Hic ailenizden birisine vurdunuz mu?

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Acikcasi ben buna karsi degilim. Eger baba ve anne cocuga fiziksel siddet uyguluyor ise cocuk da belli yastan sonra uygulayabilir. Ozellikle tahammul edilemeyecek seyler soz konusu ise.

Acikcasi ben buna karsi degilim. Eger baba ve anne cocuga fiziksel siddet uyguluyor ise cocuk da belli yastan sonra uygulayabilir. Ozellikle tahammul edilemeyecek seyler soz konusu ise.

sacmalama:S sözsel şiddet belkı ama ...

sacmalama:S sözsel şiddet belkı ama ...

neden? annen veya baban seni insan yerine koymayip saatlerce ciglik atarak hakaretler ve haksizliklar yagdirirsa, seni soz olarak dinlemeyip, napardin? hem omur boyu yara aciyorlar hem de haksizliktan insanin tahammulunu zorluyorlar. ben bunu cok gordum. ve her zaman da cocugun sus diyip siddet gostermesiyle sonuc bulmustur. Cunku bazi insanlar ancak bundan anlar. ayni zamanda da cocuk eger kucukken cok siddet gormusse aileden bunu yapar. bence siddet hayvansal bir davranis, ama sozle siddetle karsilastirilamaz bile. bir insana 10000 kez susarmisin dedikten sonra hala senin icini kanatmaya devam ederlerse, ozaman beynini canlandirtmak icin bir tane carpmak lazimdir.

Onlardan bağımsızlaşmak, uzaklaşmak, kendi hayatını idame ettirmek çok daha rahatlatacaktır seni. O yaraların izleri geçmez ama uzaklaş git bırak kabuk bağlasın yaraların.

BENDE DAHA BU AKSAM BUNU YASADIM...
VE HEP YASIYORUM
BITEK DAYAK YOK...
YINEDE SIDDET UYGULAYAMAM
MAHVOLURUM ICTEN ICE.
PİSŞMANLIKTAN
VICDAN AZABINDAN
bagırıs kıyamet kavga hakaret.. bu aksam babamla aramda

Anne Baba ya el kalkar mı hiçççççççç!!!!
İnsana el kalkmaz bunu düşünen bir evladım olsa ben ölürüm

Cok haklisin.bi cinnet herseyi cozer diye bir laf var insan bazen sinirini cikartmak istiyor bagirmakla gecmiyor bazen anlayabliyorum senuu

ne olursa olsun iki yanlış bir doğru etmez
bu gibi durumlarda Allaha sığınmak en güzeli

sıgın da bazen tutamayıp sözlü şiddet uygulayabılıor ınsan.
tabıkı dayak asla.anama babama nasıl kıyarım

tabii ki de öyle canım insanız sonuçta tutamayz kendimizi. Ailevı problemler bir noktadan sonra gerçekten yıpratyor insanı insanın elinde olamıyor bazı şeyler kimse melek değil ki.

tabii ki de öyle canım insanız sonuçta tutamayz kendimizi. Ailevı problemler bir noktadan sonra gerçekten yıpratyor insanı insanın elinde olamıyor bazı şeyler kimse melek değil ki.

yoruldmm...

özelden mesaj atamıorum mesaj hakkım daha yokmus.burdan yazıom dıe de banlarlar kesın. sen barı ban yeme boskoy benı

özelden mesaj atamıorum mesaj hakkım daha yokmus.burdan yazıom dıe de banlarlar kesın. sen barı ban yeme boskoy benı

olur mu canım öyle şey boş koy ne demek
dur ben sana mesaj atayım belki cevaplyabiliyodursun
sanırım 50 mesajdan sonra mesaj aatabiliyodun.

olur mu canım öyle şey boş koy ne demek
dur ben sana mesaj atayım belki cevaplyabiliyodursun
sanırım 50 mesajdan sonra mesaj aatabiliyodun.
baaak atamıom ıste 50 mesaj olmamıs ( kk bilem sevmıo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…