Hiç aldatılmamış kadınlar

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.547
19.317
248
28
Selam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33

Arkadaşında pek bi genişmiş kusura bakma sevgi böyle bişey değil
Ayrıca karakter meselesi bu durum çok seviyorum der ama hissettirmeden aldatır bazı erkekler çok uyanık gözü açıktır
Aldatılmadım hiç bir ilişkimde sevgiden mi yoksa saygıdan mı orasını bilmiyorum
Ama erkeklere güven olmaz

10 senelik ilişkisinde 10 defa aldatılan evlendiğinde 100 defa aldatılır.Evliliği başarı sayan zihniyet.Tolere edilebilecek birşey değil ihanet.Kişinin özgüvenini ve kendine olan saygısını yok eder bir defa.
Dış görünüş önemli ama her yakışıklı olan aldatır diye bir olay yok.Doğru kişiyle doğru bir ilişki sürdürebilmek önemli olan.
Ben hiçbir ilişkimde aldatılmadım en azından ben yakalamadım.Harika yalan yakalarım ilişki sevgi saygı bitmeden ve ihanete sürüklenmeden beraberliklerimi bitirme kararı aldım çoğu zaman.
Evliliğimde de bir sadakatsizlik sezmedim,şüpheleneceğim bir durum olmadı.
Tercihler önemli.Karşındaki insan aldatır aldatmaz onun bileceği iş.Ama bile bile lades dememek için iyi gözlem şart.

Çirkin erkek en çok aldatandır. Güzel bir kadının yanında kazandığı prestijle, özgüvenle şişer; “Bu bana baktıysa herkes bana bakar” sanrısına kapılır. Yakısıklı dedigimiz insanlarda cirkinlerdeki öz güven olmuyor yine.

Erkek kadın fıtratı aynı degildir. Cok dürtüsel hareket eden canlılardan bahsediyoruz burda.. son olarak cılgınlarca aldatıldım

düzenli olarak aldatılan kadınlar biliyorlar bence ya:/ genelde öyle gördüm ben

neyse ilk sayfada motomoto olmasın
Konu sahibi arkadaşım şans vermek ve güvenmeyi denemelisin
Ama bu bir gerçektir belli bir start oluşur insanın zihninde ve dönüp dolaşıp aynı tipler etrafında döneriz bence
Bakarsın adam annesine benzer kadınları tercih eder kadın ise babasına
Yada ikinci evlilikler ilk eşlere benzerdir
Ben çok rastlıyorum en azından

Son düzenleme:

Hayatta kendim dahil hiç kimseye güvenmem insan her şeyi yapabilir herkesten her şeyi beklemek zorundayız. Ben ömrüm boyunca kadın erkek asla bu onu yapmaz vs demedim her konuda bu böyledir bence biraz böyle yaklaşmalıyız

Bu çok ucu açık bir konu yaa mesela arkadaşınızı baz alarak söylüyorum hiç mi akıllanmaz bile bile göre göre aldatan adamla evlenmek akıl tutulması gibi bişeydir yani yazık resmen hayatını heba etmiş

Çok yakışıklı sevgililerim de oldu, çok zengin de. Hatta basketbolcu (büyük takımlardan birinde) bile var listede. Eşim ortalama bir adam her açıdan. Bin yıldır falan evliyiz sanırım. Bildiğim kadarıyla evliliğim dahil hiç bir ilişkimde aldatılmadım. Bilmediğim var mıdır bilmem. Hep de sevildim.

Ama ben beni sevmeyen ölsün modunda bir kadın olduğum için herifler o enerjiyle geliyorlar(dı) zaten… Sevilmeme ihtimali benim kitabımda yazmıyor.

Aldatıldığımı bilsem, öğrensem dakika durmam. Hayatıma giren adamlar da bunun farkında oluyor zaten.

Yani siz ne hisseder, düşünürseniz hayatınıza o gelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…