- 20 Kasım 2018
- 15.520
- 58.507
- 598
- 35
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Anlat kiz biz dinleriz.hem onun yedek hesabi olduguna adim gibi eminimTuh kiz banlanmasa ben de siradan fizigim hatta sarkmış memelerimle, kızların kendilerini uzerine attığı ünlü bir adamla 2 yili gecen maceralarımızı anlatırdımKudrAlobar
Gerci kesin nazari deger bizim is bozulurdu
Ahah ya sizin dediginiz durum bizde de gecerli işte. Hayatta belli bir doygunluga ulaşmış adamlar seksi yarim saat gir-çık olarak gormuyor. O yuzden fiziksel guzellikten başka kriterleri var.Anlat kiz biz dinleriz.hem onun yedek hesabi olduguna adim gibi eminimsuan pusuda bazi dislike lardan anlasiliyor
O kadar doğru tespit ki bence tamamen kafası gitmişAhah ya sizin dediginiz durum bizde de gecerli işte. Hayatta belli bir doygunluga ulaşmış adamlar seksi yarim saat gir-çık olarak gormuyor. O yuzden fiziksel guzellikten başka kriterleri var.
Benim elim yuzum duzgun ama oyle bir guzellik iddiam yok. Adama yuruyen hatunlari goruyorum, bebek gibi kizlar, taş gibi kadinlar. Bunlar kadinsa ben neyim, un kurabiyesi mi diyorum ahshd ama gunun sonunda biz gorusuyoruz, cunku kendi dedigi sey "amac yat kalk olsa guzel kadin dolu etraf ama ben seninle sohbet etmeyi, gülmeyi, vakit gecirmeyi seviyorum".
Ferhans bir erkegin bir kadini tercih etmesi icin tek kriterin guzellik olduğuna inandigi icin yakisikli adamlarin siradan kadinlarla olmasina anlam veremiyor. O yuzden ben boyle guzelken niye tercih edilmiyorum diye cileden cikiyor.
Kendisi tecavüze uğrayan kadinlari kiskandigini cunku onların tercih edilmis olduğunu soyluyordu mesela. Bu konudaki dusunce yapisi cok çarpık.
Baska bir konuda 100 erkekle yattim diyordu ama meselenin cok erkekle yatmak degil, hayatinin her alaninda isteyen tek bir erkek bulmak oldugunu kavrayamiyor. Ha ben de bekarim mesela, ben de bulamadım henüz oyle bir erkek.
Elestirildigi konu cok esliligi degil aslında. Bu kimseyi ilgilendirmez. Buna paralel konularda cok çarpık dusunuyor. Asla etik anlayisi yok. Kendisine saygisi yok. Icinde bulunduğu durumu disaridan goremiyor. Yoksa isterse 1000 erkekle yatsin, bize ne. Ama bunu kendi guzelligi ve tercih edilirliginin gostergesi olarak lanse ediyor. Bunu anlayamiyor cok acayip bir kafa yapisi var. Bu konuda da evli erkeklerle takildigini soylemis, bunu yapmasınin sebebinin "karisi olmasina ragmen beni tercih ediyor" mantigi olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Kesinlikle katiliyorum.Ahah ya sizin dediginiz durum bizde de gecerli işte. Hayatta belli bir doygunluga ulaşmış adamlar seksi yarim saat gir-çık olarak gormuyor. O yuzden fiziksel guzellikten başka kriterleri var.
Benim elim yuzum duzgun ama oyle bir guzellik iddiam yok. Adama yuruyen hatunlari goruyorum, bebek gibi kizlar, taş gibi kadinlar. Bunlar kadinsa ben neyim, un kurabiyesi mi diyorum ahshd ama gunun sonunda biz gorusuyoruz, cunku kendi dedigi sey "amac yat kalk olsa guzel kadin dolu etraf ama ben seninle sohbet etmeyi, gülmeyi, vakit gecirmeyi seviyorum".
Ferhans bir erkegin bir kadini tercih etmesi icin tek kriterin guzellik olduğuna inandigi icin yakisikli adamlarin siradan kadinlarla olmasina anlam veremiyor. O yuzden ben boyle guzelken niye tercih edilmiyorum diye cileden cikiyor.
Kendisi tecavüze uğrayan kadinlari kiskandigini cunku onların tercih edilmis olduğunu soyluyordu mesela. Bu konudaki dusunce yapisi cok çarpık.
Baska bir konuda 100 erkekle yattim diyordu ama meselenin cok erkekle yatmak degil, hayatinin her alaninda isteyen tek bir erkek bulmak oldugunu kavrayamiyor. Ha ben de bekarim mesela, ben de bulamadım henüz oyle bir erkek.
