Hiç aldatılmamış kadınlar

11 yıldır evliyim hiç aldatilmadim daha doğrusu yakalamadim.aldatmissa bile helal olsun çünkü ben aşırı takintiliyim herşeyini didik didik ediyorum.ona rağmen aldattiysa yapacak bişey yok.affeder miyim bilmiyorum yaşayıp görmem lazım.

Bu durumun günümüzde bu kadar normalleşmiş olması bir miktar tadımı kaçırıyor. Kabul edeceğimi düşünmüyorum. Zira tersim pis.. ama insanoğlu çiğ süt emmiş herşeyi yapar. Şimdiye kadar bildiğim kadarıyla hiç yapma teşebbüsünde bulunmadı

Baş harfini söylesen de biz tahmin etsek bari Kudra.Ben de ciddi ciddi merak ettim şu basketciyi

2 uzun iliskim oldu, bir tanede kisa tatli bi flortum, toplam iliski tecrubem budur.

Ucundede aldatilmadim, hani nerden biliyorsun diyebilirsiniz, ucude artik hayatimda es/sevgili sifatinda var olmadiklari icin aldatsalardi soylerlerdi ki zaten bende aldatildigima dair hic suphe duymadim, şüphelenmeme sebep olacak kucuk yaramazliklarina dahi sahit olmadim.

Yani hic aldatilmamak mumkun, yasandi tecrubeyle onaylandi, duzgun insanlar zaten aldatmayi kendine hakaret sayarlar yani oyle cokta utopik bir durum değil.

Kaç yıllık evliyim.çocuklarim boyumu geçti.Eşimin sevgisini hep hissederim.Hissetmemek mümkün degil zaten.Gözüme gözüme sokar.Mesajlar atar vs.Ben ona öyle mesajlar atmıyorum diye de trip atar.öyle bi cins.Ama aldatilmadim diyemem.Bilmiyorum yakalamadim ama insanoğlu hicbiseyin garantisi yok malesef...

Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında.
Ben ne kadar olumlu örnek olurum bilemedim çünkü 17 yaşından beri aynı adamlayım, öncesinde ikimizin de sevgilileri oldu ama ergenlik aşklarında aldatma olsa ne olmasa ne, 3-5 kere salıncakta sallansak 3 kere sinemaya gitsek sevgiliyiz dediğimiz zamanlardı onlar

36 yıldır beraberiz bugüne kadar bir şeyini yakalamadım, çok sevdim, çok sevildim, hala seviyoruz.

Yalnızca yakışılıklılar aldatır diyemeyiz, ki yakışıklılık da görecelidir eşim benim için çok yakışıklı bir adam, boylu poslu düzgün fizikli en önemlisi karakterli, aldatma tip işi değil karakter meselesi bence.

Bir de erkekler parayı bulunca aldatma potansiyelleri artıyor bu yüzden kocanız biraz paralansa çatır çatır yiyin paraları acımadan
Bence genel olarak da parası çatır çatır yenmeli. Gerçek ama üzücü erkekler maddi olarak harcama yaptıkları kadınları bırakmak istemiyor. Yatırım olarak görüyorlar.

Hayatıma giren son kişinin beni aldattığını biliyorum.
Ama onun dışında gerçekten hiç aldatilmadim. Ama ben 32 yaşındayım. Yani 20li yaslarimdayken, hayat ve ilişkiler bu günkü iliskilerden daha farklıydı Hiç yanlış uapmadilar. Adim kadar eminim. Ama ben aldattım bir ilişkimde bunu. itiraf ettim .Ben yanlış yaptım hataliyim .Buna rağmen o insan bana yanlis yapmamisti. Ayrılırken de beni incitmemisti hakaret etmemişti. Yıllar geçti. Başka sevgililerim oldu. Yukarıda bahsettiğim gibi hayatıma giren son kişi beni aldattı. Bu yuzddn hayatıma giren son kişinin beni aldatmış olmasini ,daha once yaptığım hatanın bir karmasi olduğunu dusunuyorjm. O yuzden gerçekten aldatmanın kadini erkegi yok.bir daha aynı yanlışı yapmadım kimseye, ve kendime de ihanet etmedim. Erkekler için sordunuz bu soruyu ,rahatlıkla söyleyebilirim ki aldatmayan karakterli bir sürü erkek var.

