Hiç anne olamayacakmışım gibi..

Allah hayırlısıyla versin inşallah umudunuzu yitirmeyin sakin dua edin sürekli çok iyi gelecektir.bende 2 yıllık evliyim su an maddi anlamda sıkıntı çektiğimiz için çocuk yapmıyoruz ama bende de bu düşünce var ya maddi olanaklar oluştuğuna ya rabbim vermezse diye.. tahmin edebiliyorum çok zordur ama yüreğinizi ferah tutun

Benim de 8 ay olmadı.üstelik hem bende hem eşimde sorun vardı.sadece bi ay olsun diye beklemedim kafaya hiç takmadım ve o ay hamile kaldım kendiliğinden.şimdi çok şükür kızım 1.5 yaşında.yani umudunu kesme ama hayatı da kendine zehir etme.Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Ben de tam sizin gibi umudu kesmişken hamile kaldım. Benim de iki yıl olmamıştı. Bebekler kısmetleri ne zamansa o Zaman geliyorlar. Zaten sizde de bir sıkıntı yokmuş. Bende de yoktu bir sorun ama sistit tedavisi olunca hamile kaldım. Sistiti önemsemiyor doktorlar ama hamileliği zorlaştırıyor. Bir baktırın derim. Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Bi süre sonra insan kabulleniyo canım ben kabullendim ve kabullenen bir sürü çocuk sahibi olamayan insanlar var sana klasik seninde olur bilmem ne bana yapılan teselli söylemek istemiyorum sadece acı gerçeği kabullen daha çabuk çıkar aklından bu düşünce... hayırlısı ne olucaksa o olsun

Siz olmayacagina bu denli inanirken olacagi varsa da olmaz. Acele.etmeyin tedaviye baslamak icin o zaman
Bedeniniz daha da yorulacak cunku,paraniz gidecek bir de ustune. Psikolojiniz kotuyken bu sureci nasil atlaticaksiniz..Hazir bayram da geliyorkeb imkan varsa esinizle 3gunluk bile olsa bi yere kacsaniz mesela. Birbirnizle vakit gecirseniz.. Hep birbirimizleyiz zaten demeyin,gercekten degisik ortamlar insana moral yukler..calisiyorsaniz zaten ondan da yoruluyorsunuz. Once bi dinlenin sonra baslayin tedaviye... sokak cocuklarini gorup de uzulmeniz de,icinizden.neden diye gecirmeniz de cok normal. . Sizi tanimiyorum ama,benim de icime hemen sonuc alacaksiniz gibi geliyor,olumlu olarak yani... :)

Günaydın Hubannn
Benim 9 yaşında kızım fakat kızım anasınıfına başladığından beri kardeşte kardeş diye tutturdu herşeyim normaldi hormonlar adet günüm günü gününe olurdu hiç aksamazdı 3 yılı böyle böyle devirdik olmadı.Sonra doktora gittim hepsi değerlerin normal diyordu yaa zaten 3 yıl denemişim tık yok sebebi yok antalyada gezmediğim doktor kalmadı neredeyse.Ensonunda eniyihekimler sitesinden bir doktor bulup gittim ve anlattım daha önceki doktorların ilgilenişlerini ve babamın kanser oluşunu .Acelem aslında babamdı son evreydi belki yeni bir bebek mutluluk verirse evreyi uzatabiliriz diye düşündüm.Rahim filmi çekilip vitamine başladım ve lakin babamı kaybettim, kaybettiğim ay çatlatma iğnesi vurulmuştum mecburiyetten o işi yaptık ama aklım babamdaydı hep.Babamın kırkında hamile olduğumu öğrendim babama hamile olduğumu bile söyleyememiştim.
Bunca yıl arkadaşlarımın bebeklerine bakıp üzülürdüm gizli gizli ağlardım tekrar niye gebe kalamıyorum diye.Doktor hep relax olmamın yoksa stersin bile etkileyeceğinin söylerdi ve dediği gibi düşünemediğim ay hamile kaldım.Şimdi bebeğim aynı babam gibi battaniyeyi beline sarıp uyuyor bazen keşke biraz daha beklesemiydim diyorum kendimle çelişiyorum Allah bana bir can verdi ama bir canımıda aldı.Herşeyde bir hayır vardır asla isyan etme sabırla bekle ve düşünme sürekli.

