Hiç aldatılmamış kadınlar

Kudra gece gece atmasaydın şu zehri ...Kız kim bu yakışıklı basketbolcu

Bu konuda yapılacak bir şey yok. Dürüst olduğunu düşündüğümüz insanlarla ilişki kurarız. Yamuk evet yapabilirler beşer şaşar. Şaşarsa s.ktirip gitsin.

Burda bence asıl önemli olan senin 10 kez aldatan sevgilisini affedip evlenen bir salakla arkadaş olman. Yani çevremizde defolu insan barındırmazsak defolu adam denk gelmesi ihtimalini de azaltırız. Enerjisel olarak da eminim böyledir. Bilenler illa ki yazacaktır.

Bizim yanlışa tahammülümüz en minimum düzeyde olmalı. Senin her türlü ilişkide hataları kolayca yapabilen insanlar oluyor etrafında. Yani kendi problemi diyemem ben. Salaksa salaktır benim için. Bi arkadaşım var çok savurgan onun bu özelliğini gözardı ederek diğer davranışlarını değerlendiremiyorum illa ki oraya bağlanıyor düşüncelerim. Başka bir arkadaşım var o da çok cimri onu da tam tersi şekilde her konuda öyle fazla hesapçı kitapçı bulur düşündüğümü farkediyorum.

Ben aldatılmadım ama bunu bilmiyorum eşim iş için yurtdışına gider aldatsa ruhum duymaz herhalde ama karakterini biliyorum tembel ve sadık konfor alanına düşkün pantolonda bile aynı model alır bi ara hatta beni sevmiyor sadece konfor alanı olduğum için benimle diyordum tipik boğa erkeği. Babam malesef sadık bi erkek değil annemi de aldattı sonraki eşini de ondan biraz fazla tetikleniyorum. Aldatıldığını bilsem ve hissetsem devam etmem. Daha gençken hem Twitter hem insta hem LinkedIn hesabında fake hesapla yazdım twitterda açmadı bile. İnstagramda da hesabı açık dönmedi dmyi okudu cevaplamadı LinkedInde cevapladı ama iş için sandı herhalde. Şuan bunu yapmam onun için de güven kırıcı olur. Telefonu hep ortada bilgisayarı açık konumumuz hep açıktır. Ama ben kıskanç değilim ama aldatılmayı affetmem

25 yıl evlilik +4 yıl flört.Aldatıldıysamda hic hissetmedim öle asla aldatılmadım diye beylik laflar etmem umarım aldatılmamışımdır.Yakalasaydım o an o dakika biterdi net tolere edecek bi karakterim yok.Burnundan getirmedende biŕakmam ben nasıl ki sadıksam herşeye dikkat ediyorsam oda edecek.Götü başı ayrı oynayan erkege tahammülüm yok.

Aldatılmadığımı sanıyordum belki de profesyonellerdi yakalanmadılar. Bir seferinde ilişkim bittiği gibi şak diye yeni ilişkisi başladı beyefendinin. Bir iki ay sonra o ilişkideki kız bana özür mesajı attı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…