Geçmişte sevgililerim tarafından aldatıldım. Acısı geçse de hasarı kalıcı oluyor tabi. Örneğin kimseye güvenmemek, bir ilişkinin içinde hep tetikte olmak, kimseye asla yapmaz dememek (bu normal bence). Kendime de çok üzüldüğüm oldu tabiki. Çünkü ilişki içerisinde çok sadık davranan biriyimdir. Ama olgunlaştım da. Çirkin özgüvenlerine ve aşağılık komplekslerine veriyorum.
Şunu söylemeden geçemeyeceğim bir şeyden ne kadar korkarsanız o ihtimal artıyor. Fizik yasalarında enerjisel açıdan mutlaka bir izahı vardır. İnançsal açıdan da vardır diye düşünüyorum. Bilenler aydınlatırsa sevinirim. O yüzden diğer arkadaşların da dediği gibi belki de o enerjiyi yaymamak gerek.

Ben pas geçeyim o zaman konuyu çünkü çirkin bir kadın değilim hatta güzel olduğumu söylerler küçük gösterdiğimi söylerler ama defalarca aldatıldım ve ilişkimi bu şekilde bitirdim
Gerçi aldatılmak için çirkin olman da gerekmiyor rihanna'yı ve shakira'yı bile aldatmışlar seni beni harcarlar bee Hatçeee...

Şu hayatta beni asla şaşırtmaz dediğim insanlar annem ve kardeşlerimdir.Onların dışında kimseye güvenmiyorum.26 aylık evliyim.Aldattığına dair bir şey görmedim sezmedim şüphe etmedim ama aldatmamıştır da diyemiyorum .Bana deli divane aşık olduğundan (değil zaten)ya da çok çök sevdiğinden değil kendine yakıştırmaz aldatmayı.Karizmayı çizmek istemez .Sevgisi biterse gider boşanır ama evlilik birliği içinde yapacağını sanmıyorum.

Kitaplar yazacak bir iliski tecrubem yok ama simdiye kadar bildigim kadariyla aldatilmadim. Kendim de hic aldatmadim. Aldatilirsam bu benle degil karsi tarafla ilgili bisey, koyar giderim.

Aldatmak bana gore askla meskle degil karakterle ilgili, aldatan insan bana gore guvenilmez, arkadan vuran, yalan konusan, sozunde durmayan karaktersiz biridir. Yani iliskiyi gectim arkadaslik da etmem, komsuluk da, birlikte is de yapmam. Karakterini begenmedigim bir insandan uzak durmayi tercih ederim. Yani aldatmali iliskilerin icinde olan insanlarla arkadaslik da etmiyorum. O yuzden cevremde boyle hikayeler pek duymuyorum.

Sosyal medyada çokça görüyorum bunu, erkek tek eşli olmaya müsait olmayan bir canlıymış ve her erkek mutlaka aldatırmış. Şerefsizliğin adını fıtrat koymuşlar yani, neyse eşimle 17 senedir beraberiz ve hiç yakalamadım olduysa da. Büyük konuşmayı asla sevmediğim bir konu, aldatan erkekte kadın da net karaktersizdir. Affedemeyeceğim tek konudur ve direkt yolumu ayırırım.

