- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Sinir sorunum da var evet belkide en buyuk etken bu
Ama ben cok mutlu oldugum gunler de de boyleyim yine ev isi yapmak falan istemem o an ne yapmak istiyosam onu yapmak isterim ama es engeli oldugu icin bunalima giriyorum
Tamda bu yüzden bende bu akşam üstü atıştım eşimle. Yapmadığım şeyler değil severekte yapıyorum ama gözüne görünmüyor. Gelişim geriliği olan kızım bir de bebeğim var. Sahil kasabasında yaşıyoruz. Bugün izin günü. Altı üstü yemekten sonra yürüyüş yapalım istedim. Hakedecekmişim. Çok zoruma gitti. 7 senedir sabah kızımla okula gidiyorum okul çıkışına kadar bekliyorum. Aldım bebeğimiçin çıktım yarım saat. Ağlayamamıştım. Bu mesajınız ağlattı sağolun kusura bakmayınAnaç ve hamarat olmak zorunda değilsiniz. Kadınların hayattaki yegane görevi gömlek ütülemek, kocaya yemek yapmak, evi dip köşe temizlemek değildir. Mükemmel olmak zorunda değilsiniz.
Es engeli demek biseyler yapmak istediginde onune duran ozur birakmayan kisi demek engel demek benim.icinEs engeli oldugu icin ne demek anlamadim ??? Esiniz engelli mi ?Esiniz size engel mi oluyor ?
Cok cok cok uzuldumTamda bu yüzden bende bu akşam üstü atıştım eşimle. Yapmadığım şeyler değil severekte yapıyorum ama gözüne görünmüyor. Gelişim geriliği olan kızım bir de bebeğim var. Sahil kasabasında yaşıyoruz. Bugün izin günü. Altı üstü yemekten sonra yürüyüş yapalım istedim. Hakedecekmişim. Çok zoruma gitti. 7 senedir sabah kızımla okula gidiyorum okul çıkışına kadar bekliyorum. Aldım bebeğimiçin çıktım yarım saat. Ağlayamamıştım. Bu mesajınız ağlattı sağolun kusura bakmayın
Es engeli demek biseyler yapmak istediginde onune duran ozur birakmayan kisi demek engel demek benim.icin
Yukarida dediklerin dw varValla bence sizin genel anlamda evlilik hayatiyla, kocanizla, suanda icinde bulundugunuz hayatla bir uyusamama probleminiz var sanirim. Sanki hic evlenmemesi gereken biri evlendirmisler gibi konusuyorsunuz cunku... Yada yanlis kisile evlenmis biri gibi , kendine uymayan biriyle kendine uymayan bir hayati yasiyor gibisiniz sanki... Bilemedim yani...
Bir bakin bakalim gecici bir durum mu hani bazen is ev es aile hersey ust uste gelir bunaliriz baslarim evinede isinede kocasinada diyebiliriz o tarz bir cinnet donemimi , yoksa ciddi anlamda yukarida dediklerim mi . buna bir bakmak lazim.
Hem bunlarin gorevi olmadigini soylemissinuz sonrada ruh haliniz karisik demissinizAnaç ve hamarat olmak zorunda değilsiniz. Kadınların hayattaki yegane görevi gömlek ütülemek, kocaya yemek yapmak, evi dip köşe temizlemek değildir. Mükemmel olmak zorunda değilsiniz. Ama ruh haliniz çok dengesizse sürekli mutsuzsanız yardım almanızı öneririm. Ek olarak , çocuğunuza sürekli olarak agresif davranırsanız onun da psikolojisini bozarsınız.
