• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Sabah annem aradı tam kahvaltımı yapmış bacaklarımı uzatmıştım ki dırı dırı telefon çaldı ;
"Efendim anne"
"Çabuk gel yemek yapacağız"
" Tamam anne hemen"
😂

Bursa'nın kurtuluşu kutlu olsun...
1000081202.webp

Az önce eve geldik çok yoruldum ayaklarım sızlıyor. Bu akşam herkes ışıl ışıl parlıyordu taş tuş payet bolcaydı iyi ki düğüne sade bir abiye almışım uzun bir müddet payetimsi bir şey istemiyorum 😂

Bugün bir güzel dinlendim öğleden sonra da kayınpederimi doktora götürdüm ilacının raporu bitmiş hem rutin kontrol olmuş oldu astımı var ilaçların raporu düzenlendi. Doktor raporun süresi bitmese geleceğin yok diye dalga geçti.😄

Sabah kızım karnım ağrıyor diye 1 saat söyledi durdu biraz da ateşi vardı dedim böyle olmayacak acile gidelim bir hafta önce götürdüm detaylı bakıldı ama anlamadım geçmiyor acile gittik röntgende gaz çıktı eve geldik lağman yaptık bakalım inşallah rahatlar gazdır da bunla geçer gider üzerimden tır geçmiş gibi

Oh şükürler olsun düğün bitti kurtları döktük çok güzel oldu Erzurum halayı da öğrendim bu arada kolaymış be :KK70: hiç durmadık hep oynadık desek yeridir müziği çalanlar son 5 dk derken uzata uzata yarım saat daha uzattık her 5 dk ya bahşiş aldı😄

Bu arada hiç ummadığımız kişiler düğüne geldi görünce çok şaşırdık ne eski komşular bazı düğününe gitmediğimiz kırgınlık olan akrabalar şükürler olsun çok sevenimiz varmış davetiye verdiğimiz çoğu kişi geldi 600 kişilik salonda tüm masalar doldu. Evetttt düğün de bittiğine göre ne diyelim onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine miydi 😄

Back
X