• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç ailenizden dayak yediniz mi?

Asli_guven

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
55
0
621
ben babamdan bi kere lise ikiye giderken tokat yemiştim, tartışmamız üzerine, annemden son 5 senede 10 u geöik kez yemişimdir. S,iz h,ç dayak yed,n,z m,i?

Ben küçükken çok yaramazdım , bi keresinde koca buzdolabını devirmiştim , annem de haklı olarak beni koşturdu tabi elinde de ya oklava vardı , ya da terlik tam hatırlamıyorum , neyse ama şunu çok net hatırlıyorum " dolabın altında kalsaydım da ölseydim ne yapcaktın " tabi annem iyice fıttırdı , babam son anda yetişmeseydi o hırsla beni ne yapardı Allah bilir , ama arada terliği fırlatıyordu , bi de çok cimciklerdi , hey gidi hey , keşke hep çocuk kalsaydım ...

Annemden 14 yaşına kadar mütemadiyen dayak yedim. En son dayak teşebbüsünde onu itip düşürdüğüm için vazgeçti. Sanırım artık büyüdüğümü düşünüp ona karşılık verebilecek kadar güçlüyüm diye korktu. Rahmetli babam nadir döverdi ama çok sert dayak yerdim ondan. Vurduğu yer morarırdı. Böyle bir ailenin en büyük çocuğu olarak armut dibine düştü ve abim onları örnek aldı tabi. En çok ondan dayak yedim heralde. Her türlü eziyeti çekinmeden ve sebepsiz yapardı. Sebep yoksa sebep uydururdu. Şiddeti sadece fiziksel değil psikolojik ve manevi olarak da uygulardı. En son dayağı ise üniversite 3. sınıftayken yedim abimden. Suratımda yer değiştirmeyen yer kalmadı. Kaşım patladı, gözüm morardı, dudağım şişti ve morardı. Vücudumu saymıyorum bile. 2 hafta boyunca okulda hem acıyan hem dalga geçen insanlarla muhattab oldum. 22 yaşında abi kişisini hayatımdan çıkardığım günden beri kimsenin bana dokunmasına izin vermem. Bana dokunacak kişi başının yanmasını göze alır. Eşim asla şiddet uygulamaz, girişimde bile bulunmadı hiç. Bulunduğu an silerim ve onu yaptığına pişman ederim. Bu konu benim hassas noktam. Hiçbir çocuk benim yaşadıklarımla büyümek zorunda kalmamalı

Ben küçükken çok yaramazdım , bi keresinde koca buzdolabını devirmiştim , annem de haklı olarak beni koşturdu tabi elinde de ya oklava vardı , ya da terlik tam hatırlamıyorum , neyse ama şunu çok net hatırlıyorum " dolabın altında kalsaydım da ölseydim ne yapcaktın " tabi annem iyice fıttırdı , babam son anda yetişmeseydi o hırsla beni ne yapardı Allah bilir , ama arada terliği fırlatıyordu , bi de çok cimciklerdi , hey gidi hey , keşke hep çocuk kalsaydım ...
sizde de ne kuvvet varmış,koskoca buzdolabını nasıl devirdiniz Allah aşkına.
ama annen haklı sana birşey olacağının korkusuyla kızıp dövmüştür.

Şu hani eski buzdolaplarının içinde eşik gibi bi yer vardı , işte oraya çıkmıştım bi baktım üstüme doğru geliyor , kenara çekilene kadar hoooop dolap devrildi , altında da kalabilirdim , haklı tabi annem .
sizde de ne kuvvet varmış,koskoca buzdolabını nasıl devirdiniz Allah aşkına.
ama annen haklı sana birşey olacağının korkusuyla kızıp dövmüştür.

benim annem bizi hic dovmedi. her anne gibi alt tarafi bir cimliklemistir.18 yasina kadar babamdan da hic dayak yemedim sadece cocuklugumda bir iki tokattir o kadar.Ama bir gun (18 yasidayken) babam bana oyle bir sey yapti ki o gun bunu yasayacagima keske dayak yeseydim dedim kendi kendime cunku dayak o yasadigim travmanin yaninda cok daha hafif kaliyordu. O gun bugundur benim kalbim hala kiriktir babama. Soruna cevaben arkadasim. Hayir ailemden hic dayak yemedim ama dayaktan daha beterini yedim.

