İnancınızı yitirmeyin..Moral çok önemli...Zehirli guatrın da çaresi var..Tiroid bezini aldırırsınız olur biter..O kadar çaresiz dert değil..Benim 15 yıl önce tiroid kanseri yüzünden tiroid bezim alındı..Her gün dışardan hap şeklinde tiroid hormonu alıyorum..Rahim filmi falan çok hafif bir ağrı kalıyor daha sonraki hamilelikte yaşananlarda onu söyleyeyim....Kendinizi çok kasmamaya ve bebek için katlanıcam,geçici bir durum diye düşünmeye çalışın...Ben bu ameliyatımın üstüne yıllar sonra evlendim 2007 de ve çocuğum da oldu..Tüp bebekle de olsa...pco lu,azospermli kimler kimler çocuk sahibi oldular bu sitede....
Akupuntur ve biorezonans tedavisi öneririm..Sizi rahatlatır,gevşetir tedavi öncesi....Bende çok işe yaramıştı.....
kıyamam yaaa
unutma allah sıkıntıyı kederi sevdiği kullarına verir.. bu da senin bi sınavın... dua et yetrki sen allah mutlkaka kabul eder...
geçmiş olsun canım ben de yeni ameliyat oldum laparoskopiyle tek tüpüm kapalıydı açıldı hsg çekilmişti öncesinde onu hiç anlatmayım kadın olduğuma isyan ettim o kadar acılar çekiyo geçiyo gidiyo canım maddi durumlar bizi de çok sarstı kredi ödüyoruz ameliyatı özel hastanede oldum doktor bize aşılamada ısrar etti eşimin sprem ileri hareket yüzdesi %37 i eşimle tartıştılar 5-6 ay bekleyelim dedik bakalım dediğin gibi herşey para vallahi aşılama 3 kere deneriz 1 er milyar sonra tüp bebeğe geçeriz tek deneme 3 milyar Allah darda bırakmasın doktor maliyetlerini söyleyince eşim hemen bekleyelim yaza gelelim dedi o an yıkıldım resmen bileziklerim var düğünden bana kalsa hemen razıyım bu yolda tek kuruşu kalmasın harcamaya eşim izin vermez asla çok üzgünüm canım İnşallan Allah yardımcımız olsun seni çok iyi anlıyorum
sağol canım.sanada geçmiş olsun.
banada ameliyattan sonra aşılama dendi.iyi ama zaten dölenme olmuyor,aşılama belki yolları kısaltıyor ama nedense cazip gelmiyor.aşılama olmadan da direk tüp bebek yapılırmı acaba
zorlu bi süreçten geçiyoruz.ALLAH'a sığınmaktan istemekten vazgeçmicez.
ablamın da 3 senedir çocuğu olmuyordu.aşılamalar,tüp bebek denemesine rağmen olmuyordu.ne kadar tefriciyeler,yasinler okundu adaklar adandı.aklına geldikçe ağlama krizlerine giriyordu.ve elimden bişey gelmiyodu.kendimi bile düşünmeden ALLAHIM önce ona ver.diyodum.
çünkü;
bir gün kendine südyen almış bende unutmuştu.aradanda biraz zaman geçince ben denedim ve sahiplendim.bana geldiğinde abla sana bi şey dicem dedim.ilk cevbı hamilemisin oldu.ve o an gerçekten hamile olsaydım ona nasıl söylerdim.
onun çektiği acıları yaşamak istemiyorum.büyük bunalım ve üstesinden gelemem.çok isterken kendimden korkuyorum.
şimdi bir paşamız var 7 aylık.benim çocuğum gibi duygularım var.ona sarılınca kalbim yerinden oynuyor.göremeyincede özlemden resimlerine bakıp ağlıyom
yoksa bende mi bunalımdayım böyle karmaşık anlatım?
bir çocuğu yada bebeği çok seversen seninde olur derlerdi de inanmazdım. burdan bir abla bebek bakıyordu 40 yaşındaydı. bir oğlu vardı askerde . o bebeği nasıl sevdiyse hamile kaldı :)) inanamadı tabi biz de ama oluyor demekki.
bende rahim kıskanır diye duymuştum ama beninmki bir türlü kıskanamdı
baslıgı gorunce su ankı duygularımı yazmak ıstedım
bazen ınsan dayanamayacagını hıssedıyor
bugun gene bı arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım he cok sevındım onun adına ama
ıcımde gene o burukluk oldu yuregım bazen cok acıyo ellerım bazen o pamuk ellerı tutmak ıstıyo
delı gubı o an kollarım dolsun ıstıyorum ama bakıyorum...................................
