Hiç aldatılmamış kadınlar

Eşimi ben seçmedim o beni seçti uzunca bir bekarlık hayatının ardından o kadar çevresi kadın dolu iken benimle evlenmek istedi

Ahahhaa o güzelliğinden değil adın çıkmış farkında değilsin
Resmen kadın adının çıktığının da farkında değil

Ahahhaa o güzelliğinden değil adın çıkmış farkında değilsin
Resmen kadın adının çıktığının da farkında değil
Farkında olmaması imkansız farkındadır yüksek ihtimal ama elden ne gelir bunu tercih eden kendisi
Ne yazık bedenleri sevenler oysa onlar toprak olacak mühim olan ruhu görebilmek
Mütevazı olamayacağım baya güzel bir kadınım herkes kalemle çizilmiş gibisin der
Aldatildigim kadına da sokakta görsen yolunu değiştirirsin o derece yani
Bazı erkekler güçlü karakteri oturmuş beğenilen kendini geliştiren kadını istemiyor kaldıramıyorlar ya aldatıyorlar ya psikolojik veya fiziksel şiddete başvuruyorlar

Farkında olmaması imkansız farkındadır yüksek ihtimal ama elden ne gelir bunu tercih eden kendisi
Yok baya farkında değil ya algısı düşük. Aklı bir tek üreme sistemine takık olduğundan bizim gibi sosyal olayları idrak edemiyor.
Cidden güzelim bakıyorlar bu kadar teklif alıyorum sanıyor

Olay
Maşallah tebarekeallah canim
Saol kuzum.valla hic hoslandigim seyler degil ama sirf yakisikli dedim diye ovmek saymis.
Ha birde kocamla aylarca telde yuzumuzu bile gormeden konustuk.oda beni gormedi. Bir araya gelince oha cok yakisikli imis dedim.yani yakisikli diye adami almadim sansima denk geldi.ben cirkin adam severdim normalde.kekeme adama asık olmuslugum var gecmisteniye bunu ovmek icin yazayim.ovme delisi olsam kendimi overim, kendimi gomdum.hic kafa calismiyor kadinda..

ee o zaman gercekten ovmek neymis gorsun istedim.kendimizi ovmuyoruz diye kocamiza layik olmuyoruz onun gozunde
Psikopat gibi soyle guzelim soyle bilmemneyim diye sayalim istiyor heralde.ona gore karar verecek kocamizla uyusuyormuyuz diye

Yok baya farkında değil ya algısı düşük. Aklı bir tek üreme sistemine takık olduğundan bizim gibi sosyal olayları idrak edemiyor.
Cidden güzelim bakıyorlar bu kadar teklif alıyorum sanıyor
Olabilir de güzellik de bir yere kadar yani yaşlılık diye bir gerçek var

Çirkin şansı derler hiç duymadın mı güzelliğe bakmıyor ki kısmet işi

Eşimi ben seçmedim o beni seçti uzunca bir bekarlık hayatının ardından o kadar çevresi kadın dolu iken benimle evlenmek istedi
Demiştir gösterişsiz kadin alayım ki huzurlu olayım.güzelleri elde tutmak zor oluyor.rahat rahat yaşayayım.hem beni nimetten saydığı icin de üzerime titrer.bu tarz adamların mantığı bu bence.

Yaşlanınca da bulur. Milf derler. Bazı paçoz erkekler için bedava seks olsun da önemli değil.
Ama böyle işte bomboş bir hayat yaşayacak.
Şu hayatta seks dışında bin tane güzel duygu var bunları yaşayamadan ölecek. Bir insana güvenip beraber bir hayat kurmak, geceleri o tanıdık kokuyla sarmaş dolaş uyumak bunları kaçıracak..

Güzele yıllarca bakınca tadı kalmıyor. Önündeki yemegi doyasıya kadar yedikten sonra o yemegi gözün bile görmek istemiyor baka baka o güzel gelmiyor artık bayatlıyor. Baska seyler giriyor devreye. Ferhans bunu idrak edemiyor.

Çok yakışıklı erkek arkadaslarım oldu, çirkin de oldu. Bazen yakısıklı dediğim erkeklerden göremedigim aurayı çirkinlerde gördüm. Çekimin, enerjinin, auranın dış görünüsle alakası olmadıgını asla anlamak istemiyor hala bir seylere yüzeysel bakıyor. Standartların altında normal bir tip kadına senelerce baktıkça yıllanmıs sarap gibi doyulmaz havası olabiliyor.

Oda doğru yaşlanınca bulur
Herşey seks değil ki insan bazen bir nefese ihtiyaç duyuyor bir kahve içerken konuşacak muhabbet edecek birini istiyor geldiğinde evde bulacağı yada kapıda karşılayacağı birini

İşte duygular çok önemli aynı şeyleri konuşabilmek ayrı fikirlere sahip oldugun konularda bile ortak yolu bulabilmek vs vs

Son düzenleme:
Demiştir gösterişsiz kadin alayım ki huzurlu olayım.güzelleri elde tutmak zor oluyor.rahat rahat yaşayayım.hem beni nimetten saydığı icin de üzerime titrer.bu tarz adamların mantığı bu bence.
Ben mi gösterişsizim hahhhhahhhaghhh
Nickime aldandı galiba

Son düzenleme:

Dalga geciliyor cunku uyduruyorsun. " erkek bulamiyorum, kimse yuzume bakmiyor, mini etekler giyiyorum yine de bakan yok" vs tarzi erkek bulamadigini soyledigin bi dunya mesajin vardi bulup alinti yapmaya üşeniyorum suan
Bi yokluktayim krizleri geciriyorsun, bi bolluktayim cok guzelim krizlerin geliyor. Sence normal misin?

Cok secici oldugunu, cok kaliteli adamlarla birlikte oldugunu iddia ediyorsun ama birlikte oldugun insanlar evli gram kaliteli bilmem ne olduklarini sanmiyorum.

Şekerim kadın erkek farketmez mayası bozuksa kırk kilit altında olsa da aldatır bunun gösteriş le vs alakasi yok benim kocam da bende beğenilen kisileriz ve kocam kendine bakan yakışıklı bir adam bende kalemle çizilmiş gibiyimdir biz şimdi birbirimizi aldatacakmjsyiz senin mantığına göre

İşte dönem dönem değişiyor demekki borsa gibi

İşte dönem dönem değişiyor demekki borsa gibi
Ya kendi kendine hayalleniyor ya da erkek bulamadigi donemler normal erkeklerden ilgi gormuyordu onlardan ilgi goremeyince evli ve sacma tiplere yöneldi sonunda aradigi ilgiyi buldu ve kendini guzel sanmaya başladi. Tek aciklamasi bu yani.

Zugurt tesellisine bak hele kedi ulasamadigi cigere mundar dermis. Guzelligin goreceli oldugunu hala anlayamamis..

Hanımlar,
bu konudaki yorumlara istinaden yazıyorum, konuya özel yani :) kimse kimseye karakterini, özel hayatını, evliliğini ispat etmek zorunda değil.
Cileklivanilinn iyi örnekler var mı diye sormuş, herkes kendisinden örnek vermiş. Özel hayatınızın sorgulanmasını dahi dikkate almayın, beslemeyin kimseyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…