- 7 Mayıs 2020
- 3.902
- 9.847
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Eşimi ben seçmedim o beni seçti uzunca bir bekarlık hayatının ardından o kadar çevresi kadın dolu iken benimle evlenmek istediSokakta dolaşırken herkesin gözü bende.zaten teklif de çok geliyor.teklif dediğim de sacma sapan sanal mesajlar değil.hastanede gördüm beğendim falan.dediğin gibi aşağılık kompleksi olduğu için sizler gibi en iyisini seçip kalıcı olarak yoluma devam edemiyorum.
Ahahhaa o güzelliğinden değil adın çıkmış farkında değilsinSokakta dolaşırken herkesin gözü bende.zaten teklif de çok geliyor.teklif dediğim de sacma sapan sanal mesajlar değil.hastanede gördüm beğendim falan.dediğin gibi aşağılık kompleksi olduğu için sizler gibi en iyisini seçip kalıcı olarak yoluma devam edemiyorum.
Farkında olmaması imkansız farkındadır yüksek ihtimal ama elden ne gelir bunu tercih eden kendisiAhahhaa o güzelliğinden değil adın çıkmış farkında değilsin
Resmen kadın adının çıktığının da farkında değil
Yok baya farkında değil ya algısı düşük. Aklı bir tek üreme sistemine takık olduğundan bizim gibi sosyal olayları idrak edemiyor.Farkında olmaması imkansız farkındadır yüksek ihtimal ama elden ne gelir bunu tercih eden kendisi
Saol kuzum.valla hic hoslandigim seyler degil ama sirf yakisikli dedim diye ovmek saymis.Maşallah tebarekeallah canim
Olabilir de güzellik de bir yere kadar yani yaşlılık diye bir gerçek varYok baya farkında değil ya algısı düşük. Aklı bir tek üreme sistemine takık olduğundan bizim gibi sosyal olayları idrak edemiyor.
Cidden güzelim bakıyorlar bu kadar teklif alıyorum sanıyor
Çirkin şansı derler hiç duymadın mı güzelliğe bakmıyor ki kısmet işiYaa ben de çok tercih edilen, beğenilen bir kadınım aslında ama ben söyleyince herkes dalga geçiyor inanmiyor.ama başkası söyleyince kimse ağzını açmıyor nedense.bir de güzel olmayıp kendinden daha üst seviyede biriileriyle birlikte olabilen kadınlar gördüğüm zaman gerçekten deliriyorum valla.adalet duygum aşırı tetikleniyor.tam kendimi maneviyata veriyorum.işte tek denklik dış gorünüşle olmuyor, o da başka konularda daha iyidir falan filan diye kendimi avutmaya çalışıyorum, kısmet bu işler falan diyorum ama nafile.2 gün sonra yine aynı.yeterince güzel olmayan kişilerin iyi hayatlar yaşamasını kaldıramıyorum.ee bu arkadaş da ben sıradanım kocam çok yakışıklı deyince kaldıramadım tabıli.adamin yakasına yapışıp neden len neden diyesim geliyor.o kadar kendine denk kadin varken neden yani?kısaca kendimi başarılı hissetmek istiyorum, insanlara aslında tepeden bakip, sonra da merhametli, mütevazi insan rolü oynamak istiyorum ama hayat ağzımın payını fazla fazla veriyor maalesef.benim de çok ilişkim oldu ama kendimden yukarıda gördüğüm hiçkimse olmadı maalesef.hep yukarida olan kişi bendim.hayatimdaki erkekler de benim için bu mesajları yazsa yeridir ama ben tam tersini istiyorum işte.hem benim yerime kimi koysan üstte kalmayacak yani.ihtimal de düşük.
Demiştir gösterişsiz kadin alayım ki huzurlu olayım.güzelleri elde tutmak zor oluyor.rahat rahat yaşayayım.hem beni nimetten saydığı icin de üzerime titrer.bu tarz adamların mantığı bu bence.Eşimi ben seçmedim o beni seçti uzunca bir bekarlık hayatının ardından o kadar çevresi kadın dolu iken benimle evlenmek istedi
Yaşlanınca da bulur. Milf derler. Bazı paçoz erkekler için bedava seks olsun da önemli değil.Olabilir de güzellik de bir yere kadar yani yaşlılık diye bir gerçek var
Güzele yıllarca bakınca tadı kalmıyor. Önündeki yemegi doyasıya kadar yedikten sonra o yemegi gözün bile görmek istemiyor baka baka o güzel gelmiyor artık bayatlıyor. Baska seyler giriyor devreye. Ferhans bunu idrak edemiyor.Olabilir de güzellik de bir yere kadar yani yaşlılık diye bir gerçek var
Oda doğru yaşlanınca bulurYaşlanınca da bulur. Milf derler. Bazı paçoz erkekler için bedava seks olsun da önemli değil.
Ama böyle işte bomboş bir hayat yaşayacak.
Şu hayatta seks dışında bin tane güzel duygu var bunları yaşayamadan ölecek. Bir insana güvenip beraber bir hayat kurmak, geceleri o tanıdık kokuyla sarmaş dolaş uyumak bunları kaçıracak..