gene ,gene,gene bos
bazen bekarken hayal ederdım ben evlenınce 4 tane cocugum olacak dıye ama sımdı bır tane bıle bulamadım
evlılıgım 6.cı senesınde bende bu sene 30 oluyorum bu sene yenı yıla sevınerek gırmedım cunku
bı yas daha yaslandım ve gene yanlızım
allhım bızlerıde sevındır bızde evlat sevgısını tadalım o mıs kokuyu bızde duyalım kadıfe tenıne sarılalım inşllh (aminnnnnnnnnn)
bugun duygularım karısık ıcım buruk gozumyaslı
kabakız canım çok zor dönemlerden geçmişsin rabbim inşallah sıkıntılarını sonlandırır tedaviyle yada tedavisiz en kısa zamanda bir evlatla ödüllendirir seni.ben hayatta herşeyin bi sebebi olduğuna inanırım.bende zor dönemlerden geçtim halada sıkıntılarım devam ediyor ama bunları yaşamam gerekiyormuş diye düşünüyorum .inşallah seninde yaşadıkların yaşayacaklarının mükafatı olur .isyan etmeyelim dua edelim inşallah herşeyin bir zamanı var olucak gelicek o zaman ve rabbim bizleride sevindirecek buna inan olurmu.
bilim adamları spermleriii leptop kaplosuz internet cep tlf gibi cihazların yanına koymuşlar spermler hızla ölüomuşş bu cihazların yaydığııı zararlardann.sigara içiosa sigarayı bıraksınn ben benimkine bıraktırdım evde ne tabaklar ne küllükler havada uçtuuu ama sonunda bıraktıı.bizd eçok kavga yapıyrm hatta 2mizde ilişkiye girmek istmeiyrzzz ödev gibi geldiği içinn.allah yardımcımız olsun sne kaç yıllık evlisin.aşılama deneme bence ona verecen parayı biriktir kimseye söelmeden tüp bebek dene.ben kimsenin duymayacanı bilsem tekrar tüp bebek denerim ama benim eşim herkese sölüoo
yazilarinizi okudum hem üzüldüm hemde cok duygulandim !
ben bayadir giremiyorum üzüntüden kadinlar külübüne ,cünki cok girdigim yazilari okudugum zaman dahada üzülüyüyorum , 3aydan sonra yeni giriyorum yine .
bende 8yilik evliyim esimin azosperm yüzünden cocugumuz olmuyor.
bende coook istiyorum ama yok .....
bu duygu nasil aceba ,
insanin icinde bir canin olusmasi ?
sana bir cocugun anne demesi ?
yada en cok hayal etigim cocugum odasini ,giyisilerini nasil alirdim ,nasil yapardim......
ne garib degilmi .
esimle her tartistigimda (farkli seylerden dolayi) icimden onu sucluyorum sanki ,kalbim bile katilasmis gibi geliyor bana !
ama burdanda okudugum gibi tek degilim benim yasadigimi cok kisi yasiyor.
nekadar acida olsa herhalde benim kabullenme yetenegim yok ,
diye düsünüyorum.
allah bize sabir versin,sevgiyi kalbimizden hic eksik etmesin ,ellerini acmis bütün bacilarimada en kisa zamanda o bebek kokusuna hasret kalmis herkeze nasip etsin .bizi de dogru yoldan ayirmasin insallah.
selam arkadaslar ilk önce uutsuz olmayın allahtan isteyin sabredin diyorum sonrada bir ilac var bu ilac romanyada satılıo birtek adı branca ursului 13 yıl bebek özlemi ceken arkadasımız dogurdu bile topicte bircok hamile var ilacın en güsel özelligi icinde %100 dogal ürünler ve alkol var ve erkek infertilitesindede cok ii sonuclar alınıyor bununla ilgili bir topicte var kadınlar klubunde bi bakın derim ben getirttim ilacı ama bulmak biraz zor sırf romanyada var cünkü 2. asılamam yapıldı tutmazsa buna baslayacagım ve ümitliyim sizde arastırın derim
canım peki bu ilacı nasıl temin edeceğiz ki? internette satan bir yer adı bulamadım ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?