Elestirildigi konu cok esliligi degil aslında. Bu kimseyi ilgilendirmez. Buna paralel konularda cok çarpık dusunuyor. Asla etik anlayisi yok. Kendisine saygisi yok. Icinde bulunduğu durumu disaridan goremiyor. Yoksa isterse 1000 erkekle yatsin, bize ne. Ama bunu kendi guzelligi ve tercih edilirliginin gostergesi olarak lanse ediyor. Bunu anlayamiyor cok acayip bir kafa yapisi var. Bu konuda da evli erkeklerle takildigini soylemis, bunu yapmasınin sebebinin "karisi olmasina ragmen beni tercih ediyor" mantigi olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Evli erkeklerle takilan bazi kadinlarda bu mantik oluyor maalesef. Evli ama beni tercih etti, karisi var ama benim yanımda diye dusunuyorlar, bir nevi kendini ustun gorup ego tatmini yapmak. O adamlara bosan gel dese topuklari vura vura kacarlar. Yanlis ama gercekten aldattigi kadini "tercih eden" erkekler catir catir bosanip o kadinla evleniyor. Otekiler evli adamin 2 saatlik kacamagindan ote olmuyor.O kadar doğru tespit ki bence tamamen kafası gitmiş
hangi uygulamada tanıştınız? kuzenimin arkadaşı da böyle evlenmişti:)Olay
Saol kuzum.valla hic hoslandigim seyler degil ama sirf yakisikli dedim diye ovmek saymis.
Ha birde kocamla aylarca telde yuzumuzu bile gormeden konustuk.oda beni gormedi. Bir araya gelince oha cok yakisikli imis dedim.yani yakisikli diye adami almadimsansima denk geldi.ben cirkin adam severdim normalde.kekeme adama asık olmuslugum var gecmiste niye bunu ovmek icin yazayim.ovme delisi olsam kendimi overim, kendimi gomdum.hic kafa calismiyor kadinda..
ee o zaman gercekten ovmek neymis gorsun istedim.kendimizi ovmuyoruz diye kocamiza layik olmuyoruz onun gozunde
Psikopat gibi soyle guzelim soyle bilmemneyim diye sayalim istiyor heralde.ona gore karar verecek kocamizla uyusuyormuyuz diye
İnstagram:) ortak arkadas vasitasi ilehangi uygulamada tanıştınız? kuzenimin arkadaşı da böyle evlenmişti:)
Hiç takipçisi ve profil fotoğrafı olmayan bir fake hesap açmıştım 2.mesajımda numarasını verdi. Ve hiçte çirkin ezik bir adam değildiSizinle nasıl aldattı acaba
o nasıl bir rahatlık seviyesi..aldatma kısmını geçtim insan adını sanını bilmediği birine niye numara verir kiHiç takipçisi ve profil fotoğrafı olmayan bir fake hesap açmıştım 2.mesajımda numarasını verdi. Ve hiçte çirkin ezik bir adam değildi
Bir iş arkadaşımın yaptığı geldi aklıma. Eşi hamileydi, doğum yapmak üzereydi. Eşini arayıp, bir başka iş arkadaşımızın evini taşımaya yardım ettiğini fakat bir günde bitmeyeceğini, o nedenle o gece arkadaş ile kalacağını söylemiş. Oysaki kalma fln yok. Üçüncü bir iş arkadaşımızın evine o gece birer kadın getirip ilişkiye girmişlerSelam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
Beğenildiğin için değil; ulaşılması kolay olduğun için tercih ediliyorsun. Tecavüze uğrayan kadınları şanslı bulan bir zihniyetin evli erkeklerle yatması çok da şaşırtmadı, belliydi zaten karakterin. Bir gün gençliğin gidecek, yerini yeni Aysenimiler alacak. Etrafında seni seven tek bir kişi bile olmadan geberip gideceksin. Buna ister karma de ister ilahi adalet.Yaa ben de çok tercih edilen, beğenilen bir kadınım aslında ama ben söyleyince herkes dalga geçiyor inanmiyor.ama başkası söyleyince kimse ağzını açmıyor nedense.bir de güzel olmayıp kendinden daha üst seviyede biriileriyle birlikte olabilen kadınlar gördüğüm zaman gerçekten deliriyorum valla.adalet duygum aşırı tetikleniyor.tam kendimi maneviyata veriyorum.işte tek denklik dış gorünüşle olmuyor, o da başka konularda daha iyidir falan filan diye kendimi avutmaya çalışıyorum, kısmet bu işler falan diyorum ama nafile.2 gün sonra yine aynı.yeterince güzel olmayan kişilerin iyi hayatlar yaşamasını kaldıramıyorum.ee bu arkadaş da ben sıradanım kocam çok yakışıklı deyince kaldıramadım tabıli.adamin yakasına yapışıp neden len neden diyesim geliyor.o kadar kendine denk kadin varken neden yani?kısaca kendimi başarılı hissetmek istiyorum, insanlara aslında tepeden bakip, sonra da merhametli, mütevazi insan rolü oynamak istiyorum ama hayat ağzımın payını fazla fazla veriyor maalesef.benim de çok ilişkim oldu ama kendimden yukarıda gördüğüm hiçkimse olmadı maalesef.hep yukarida olan kişi bendim.hayatimdaki erkekler de benim için bu mesajları yazsa yeridir ama ben tam tersini istiyorum işte.hem benim yerime kimi koysan üstte kalmayacak yani.ihtimal de düşük.