Bizde cok dayak yedik. Tabi ki yanlıs buluyorum. Lisede bile babaö bi kac kez tokat attı. Simdi sükür esimden öyle bir sey görmedim. Ama cocukkende olsa bazen düşündüğümde icim cız ediyor. Babamın bir cümlesini unutmam. Biz sizi dövdük cocuklar ama hicbir yerinize zarar vermedik dedi. Bir seyi unuttu kalbime zarar vermişti.

Bizde cok dayak yedik. Tabi ki yanlıs buluyorum. Lisede bile babaö bi kac kez tokat attı. Simdi sükür esimden öyle bir sey görmedim. Ama cocukkende olsa bazen düşündüğümde icim cız ediyor. Babamın bir cümlesini unutmam. Biz sizi dövdük cocuklar ama hicbir yerinize zarar vermedik dedi. Bir seyi unuttu kalbime zarar vermişti.

bir sure sonra vucudumuzdaki morluklar gidiyor , aglamamizda duruyor. Sonra herkesin icinde hahaha diye guluncede hersey unutuldu saniliyor. Ama kalbimizden hic cikmiyor ve cikmayacakta. :KK43:

Babamdan 1-2 defa tokat yemişimdir ama annem çok sinirlenince saçlarımdan tutar öyle döverdi genelde cimciklerdi ama cimciklediği yerler de morarırdı...

Babamdan bir kere tokat yedim esimle sevgiliydm istemedigi icin ama sonra özur dleyip sarilmisti annem uc kasrdesiz hangimiz suclu olursa olsun ucumuzede terlikle vururdu ustune gulerdik beraber:KK48:

Babamdan bi şamar yedim ama hala pişman o şamar yüzünden.
Annem oklava sallamıştı tam köşeye geldi morardı ama o kadar sert vurmamıştı

Annemden 14 yaşına kadar mütemadiyen dayak yedim. En son dayak teşebbüsünde onu itip düşürdüğüm için vazgeçti. Sanırım artık büyüdüğümü düşünüp ona karşılık verebilecek kadar güçlüyüm diye korktu. Rahmetli babam nadir döverdi ama çok sert dayak yerdim ondan. Vurduğu yer morarırdı. Böyle bir ailenin en büyük çocuğu olarak armut dibine düştü ve abim onları örnek aldı tabi. En çok ondan dayak yedim heralde. Her türlü eziyeti çekinmeden ve sebepsiz yapardı. Sebep yoksa sebep uydururdu. Şiddeti sadece fiziksel değil psikolojik ve manevi olarak da uygulardı. En son dayağı ise üniversite 3. sınıftayken yedim abimden. Suratımda yer değiştirmeyen yer kalmadı. Kaşım patladı, gözüm morardı, dudağım şişti ve morardı. Vücudumu saymıyorum bile. 2 hafta boyunca okulda hem acıyan hem dalga geçen insanlarla muhattab oldum. 22 yaşında abi kişisini hayatımdan çıkardığım günden beri kimsenin bana dokunmasına izin vermem. Bana dokunacak kişi başının yanmasını göze alır. Eşim asla şiddet uygulamaz, girişimde bile bulunmadı hiç. Bulunduğu an silerim ve onu yaptığına pişman ederim. Bu konu benim hassas noktam. Hiçbir çocuk benim yaşadıklarımla büyümek zorunda kalmamalı
Yalnız değilsin maleseff..

annemden yedigim tek bir tokati hatirliyorum sebebide bana yapma dedigi halde koca apartmani temizlememdi:KK45:ogun bugundur icimdeki temizlik aski öldü:KK53:..

Back
X