İşte duygular çok önemli aynı şeyleri konuşabilmek ayrı fikirlere sahip oldugun konularda bile ortak yolu bulabilmek vs vsGüzele yıllarca bakınca veya bakınca tadı kalmıyor. Önündeki yemegi doyasıya kadar yedikten sonra o yemegi gözün bile görmek istemiyor baka baka o güzel gelmiyor artık bayatlıyor. Baska seyler giriyor devreye. Ferhans bunu idrak edemiyor.
Çok yakışıklı erkek arkadaslarım oldu, çirkin de oldu. Bazen yakısıklı dediğim erkeklerden göremedigim aurayı çirkinlerde gördüm. Çekimin, enerjinin, auranın dış görünüsle alakası olmadıgını asla anlamak istemiyor hala bir seylere yüzeysel bakıyor. Standartların altında normal bir tip kadına senelerce baktıkça yıllanmıs sarap gibi doyulmaz havası olabiliyor.
Ben mi gösterişsizimDemiştir gösterişsiz kadin alayım ki huzurlu olayım.güzelleri elde tutmak zor oluyor.rahat rahat yaşayayım.hem beni nimetten saydığı icin de üzerime titrer.bu tarz adamların mantığı bu bence.
Yaa ben de çok tercih edilen, beğenilen bir kadınım aslında ama ben söyleyince herkes dalga geçiyor inanmiyor.ama başkası söyleyince kimse ağzını açmıyor nedense.bir de güzel olmayıp kendinden daha üst seviyede biriileriyle birlikte olabilen kadınlar gördüğüm zaman gerçekten deliriyorum valla.adalet duygum aşırı tetikleniyor.tam kendimi maneviyata veriyorum.işte tek denklik dış gorünüşle olmuyor, o da başka konularda daha iyidir falan filan diye kendimi avutmaya çalışıyorum, kısmet bu işler falan diyorum ama nafile.2 gün sonra yine aynı.yeterince güzel olmayan kişilerin iyi hayatlar yaşamasını kaldıramıyorum.ee bu arkadaş da ben sıradanım kocam çok yakışıklı deyince kaldıramadım tabıli.adamin yakasına yapışıp neden len neden diyesim geliyor.o kadar kendine denk kadin varken neden yani?kısaca kendimi başarılı hissetmek istiyorum, insanlara aslında tepeden bakip, sonra da merhametli, mütevazi insan rolü oynamak istiyorum ama hayat ağzımın payını fazla fazla veriyor maalesef.benim de çok ilişkim oldu ama kendimden yukarıda gördüğüm hiçkimse olmadı maalesef.hep yukarida olan kişi bendim.hayatimdaki erkekler de benim için bu mesajları yazsa yeridir ama ben tam tersini istiyorum işte.hem benim yerime kimi koysan üstte kalmayacak yani.ihtimal de düşük.
Şekerim kadın erkek farketmez mayası bozuksa kırk kilit altında olsa da aldatır bunun gösteriş le vs alakasi yok benim kocam da bende beğenilen kisileriz ve kocam kendine bakan yakışıklı bir adam bende kalemle çizilmiş gibiyimdir biz şimdi birbirimizi aldatacakmjsyiz senin mantığına göreDemiştir gösterişsiz kadin alayım ki huzurlu olayım.güzelleri elde tutmak zor oluyor.rahat rahat yaşayayım.hem beni nimetten saydığı icin de üzerime titrer.bu tarz adamların mantığı bu bence.
İşte dönem dönem değişiyor demekki borsa gibiDalga geciliyor cunku uyduruyorsun. " erkek bulamiyorum, kimse yuzume bakmiyor, mini etekler giyiyorum yine de bakan yok" vs tarzi erkek bulamadigini soyledigin bi dunya mesajin vardi bulup alinti yapmaya üşeniyorum suan
Bi yokluktayim krizleri geciriyorsun, bi bolluktayim cok guzelim krizlerin geliyor. Sence normal misin?
Cok secici oldugunu, cok kaliteli adamlarla birlikte oldugunu iddia ediyorsun ama birlikte oldugun insanlar evli gram kaliteli bilmem ne olduklarini sanmiyorum.
Ya kendi kendine hayalleniyor ya da erkek bulamadigi donemler normal erkeklerden ilgi gormuyordu onlardan ilgi goremeyince evli ve sacma tiplere yöneldi sonunda aradigi ilgiyi buldu ve kendini guzel sanmaya başladi. Tek aciklamasi bu yani.İşte dönem dönem değişiyor demekki borsa gibi
Zugurt tesellisine bak heleDemiştir gösterişsiz kadin alayım ki huzurlu olayım.güzelleri elde tutmak zor oluyor.rahat rahat yaşayayım.hem beni nimetten saydığı icin de üzerime titrer.bu tarz adamların mantığı bu bence.
Ne zannediyor ki acaba bu kesin yakışıklı erkekle ortalama bir kadının videosunun altına hangi büyü diye de yaziyordurZugurt tesellisine bak helekedi ulasamadigi cigere mundar dermis. Guzelligin goreceli oldugunu hala anlayamamis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?