hayatima kimler geldi kimler gecti uzun iliskilerim de oldu kisa iliskilerim de. hicbirinin bitme sebebi aldatma, kiskanclik vs degildi (gerci baslarda ve sonlarda normalde kızmayacağım birseyin benden gizlendigini görüp bitirdigim 2 iliskim olmustu. ama bence sebebi orada konusulan kadin degil benden gizli olmasiydi. düzgün is yapan gizlemez. bunu aldatmaktan sayar misin bilmem, görünce telefonu kafalarinda kirip yol vermistim ikisine de nolur nolmaz ya aldatilmaksa diey)
hic de oyle bir korkum yok. kimsenin seyine sayac koyamam, beni aldatmak onlarin tercihi olur. elbet bir sekilde ogrenirim oyle ya da böyle, o zaman onu g.t gibi ortada bırakmak da yaptiklarinin sonucu olur.
ya da yuvamı dagitmak istemiyorsam icimdeki adaletsizlik duygusuyla mucadele etmek icin ben de girerim o yola - zaten "hayatima tek erkek alirim o da kocam" kadini olmadigim icin icim alir bence:) boynuzlayip adam agladi sizladi diye barisip evliligime devam edeceğime iki boynuzlu devam ederiz daha iyi:)

Benim bildiğim aldatılmadım derim ben hep. Bilmeden olmuş olabilir müneccim değilim. Ama hiç aldatma korkusuyla yaşamadım, olursa ayrılırım gider dedim, evliyim hala aynısını diyorum. Aldatılma korkusuyla hareket etmek, sürekli yakalamaya çalışmak, hatta “denemek” için araya birilerini sokup kendini zorla aldattırmak çok toksik geliyor bana, hatta o kadınların aslında içten içe aldatılmak, o kaosu yaşamak istediğini düşünüyorum.

Bence hayatta başınıza şu gelecek bu gelecek onu takip edelim buna kavga çıkaralım ile yaşanmaz ben yaşayamam birşey yapacak olana falan böyle çemkirme kavga tehdit aile büyüğü ben bu fasa fisolara inanmıyorum ilişkiler sinyal veriyor zaten ne durumda olduğunu biliyorsun içten içe hani ruhun duymaz bir derece ben sadece başına gelince nasıl o kişiyi sevmeye devam ediliyor onu anlamiyorum tiksinme ve hayalkırıklığı öfke hepsini anlıyorum fakat onunla ilişkiye devam etme ona inanma onu sevme hicbirsey olmamış gibi kendine yalanlar söyleyip ikna olma olayının altında kendine değer vermeme ve bir nevi zaten ben buna layiktim kafası olduğunu düşünüyorum.Ölmüş oluyor o kadın ve adam mazi birde ben seven insanların devam edeceğine inanmıyorum hırs ve maddiyat için devam ediliyor yoksa kendini seven zaten affetmez karşıyi seven hiç affedemez

Birde gerçeği yüksek sesle kendine söyleyip devam edeceksin bu bir hata değil o kadın yada adam bir başkasını sana tercih etti bu anlık olabilir yıllık olabilir bir kişi olabilir 5 kişi olabilir evet seni sevmiyor evet sana saygı duymuyor .Seninle olması yada sana dönmeside itirafı da bu gerçeği ne gizliyor ne değiştiriyor hicbirseyle bunun telafisi yok ve ne evliliğiniz ne ilişkiniz ne yasadiklariniz ne çocuklarınız bunu değiştirmiyor .Sadakat dediğin şey bir kelime değil o bir hayat .Bu gittiği anda olay bitti gerisi neyi nereye kadar kaldırırsan oraya kadar gider .Ölmüş ilişkiden nefes alıp kosnasini beklemek de çok acıtı ve. insanın kendine kalabalıkta o her erkek yapar bı ben değilim bir hata yaptı pişman bahaneleri de yalan.En büyük kötülük zaten bu yalanı ömrünün sonuna kadar sürüklemek zorunda kalmak .Bence bir ömür buna katlanıp rol yapmak yerine akıl sağlığı için bu işten çıkıp giden insan mantıklı . Kadin yada erkek gerisi komedi trajedi hırs adına ne derseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…