Gunduz disari cikmak iskence diyorum ya soguga sicaga kiziyorum diye gunduz disari cikarsam bu guneste sinir kupu olmus bi sekilde geri geliyorum disarda da mutlu degilim.anlican aksam esimin keyfine gore geziyoz iste yorgunum yatacam derse depresyona devamZorunda hissetmeyin ama günlük hayatın parçası olarak düşünün.Mesela yalnız yaşasaydınız bu işleri yine yapmayacak mıydınız ? Yapacaktınız yoksa pislik içinde yüzer ve aç kalırdınız.Bunları yapma sebebini eşiniz olarak düşünmeyin.
Ben de depresyonda olduğunuzu düşünüyorum.Keşke psikoloğa gidebilseniz ama maddi durum iyi değil diyorsunuz.
Kendinize bir uğraş bulun,sadece kendiniz için bir şeyler yapın.Hobi veya elişi olabilir.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama havalar güzelken çocuğunuzla gezmeye çıkın,parka gidin.
Ne olursa olsun,gerekirse evişlerini boşverin ama çocuğunuzla güzel zaman geçirin
Peki siz boyle kolay konusuyorsunuz da evlimisiniz onvelikle onu sorayim
Evliyseniz eger yapmak zorunda oldugumuz seyleri yapmayarak nasil hayatinizi surduruyorsunuz? Yemek yapmaya mevbur degilim diyorsaniz disardan soylersinizdir ama disardan soyleyemeyenlerde var e temizlikci tutarsiini, birde hopp o da tamam e onu tutamayan misal ben bal gibi yapmak zorundayim iste..
Evet ya bazi arkadaslarima da kiziyorum aslinda ben ozgur ruhluyum ama beni kafese koymus bir esim var ondan boyle agrasifim aslinda kole kadinlari hic anlamam ve bazende o sabirlarina ozenirim.o yumusakliklarina o anacliklarina ama maksadim.kole olmak istemek degil tabikiBunun anaçlıkla bir ilgisi yok diğer kadınlar gibi köle psikolojisinde değilsiniz hepsi bu çocuğunuza odaklanin onun ruh ve beden sağlığı herşeyden önemli bence
Ayirt edebiliyorum daAyırt edemiyorsunuz sanırım? Bir çok yorum yaptım.. Birdaha okuyun isterseniz..negatifsiniz, duymak istediğiniz algılıyorsunuz
Evet ya bazi arkadaslarima da kiziyorum aslinda ben ozgur ruhluyum ama beni kafese koymus bir esim var ondan boyle agrasifim aslinda kole kadinlari hic anlamam ve bazende o sabirlarina ozenirim.o yumusakliklarina o anacliklarina ama maksadim.kole olmak istemek degil tabiki
Kesinlikle kusur kaoatir ama bende bu asik surat varken son derece hakliyken bile haksiz duruma dusuyorumAnaç ya da hamarat olmak zorunda değilsiniz.
Ama güler yüz iyidir.Kusur kapatır.
Ya benimkide kader galiba suan bende diyorum ben evlilik insani degilmisim az daha gezmeliydim okumaliydim hayatimi yasamaliydim falan ama niye evlendim bende bilmiyirum vallaIsteyerek mi evlendin?
Benim tam da isteyerek degildi... cocuk da ayni sekilde...
ama zamani geri de donduremiyorsun...kader diye bişey var buna kesin eminim...yoksq bunlar benim yapacagim seyler degildi
Ornek verwyim hak verirsin belkiOzaman sorun tamamen ikili ilişkilerde öfke kontrölünüzü sağlayamıyorsunuz arkadaş gibi konuşmayı deneyin bence asıl sorun tamamen iletişim senin özgürlüğünü kısıtladığını düşündüğün durumları konuşn ilk olarak
Yardimci falan tutamam hayalini bile kuraamam hatta maddi olarak esimden oyle bir beklemtim de yok yapmasin bise sadece ozgur biraskinMesela evin temizliğini eşim yapıyor onun dışında kalan herseyi ütü yemek etrafında toparlanmasi bebek bakımı vs ben yapıyorum gerçi bebeği bolusuyoruz ama anne olarak sorumlulugun çoğu benim üzerimde ev işi için esinizden yardım isteyin ya da bir yardımcı tutun size basmislar biraz hafiflemeye ihtiyacınız var bence.
Bana değil eşine anlat bu şikayetlerini sonuçta tanrı hepimize özgür ve hür irade vermişOrnek verwyim hak verirsin belki
Mesela esim isten gelince ders calisiuor bizide gezdiremiyor aksam 6 da komsuyla cocuklati parka goturelim diyoz gunes gecmisken ama hopp esim engeli..bu satte ne disarsi !
Eltilerime cok ozeniyorum bu konuda evlerine gidince imrenerek onlari izliyorumama ben....cocugum konusunda hic sabirli degilim asiri agresifim ..bazilari cocunu sabirla buyutuyor peslerinde pervane oluyor ama ben cocuk pespese biseleer istese kiziyorum oynamak istemiyorum hemen slkliyorum..ev islerinde de oyle evimi itinayla temizlemek istemiyorum misafir agirlamak cogu zaman istemiyorum esime sabah kahvalti vermek utulerini yapmak ona hergun yemek yapmak ailesini memnun etmek hicbisey istemiyorum ..esime karsida cok agrasifim kendi cevreme karsida...bazi kadinlar yumusacik guleryuzlu sabirli hamarat ...onlari izlerken huzur buluyorum kendi evlerinde huzur nese saciyorlardir...suan yapmam gereken okadar is varki ben olu gibi yatiyorum ani misafir gelse rezil olcam..carsida gezerken bile sinirleniyorim herkeze herseye sicaga soguga..of ruh halim berbat
Ama kizmicak gibi degilkiev isleri onemli degil bosverin gitsin .
ama cocuklariniza kizmayin ne olur . onlarin gelecekte sizin gibi sıkkın olmamalari icin .bence bi genisleyin . isleri dusunmeyi.birakin cok isiniz oldugundan sanırım zamanla yarisiyorsunuz sonra da her sey yük geliyor. Bir de erken kalkin ..
