- 7 Haziran 2017
- 2.946
- 3.327
- 133
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kudra gece gece atmasaydın şu zehri ...Kız kim bu yakışıklı basketbolcuÇok yakışıklı sevgililerim de oldu, çok zengin de. Hatta basketbolcu (büyük takımlardan birinde) bile var listede. Eşim ortalama bir adam her açıdan. Bin yıldır falan evliyiz sanırım. Bildiğim kadarıyla evliliğim dahil hiç bir ilişkimde aldatılmadım. Bilmediğim var mıdır bilmem. Hep de sevildim.
Ama ben zaten beni sevmeyen ölsün modunda bir kadın olduğum için herifler o enerjiyle geliyorlar(dı) zaten… Sevilmeme ihtimali benim kitabımda yazmıyor.
Aldatıldığımı bilsem, öğrensem dakika durmam. Hayatıma giren adamlar da bunun farkında oluyor zaten.
Yani siz ne hisseder, düşünürseniz hayatınıza o gelir.
Ahaha 20 yıl önce yav. Şimdi tanıyan çıkmazKudra gece gece atmasaydın şu zehri ...Kız kim bu yakışıklı basketbolcu
Madagaskar filminin efsanevi motomoto karakteriİlk defa görüyorum, hikayesi ne?
Kız dur yaşımız ortaya çıkacak ( ben bilmem 20 sene önce doğmuşumAhaha 20 yıl önce yav. Şimdi tanıyan çıkmaz
12 dev adamda mıydı pekiAhaha 20 yıl önce yav. Şimdi tanıyan çıkmaz
Herkesin rahat rahat aldattığı şehir varmış demek ki adı da şey boynuzyaBöyle bir şeyi ilk kez duyuyorum
... şehrine gidiyorum aldatırım ne demek ayrıca, adı geçen şehir kerhane mi
ibrahim kutluay slclslfkKudra gece gece atmasaydın şu zehri ...Kız kim bu yakışıklı basketbolcu
Kız iki Demet arasında ne ara olmuşibrahim kutluay slclslfk
aldatmamasıyla bilinir ya aklıma o geldi:dKız iki Demet arasında ne ara olmuş
Kudra bu kadar çapkın biriyle olmamıştır ya,adam o zamanda bana çekici gelmiyordu şimdide gelmiyor,o aralar demeti aldattı diğer demete gitti diye nefret etmiştim.aldatmamasıyla bilinir ya aklıma o geldi:d
o olaydan dolayı saka yapmıstım:dKudra bu kadar çapkın biriyle olmamıştır ya,adam o zamanda bana çekici gelmiyordu şimdide gelmiyor,o aralar demeti aldattı diğer demete gitti diye nefret etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?