Cileklivanilinn ben daha farkli bi yerden bakarak yorumlayacagim. Ben daha onceki iliskimde aldatildim. Uzucu ama insana cok sey katan bir tecrube. Bence cok korkutucu degil. Hayatindan cikarip onune bakabiliyorsun. Hatta hayat ilginc bisekilde daha da guzellesiyor. Ben bu tecrubeyi yasadim diye insanlara guvenim azalmadi. Aski da unutmadim. Kalbim yine atti yani yine heyecanlandim, yine deger verdim ve deger gordum. Okadar korkulacak bisey de degilmis onu gordum. Su an 10 yildir evliyim. Esim bildigim ve hissettigim kadariyla beni aldatmadi. Aldatirsa da yoluma bakarim. Korkmuyorum beni aldatmasindan acikcasi. Aldatacagini dusunmuyorum ama beser sasar. Oyle bir hatamiz olursa birbirimize karsi yine yolumuza bakariz. Umarim olmaz tabii. Bu arada esim, eski iliskime gore en az 10 gomlek ustun. Goruntu olarak da oyle… yani aldatmanin yakisikli olmayla bir baglantisi bence de yok.
A Aysenimi bu arada esimin eski kiz arkadasini gordum ayni senin gibi boylu poslu ay parcasi gibi bir kiz :) Yine senin gibi bir saglikci; doktor. Esim benimle tanisana kadar iletisimdelerdi ve kiz maalesef esimle ayrilmis olmalarina ragmen geleceklerine dair bir umudu vardi. Ama esim bu minnak boyumla beni istedi. Enerji meselesi bu. Bi matematigi yok bu olayin. Bazen tip olarak hic sana uymayan birinin bi seyi cok cekici gelir ve etkilenirsin. O etkiyi artiran baska seyler eklenir ustune, tutulur kalirsin. O yuzden sana gore birbirine cok uygun olmayan insanlar ask yasiyor. Sen erkeklere cok maddesel bakiyorsun. Insanlar yakisikli mi guzel mi tek kriterin bu gibi. E bu da seni cok yuzeysel biri yapiyor. Kendin begenmedigin adamlarla birlikte oluyorsun. Yani kendinden asagida buluyorsun, ama sadece yalniz kalmamak icin birlikte oluyorsun. Kendinden biseyler tuketiyorsun. Hayatina giren insanlar sana birsey katmiyor. Bu da seni derinliksiz biri yapiyor. Haliyle bir adamin cok ilgisini cekmiyorsun. Bunu sen soyledigin icin soyluyorum.
Biliyorum, ama o kendini cok ustun goruyor ya hani :) Ona sorsan doktordan farkli oldugunu dusunmuyordur ki zaten.Yalniz ferhans reklamini nasil yaptiysa insanlar ay parcasi olduguna ikna olmus ben asla inanmiyorum
Senin gibi saglikci DOKTOR demissiniz doktorlukla saglikci arasinda kiyamet kadar fark var. Ferhans 2 yillik mezun saglikci.
Biliyorum, ama o kendini cok ustun goruyor ya hani :) Ona sorsan doktordan farkli oldugunu dusunmuyordur ki zaten.
Akademik açıdan üstünüm demiyorum ki.görgü, bilgi, zarafet, kültürlülük.. bazen sinirlerime hâkim olamıyorum ama insan kendi seviyesini biliyor.size de birşey dediğim yok o konularda.buradakilerde de bu saydığım üzellikler var.hep kaliteli, akıllı insanlar.iki lafı bir araya getiremeyen doktorlar da var.oturup saatlerce ders çalışmak başka bir şey.Işte sorun orda
15 senelik evliyim, aldatılmadım. Beni seven, sadık bir eşim var. Kendimi güvende hissettiğim bir ilişki. Evine bağlı, iyi bir baba.. Büyük konuşmak istemem, insan beşer şaşar elbet ama aldatılacağımı da hiç sanmıyorum. Çünkü adamın fıtratında hiç bir anlamda ihanet yok. Dostuna da, eşine de ihanet bilmez. Sayıları az belki ama varlarSelam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?