🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çatıya biber ektim bu sene maşallah güzel oldular keşke daha çok ekseymişim gerçi sulamaya bile üşeniyorum bakamazdım zaten daha önce salatalık falan da olmuştu.

Mutlu haftasonları biz uçurtmamızı uçurduk şimdi çatıda kahvaltı yapacağız. Bugün Bursa'da hava çok güzel serin dün aşırı sıcaktı .

Akşam yüzme var hiçbir şey yapmak istemiyorum kızımı cimnastiğe götürdüm kaydını yeniledik ne bi yere gitmek istiyorum ne bir aktivite yapmak istiyorum modum düşük

Bugün kızıma genç odası takımı bakmak için Belllonaya girdik aslında fiyat araştırması için girmiştik yüzde 20 indirim var şöyle de böyle de dediler keklediler mi bizi bilmiyorum aldık çıktık

Ayhhh çok yoruldum

Akşam serilen çamaşırları topladım dürülecek yatağın üzerinde bir dağ oluştu.

Bir posta yıkanıyor asılacak

Dün misafir odasındaki eşyaların bir kısmını boşalttım koltuk takımı ve vitrin kayınvalideme gidecek ama tedarik süreci 45 güne kadar olduğu için henüz odayı boşaltmayacağız dolap içlerindeki eşyaların bir kısmını boşalttım çöpe bir sürü parça gitti yahu eşimin damatlığının bel kuşağı mı nedir saten o bile durumuyormuş

Akşam yemeğimi yaptım duşumu aldım kahvemi içiyorum. Sabah da tartıldım binbir tane bozduğum diyetimde tartı moralimi bozmamak için tam 68 göstermedi bugün yine bir diyetimin başlangıcındayım

Akşam yüzmeye gittim nasıl iyi geldi hava o kadar sıcak olmasına rağmen başta su soğuk gibi gelse de girince alışıyorsun su nasıl güzel bir şey Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…