- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
benim de aynı şekilde adet düzensizliğim vardı taa genç kızlığımdan beri dr yumurta sayımın da yaşıma göre çok düşük olduğunu söyledi buna rağmen korunmadığım 2-3 günden birinde hamile kaldım, nedeni de : çocuk istememem.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
Yani ben de akışına bırakayım cok istiyorum, sürekli evlat sahibi olanlari görmek beni cok yaralıyor.Kendimi eksik ve kusurlu hissediyorum.Antidepresan kullanmak istiyorum ama bu süreçte gebelik olursa eger yan etkilerini gorurum diye korkuyorum
Ben o hastaneden çok memnunum herkese oneririm. Zaten bizim.icin onemli olan doktorlariDoktorlar iyi olabilir ama hastane çok rezil. Orada çalışmış biri olarak söylüyorum. Psikolojimi bozmuş bir hastane...
Teşekkür ederimAaa canım hayırlı olsun pko var diyordun demi bi konuda konuşmuştuk senle bunun üzerine sağlıkla yükselsin inşallah değerin
Aidin Salih'i duydunuz mu? Bir kitabı var. Tavsiye ederim bir bakın isterseniz. Rahmetli oldu. Çok faydalı bilgiler var, belki uygularsanız fayda görürsünüz.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
Evlenmek isteyene tek amaciniz evlilik mi? Cocuk isteyene tek amaciniz cocuk mu diyenlerin amaclarini insan merak etmeden gecemiyor :) muhtemelen atomu falan parcalayacklardir.
Öncelikle Rabbim tez zamanda size de sağlıklı bir gebelik ve bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Aidin Salih'i duydunuz mu? Bir kitabı var. Tavsiye ederim bir bakın isterseniz. Rahmetli oldu. Çok faydalı bilgiler var, belki uygularsanız fayda görürsünüz.
Çocuksuz kadın eksik veya yarım değildir. Siz de ilk önce sizi önemli kılan şeyin üreme yeteneğiniz olmadığının farkına varın bence. Ekstradan değerleriniz ve yaşınız çok kötü değil bence hamile kalabilirsiniz. En kötü çok çocuk hasretini varsa evlatlık edinirsiniz. Bir sürü çocuk var zaten dünyada..Kendimi eksik ve kusurlu hissediyorum
o kadının adını görünce dayanamıyorum.
verdiği tedaviler yüzünden annem kaslarını kaybetme noktasına geldi. senelerce hastanelerde çabaladık sonrasında. asla toparlanamadı.
alerjik olduğunu bile bile kan seviyesi yükselsin diye ciğer-pekmez-tarçın pişirttirip içirdi. ölümlerden döndük.
inanmayın şu şarlatanlara.
asistanlarının "günahlarınızın bedeli demek ki bu ağrılar" demelerini saymıyorum bile.
Doğrudur geçmiş olsun. Ben de açlık orucu sayesinde kanseri yenen insanlar tanıdım. Sağlığına tekrar kavuşan, şeker hastalığından, tansiyondan, egzamadan, bir çok hastalıktan kurtulan, adet düzensizliğinden kurtulup düzenli adet görmeye başladıktan sonra hamile kalan çok insan gördüm.
Kendisiyle tanışmadım. Hiç görmedim. Sadece kitabını okudum ve açlık orucu yaptım. Saçkıran olmuştum geçti. Sürekli kalbim ağrıyordu, sürekli çarpıntım oluyordu geçti. Adetlerim düzene girdi. Belki de onunla alakası yoktur bilemiyorum.
Kesinlikle ben de bu kişinin bir şarlatan olduğuna insanlardanım. Bir kere pekmez kaynatılınca akrilamid denilen aşırı kanserojen bir oluşum çıkıyor bunu hep vücuda almak aşırı zararlı. Gerçek tıptan kimyadan pek bilgisi olmayan din adı altında öğütler veren birine ben de güvenmiyorum. Gerçek, böyle kulaktan dolma söylemler değil laboratuvarda çalışan bilim insanlarının söylemleridir.o kadının adını görünce dayanamıyorum.
verdiği tedaviler yüzünden annem kaslarını kaybetme noktasına geldi. senelerce hastanelerde çabaladık sonrasında. asla toparlanamadı.
alerjik olduğunu bile bile kan seviyesi yükselsin diye ciğer-pekmez-tarçın pişirttirip içirdi. ölümlerden döndük.
inanmayın şu şarlatanlara.
asistanlarının "günahlarınızın bedeli demek ki bu ağrılar" demelerini saymıyorum bile.
Kesinlikle ben de bu kişinin bir şarlatan olduğuna insanlardanım. Bir kere pekmez kaynatılınca akrilamid denilen aşırı kanserojen bir oluşum çıkıyor bunu hep vücuda almak aşırı zararlı. Gerçek tıptan kimyadan pek bilgisi olmayan din adı altında öğütler veren birine ben de güvenmiyorum. Gerçek, böyle kulaktan dolma söylemler değil laboratuvarda çalışan bilim insanlarının söylemleridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?