 saatte eşimin yanına varabildik neyse köy serin akşama soba yakarız köyde soba yakıyoruz gece diyorum kimse inanmıyor tabii şehir merkezi aşırı sıcak olunca inanmak pek mümkün değil mesela kıyafet olarak yanıma kalın eşya aldım çünkü köy sadece öğlen sıcak

Bursa'da kullanmadığım halıyı buraya getirdim bir güzel yıkadık arabanın paspaslarını yıkadım arabanın içini süpürdüm oh be temizlik güzel şey

Yeşil doğadan betonarme olmuş şehre geri döndük Allah'ım iyi ki yeşili ve maviyi yaratmışsın bir de insanoğlu bu güzellikleri katletmese...

Az önce dışarıdan geldim çok sıcak evde oturmak en güzeli

Haftasonu diyet yapamadım geçen hafta 1.25 kg verdim 66.60'a düştüm diyete kaldığım yerden devam ediyorum.

Eklentiler

• 1000068260.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 10
İnsanlar nasıl kolay yalan söyleyebiliyor;

Yakınımızda bulunan bir araba garajının yedi yıl gibi bir süredir kiracısıydık. Bir sabah kardeşim sarı sitede garajı kiralık ilanlarında görmüş bana ekran görüntüsü attı nedir bu diye eşim de o sırada işte ona mesaj attım aradım o da yer sahibini aradı sordu ebe kardeşim sen kirayı artırdın da biz hayır mı dedik sormadın bile ya da çıkın bile demedin sen zam yapmazken biz kirayı artırdık zamanında ödedik her neyse sonra garaja gittiğim bir gün yeni kiracı bize 2 gün mühlet boşaltın burayı dedi yer sahibi bizi yeni kiracı ile muhatap ediyor he bir de diyorlar ki biz burayı satın aldık yer sahibi de bize telefonda bunu onayladı istediler ben de sattım dedi eh bizde çıktık tabii belli bir zaman sonra bu garaj polis baskınına uğruyor meğer kaçak alkol üretiyorlarmış polis tespit ettikten sonra belli aralıklarla gidip kontrol etmiş garaj uzun bir zamandır pasif durumda bu akşam da eşime mesaj geldi bizim eski garaj sahibi garajda istersek boşluk varmış de git ağzımı bozdurma benim eşime dedim cevap bile verme direkt engelle insan şuna çok şaşırıyor onca güzel bir mesleğe sahip ol saygın bir mesleğe üstelik gel yalan söyle yazık gerçekten

İran İsrail durumundan dolayı artan mazot ateşkes ile 4 TL indirim olmuştu ee şimdi geçen hafta 2.15 TL ÖTV zammı bu hafta da 1.70 TL gelecek zam ile yine 55 lere geri dönecek hayırlı ossun

Çok sıcak diye akşam saati gittim pazara paazar toplanıyor şükür alabildim yine almak istediklerimi aldığım peynirci peynir dolabını kamyona yüklüyorlar aa gidiyor diye bakakaldım neyse başka peynirciden aldım.

Yemek masasının sandalyelerini değiştirmeyi istiyordum bayadır da takip ediyorum orada burada bakıyorum sandalye fiyatlarına en ucuzu 4 binden başlıyor ben de döşetmeye karar verdim döşemeciye gittim döşemeye 600 TL fiyat verdi kumaşı da seçtim 6 tanesi döşenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…