🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün annemin abiye elbise işini hallettik ben de kendime baktım biraz fikir edinmek için fiyat araştırması da yaptım biraz kilo aldım pek iyi olmadı abiyelerin kalıpları genelde küçük olduğu için 42 giyen 44 beden bakması gerekiyor her abiyede de 44 beden yok neyse birkaç beğendiğim oldu kına için en azından bir tane kafamda var hem de çok uyguna buldum sırf pul payet kumaş bir mağazada 3 bin TL ye buldum düğün için baktıklarım pahalıydı 7 bin 9 bin arası piyasa çok çalkantılı her yerde farklı farklı fiyatlar

Bugün de temizlik yaparken hoşafım çıktı ama iyi oldu be tertemiz oldu her yer misafir gelecek oldu mu nasıl didik didik temizlik yapılıyor ama

Bugün işlerimin arasında bir AVM de yaptım geldim eşime görümcem pijama hediye almış beden değişimi yapmaya gittim eve gelince kızımla bir güzel duş keyfi eşim de işten gelince dedim herkes banyosunu vakitlice yapsın duşakabini temizlicemherkes banyoya marş marş şimdi terasta çay keyfi Allah'ım hamdolsun rutinlerimize çok şükür Mevlam

Şuan olan bir şeyi anlatacağım eşim çiçekleri suluyor telefonun ışığını açmış ne kadar sulanıyor diye bakıyormuş tövbe Yarabbim

Önceden bir sürü günüm olurdu hiç böyle stres yapmazdım hamlamışım herhalde iki gündür anksiyete tranko buskasa müracaat ediyorum.

Toplam 15 kişiydik ki (2 kişi de gelmedi)bu demektir ki ;

15 tane servis tabağı
15 tane pasta tabağı
15 tane kase
15 çay bardağı
ve çatal

Makinede hâlâ yıkanıyorlar çünkü akşamüstü elektrikler kesildi biz de teras keyfi yaptık. Günüme görümcemler bir çeşit yapmış getirmiş eltim de 2 çeşit yapmış ki Arnavut böreği yapmış sarma sarmış ben de yapınca çeşitler boldu şükür günü atlattım

Çarşıda işlerim vardı hava da çok sıcak bugün sabahtan hallettim AVM ye bıraktım arabayı işlerimi hallettim kahvem bitmişti taze kahve çektirdim geçen anneme abiye bakmaya gittiğimizde güneş gözlüğüm düşmüştü Atasun optikten sistemden aynısını buldular yine aynısını aldım market alışverişimi de yapıp koşa koşa eve geldimşimdi kaç para harcamışım diye hesapları yazayım

Şuan Bursa semalarında küller uçuşuyor çamaşırları dışarı asmadım Bilecik'teki yangının külleri buraya kadar ulaştı Uludağ'dan paylaşım yapmışlar bir saat önce duman içerisinde Allah'ım yangın bölgesinde çalışanların ve afedzedelerin yardımcısı olsun çok üzüldüm Eskişehir yangın söndürme ekibinden 11 kişi şehit olmuş özellikle mi yakıyorlar güzel vatanımın topraklarını yoksa aşırı sıcaklardan mı anlamak mümkün değil sıcaklar da normal sıcak değil uzun zamandır ilk defa klimanın derecesini bu kadar düşürdük geçen yıl değil ondan önceki yıl da böyleydi uzun bir zaman diliminde elektrik kesintisi olmuştu yakın bir bölgemizde sıcaktan elektrik telleri yanmıştı aşırı sıcaklar nedeniyle barajlar kuruma konusunda çok ilerledi İnegöl'deki bir barajın bu yıl ilk defa bu kadar suyunun çekildiğini gördük hayretler içerisinde kaldık insanoğlu maalesef ki doğayı katlediyor Uludağ'a bu yıl iyi bir kar yağışı oldu o akan gürül gürül dereler bu yıl yok o kar suyu nereye gitti barajlar yüzde yüz doluluk oranına ulaşmadı diyorlar ki Bursa'nın 30 günlük suyu kaldı

Kardeşimin kınada giyecek olduğum elbiseyi aldım gümüş full payet düğün için araştırıyorum saten kumaş bakıyorum hani pul boncuk detayı az olacak ama saten elbisede de işçilik kötü olursa elbise güzel olmaktan çıkıyor güzel olanlar da fiyatları uçuk bakalım araştırmadayım

Instagram da önüme müthiş butikler çıkardı mesela İstanbul'da Başakşehirde kendine özgü tasarımlar yapan bir moda evinin diktikleri o kadar hoşuma gitti ki aklımda şuan orası var.

Abiye araştırması yapıyorum Instagram önüme çıkartıyor Bursa'daki fiyatlarla kıyaslama yapıyorum yahu İstanbul ile bizim fiyatların alakası yok İstanbul'daki bir mağazaki 2500 olan abiye bizim burada 6 8 bin civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…