- 25 Haziran 2016
- 7.714
- 13.845
- 248
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Baş harfini söylesen de biz tahmin etsek bari Kudra.Ben de ciddi ciddi merak ettim şu basketciyiÇok yakışıklı sevgililerim de oldu, çok zengin de. Hatta basketbolcu (büyük takımlardan birinde) bile var listede. Eşim ortalama bir adam her açıdan. Bin yıldır falan evliyiz sanırım. Bildiğim kadarıyla evliliğim dahil hiç bir ilişkimde aldatılmadım. Bilmediğim var mıdır bilmem. Hep de sevildim.
Ama ben beni sevmeyen ölsün modunda bir kadın olduğum için herifler o enerjiyle geliyorlar(dı) zaten… Sevilmeme ihtimali benim kitabımda yazmıyor.
Aldatıldığımı bilsem, öğrensem dakika durmam. Hayatıma giren adamlar da bunun farkında oluyor zaten.
Yani siz ne hisseder, düşünürseniz hayatınıza o gelir.
2 uzun iliskim oldu, bir tanede kisa tatli bi flortum, toplam iliski tecrubem budur.Selam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
Ben ne kadar olumlu örnek olurum bilemedimGaliba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında.
Bence genel olarak da parası çatır çatır yenmeli. Gerçek ama üzücü erkekler maddi olarak harcama yaptıkları kadınları bırakmak istemiyor. Yatırım olarak görüyorlar.Bir de erkekler parayı bulunca aldatma potansiyelleri artıyor bu yüzden kocanız biraz paralansa çatır çatır yiyin paraları acımadan
Ahahah o kadar değil12 dev adamda mıydı peki
Şu hayatta beni asla şaşırtmaz dediğim insanlar annem ve kardeşlerimdir.Onların dışında kimseye güvenmiyorum.26 aylık evliyim.Aldattığına dair bir şey görmedim sezmedim şüphe etmedim ama aldatmamıştır da diyemiyorum .Bana deli divane aşık olduğundan (değil zaten)ya da çok çök sevdiğinden değil kendine yakıştırmaz aldatmayı.Karizmayı çizmek istemez .Sevgisi biterse gider boşanır ama evlilik birliği içinde yapacağını sanmıyorum.Selam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?