çocuklar 4yasina kadar cevrelerinde gördüklerini icsellestirip 4yasinda bellek kaybina ugrarlar . hic bir sey onlarin hissinden onemli degil yasadiklarini hatirlamaz ama kotu anlari hissederler buyuduklerinde degersiz , suclu , beceriksiz hissetmeleri bundan olur.
bir de es cok onemli genelde eslerinden duygusal tatmin goren kadinlar yumusak oluyor .
Allah ferahlik versin . hayat zor .
cok haklısın benim de iki tane kucuk var . inan ayni seyleri yasiyirum . ama artik umursamiyirum . hatta esyalairmi gorsen oyle eskidiler ki ama yenisini almiyorum kizmiyayim onlara diye .Ama kizmicak gibi degilki
Cis egitimi veriyorum.wc de yerler islak sap sap yapiyo ilk yapma annem ustumiz islanir diyorum yok devam hadi annem.cikalim oynayalim diyorum yine sap sap heryeri mikrop elinde tutuyorum hadi bakalim.cikiyoruz diyorum saatlerce aglamak yerden yere atmak kendini bide bu sicakda hic sabirli olamiyorim bunun gibi ayni gun icinde birsuruuuu seyyyy
Off iki kucuk muallah yardimcin olsun bacim bizim eve kucuk cocuklu biri gelince cinnet geciriyorum icten ice benimkiyle bir aziyorlar allahim kimseylede gorusmek istemiyorum bubyuzden kimseyede gitmek istemiyorum ama yalnizkende sikiliyorumcok haklısın benim de iki tane kucuk var . inan ayni seyleri yasiyirum . ama artik umursamiyirum . hatta esyalairmi gorsen oyle eskidiler ki ama yenisini almiyorum kizmiyayim onlara diye .cunku benim gibi olsunlar istemiyorum . hep mutsum genelde yani . ve de bence cocuk yetistirmede en zoru cise alistirmak en zor o inan ki . sabır et . az buysunler rahatlarsin . .
ama en once kendimize bakmak lazim kendimizi duEltmeye calismak . hepimiz insaniz eksigimiz var melek degiliz . zamani gemisletmek lazim . dogan cuceloglu okuyabilirsiniz iyi gelir gevsersiniz .
Eltilerime cok ozeniyorum bu konuda evlerine gidince imrenerek onlari izliyorumama ben....cocugum konusunda hic sabirli degilim asiri agresifim ..bazilari cocunu sabirla buyutuyor peslerinde pervane oluyor ama ben cocuk pespese biseleer istese kiziyorum oynamak istemiyorum hemen slkliyorum..ev islerinde de oyle evimi itinayla temizlemek istemiyorum misafir agirlamak cogu zaman istemiyorum esime sabah kahvalti vermek utulerini yapmak ona hergun yemek yapmak ailesini memnun etmek hicbisey istemiyorum ..esime karsida cok agrasifim kendi cevreme karsida...bazi kadinlar yumusacik guleryuzlu sabirli hamarat ...onlari izlerken huzur buluyorum kendi evlerinde huzur nese saciyorlardir...suan yapmam gereken okadar is varki ben olu gibi yatiyorum ani misafir gelse rezil olcam..carsida gezerken bile sinirleniyorim herkeze herseye sicaga soguga..of ruh halim berbat
Sinir sorunum da var evet belkide en buyuk etken buAnaclikla ne alakasi var bildigin sinir sorununuz var, hayatinizdaki herkese karsi agresifmissiniz. Ya psikolojik bir durum yada is ev ozel hayat dengesiz oldugundan islerin icinden cikamiyorsunuz kocanizda yardim etmiyorsa iyice cokuntudesiniz ve islerin yurumemesi sizi gittikce sinir ediyor.
evet . ben artik kimseye gitmiyorum . bayrama da gitmeyecem . cunku baska yerlerde dayanamıyorum ayni bensin evde de duramiyoum .Off iki kucuk muallah yardimcin olsun bacim bizim eve kucuk cocuklu biri gelince cinnet geciriyorum icten ice benimkiyle bir aziyorlar allahim kimseylede gorusmek istemiyorum bubyuzden kimseyede gitmek istemiyorum ama yalnizkende sikiliyorum
Cis egitimini atlattim.galiba bu doneminde birikimi var gercekten cok zorlu bir surecdi
Aaa ciddimisin tamamdir kesinlikle dinleyecem cok bilmedigim sey vardir eminim ama syan dinleyemem bedava vifi baglantisi bulunca ancabi de adem gunes var . sitesi var istersen bi bak.
arkadaslrima tavsiye ediyirum gecen arkadaslrla kahvalti yaptik . kizi 16 aylik diyo ki altini bezlerken durmuyo carpasim geliyo iki tane diyo sonra adem gunesi --dinlemis -dediklerini hatırlayıp kendime geliyorum diyor.
Offffff bayrammiiiiievet . ben artik kimseye gitmiyorum . bayrama da gitmeyecem . cunku baska yerlerde dayanamıyorum ayni bensin evde de duramiyoum .
sabir ediyorum iste salliyorum her seyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?