Zaten ozgurlumun bu denli kisitlanacagini bilseydim evlenmezdimHem bunlarin gorevi olmadigini soylemissinuz sonrada ruh haliniz karisik demissiniz
simdi ruh halindemi sıkıntı var yok sa bunlar zaten bir xorunluluk degilmi
Aslinda zorunluluk
anac olmak zorunluluktur neden cunku dogurdu kardesim cocuklar psikopat gibi ska oka bagiran anneyi cekip onun korkusuyla buyumek ve topluma zararli bireyler olmak zorundami
esi isr utusuz giderse tabi suc adamin olur tuh yaziklar olsun adama
yemekmi oda ne hergun fesfud yesin cocuklar
evi temizlemek tabiki bir bayanin sorumlulugu olamaz kimene igrenc yapisyapis mutfak dolaplarindan banyodan oyle degilmi
Kardesim madem adamlara hayati dar edeceksiniz EV LEN ME YINNN
Allah cocuklarimi korusun
Eltilerime cok ozeniyorum bu konuda evlerine gidince imrenerek onlari izliyorumama ben....cocugum konusunda hic sabirli degilim asiri agresifim ..bazilari cocunu sabirla buyutuyor peslerinde pervane oluyor ama ben cocuk pespese biseleer istese kiziyorum oynamak istemiyorum hemen slkliyorum..ev islerinde de oyle evimi itinayla temizlemek istemiyorum misafir agirlamak cogu zaman istemiyorum esime sabah kahvalti vermek utulerini yapmak ona hergun yemek yapmak ailesini memnun etmek hicbisey istemiyorum ..esime karsida cok agrasifim kendi cevreme karsida...bazi kadinlar yumusacik guleryuzlu sabirli hamarat ...onlari izlerken huzur buluyorum kendi evlerinde huzur nese saciyorlardir...suan yapmam gereken okadar is varki ben olu gibi yatiyorum ani misafir gelse rezil olcam..carsida gezerken bile sinirleniyorim herkeze herseye sicaga soguga..of ruh halim berbat
Medeniyetten kasit tabiki utu yapmasi degil yapmasin istemem zaten begenmem ben onun temizlini icim.rahat etmezBu ruh halinizin sebebi esinisse o zaman bu hayati yasamasi revadir.
ama abim coook iyi olfugu halde tipki anlattiginiz gibi bir karisi var ve adamin hayatinin icine etti.
ne bosanabiliyo ne durabiliyo
rezil bi hayat
bi kere kafadan sundan kaybediyosunux kadin evin oteritesi cekip cevirenidir.
medeniyetten kasit erkegin utu yapmasiysa merak etmeyin ogullarima her isi ogretiyorum bunu ayaklarinin ustunde kalmayi basarsinlar diye yapiyorum
ama oyle her isi medeniyet diye ogluma kakaliyan geline badlarim.
bizde okuduk calistik iyide maaslar aldik ama evimizde sadece hanim olduk anne olduk.
Tabi esiniz size bir esir hayati yasatiyorsa bunu ona anlatin goruyodur durumu
heki o bu ev yasantinizdan memnunmu
Yok canim ben yangel osman degildim hatta ozamanlar annem bana kizardi biraz evlenmeye merakim.vardi benim.hep ev isi pasta borek yapmayi severdim tabi sikilinca anneme salardim her bekar kiz gibi..ama evleince bambaska tabiki...Yetisme tarzinizdan olsa gerek. Annem bana bi tabagi bile kaldirtmazdi bütün gün yan gel osmandim sonra vefat etti her şey üstüme kaldı dediğiniz gibi oldumm ama bence her şeyi bi duzene oturtturun mesela evi su gunler su saatlerde supurecegim gibi. Bos kalan zamanlarda da sizi mutlu edecek şeyler yapın ama ne yaparsaniz yapın cocuklarinizi sevgiyle keyifle büyütün
Yok canim ben yangel osman degildim hatta ozamanlar annem bana kizardi biraz evlenmeye merakim.vardi benim.hep ev isi pasta borek yapmayi severdim tabi sikilinca anneme salardim her bekar kiz gibi..ama evleince bambaska tabiki...
niye be ben 7 den sonra cikariyorum parka aksam ezani okunmadan geri donuyorum bazen yolda okunuyor parklara da anca golge geliyor 6 dan sonra cocuklara dami acimiyor bu adamOrnek verwyim hak verirsin belki
Mesela esim isten gelince ders calisiuor bizide gezdiremiyor aksam 6 da komsuyla cocuklati parka goturelim diyoz gunes gecmisken ama hopp esim engeli..bu satte ne disarsi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?