Acikcasi ben buna karsi degilim. Eger baba ve anne cocuga fiziksel siddet uyguluyor ise cocuk da belli yastan sonra uygulayabilir. Ozellikle tahammul edilemeyecek seyler soz konusu ise.
sacmalama:S sözsel şiddet belkı ama ...
neden? annen veya baban seni insan yerine koymayip saatlerce ciglik atarak hakaretler ve haksizliklar yagdirirsa, seni soz olarak dinlemeyip, napardin? hem omur boyu yara aciyorlar hem de haksizliktan insanin tahammulunu zorluyorlar. ben bunu cok gordum. ve her zaman da cocugun sus diyip siddet gostermesiyle sonuc bulmustur. Cunku bazi insanlar ancak bundan anlar. ayni zamanda da cocuk eger kucukken cok siddet gormusse aileden bunu yapar. bence siddet hayvansal bir davranis, ama sozle siddetle karsilastirilamaz bile. bir insana 10000 kez susarmisin dedikten sonra hala senin icini kanatmaya devam ederlerse, ozaman beynini canlandirtmak icin bir tane carpmak lazimdir.
neden? annen veya baban seni insan yerine koymayip saatlerce ciglik atarak hakaretler ve haksizliklar yagdirirsa, seni soz olarak dinlemeyip, napardin? hem omur boyu yara aciyorlar hem de haksizliktan insanin tahammulunu zorluyorlar. ben bunu cok gordum.
Anne Baba ya el kalkar mı hiçççççççç!!!!
İnsana el kalkmaz bunu düşünen bir evladım olsa ben ölürüm
ne olursa olsun iki yanlış bir doğru etmez
bu gibi durumlarda Allaha sığınmak en güzeli
sıgın da bazen tutamayıp sözlü şiddet uygulayabılıor ınsan.
tabıkı dayak asla.anama babama nasıl kıyarım
tabii ki de öyle canım insanız sonuçta tutamayz kendimizi. Ailevı problemler bir noktadan sonra gerçekten yıpratyor insanı insanın elinde olamıyor bazı şeyler kimse melek değil ki.
yoruldmm...
ah ne garip değil mi bu hayat yoruldum diye kenara da çekilemıyosun ama hala yormaya devam ediyor
özelden mesaj atamıorum mesaj hakkım daha yokmus.burdan yazıom dıe de banlarlar kesın. sen barı ban yeme boskoy benı
baaak atamıom ısteolur mu canım öyle şey boş koy ne demek
dur ben sana mesaj atayım belki cevaplyabiliyodursun
sanırım 50 mesajdan sonra mesaj aatabiliyodun.
baaak atamıom ıste50 mesaj olmamıs ( kk bilem sevmıo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?