Çalışıyormusun ?Çalışmıyorsan belediyenin ücretsiz dil yada el sanatları kurslarına gidip vaktini değerlendirir kafanı dağıtırsın çok güzel şeyler çıkıyor ortaya el sanatlarında mesela .Hem eğleniyorsun hem öğreniyorsun vaktinin nasıl geçtiğini anlamıyorsun canım bazı kurslar haftasonu da olabiliyor araştır ıstersen

İnanmak başarmanın yarısıdır
Sen dua et, içini ferah tut akışına bırak herşeyi
Aklına getirmemeye stres olmamaya çalış, bir bakmışsın sürpriz gelmiş..

Tanımadıgınız bı ınsan için bıyle guzel temennılerde bulunan yuregınıze sevgılerr.
Tedavıye basladım şuan kontrole gıdıyorum. Zaman zaman modum cok dusuyor amaaa umut var . Mutlu haberımı belki bu sy degıl 1 yıl degıl ama bırgun mutlu burada paylasıcam:)
Cok haklısınız tedavım bayramdan önce bıtıyor hemen tatıle gıdıp sonuc bekleme stresı yasamayacagım. Allaha bıraktım ben elimden geleni yapıyorum gerısı knun takdırı..

İnanmak başarmanın yarısıdır
Sen dua et, içini ferah tut akışına bırak herşeyi
Aklına getirmemeye stres olmamaya çalış, bir bakmışsın sürpriz gelmiş..
Ahhh ne guzel olur biliyormusun. Mucızeler hep boyle ansızın gelir içimde hıc beklenti yok ama olursa cılgınca aglayacagım:) hep içime attım cunku

Öğretmenim canım hem gunduz calışıyorum hdmde haftanın 3 gunu ünide 2. Öğretimde okutmanlık yapacagım. Bu yogunluğu bılıncli istedım:)
Ama fıkırler için cok tesekjurler . Spora basladım hafta sonu fırsat oldukcada yoga dusunuyorum. Cok ıyı geliyor

Ah canım cok duygulandım. Neler hıssettıgını nasıl ikilem yasadıgını tahmin edebılıyorum. Rabbım işte bır can gıdıyor bır can verıyor. Bır özlem bıtıyor baska bır özlem baslıyor. Saglıkla buyut yavrunu canım cok cok sevındım.

@Hubann, sıkma canını, olur inşallah. En doğru zamanda olsun. 10 yıldır evli 2 arkadaşım ilk bebeklerini bu sene kucağına aldılar. İki farklı çift. Yine senin gibi, hiç bir sorunu bulunamayan arkadaşım en az 5 sene çocuksuz idi. Sonra tedavisiz peşpeşe bir oğlu bir kızı oldu. Aralarında 1,5 yaş anca vardır.
Bu çocukları biz yapmıyoruz ya, vakti gelince veriyor Rab. Hayırlısını istemek, fazla kafaya takmamak lazım.

Amin canım boyle bır gercekte var tabıkı hepımız için. Elimizden gelenı bız yapalım da rabbım verırse ne guzel.. Vermezse anasız babasız yavrucaklar var.
Arda bır karamsarlığa dusuyorum ancak tabıkı herseyden önce hayırlısı canım

gunaydın canım
bende aynı senın gıbıyım kızım 1 .sınıftayken ağlayarak benden kardeş istedi o zamana kadar kesinlikle çocuk düşünmüyordum ,kızımada okadar planlı kaldım ki zannettımki buda öyle olacak ,kızımı 32 yaşında dogurdum 1 yıldır istiyoruz yaş 41 ve ben halaa hamile kalamıyorum , kızım ucan kuşu bile hamile olarak görüyor perişan oluyorum , ilk aşılamam tuttu 7 haftalıkken kalbi durdu alındı ondan sonra 2 aşılamam tutmadı dr tup bebek diyor onada imkanımızı zorlamamız lazım
rabbim tez zamanda bizede nasip eder inşallah,

hiç olmayanları okuyunca içimden inanılmaz şükrediyorum onlarında olsun diye dualar ediyorum , bana da bir tanede daha mucize nasip etsin inşallah.

Bebeğim 11 aylık onu sevdikçe bazen içim batıyor ben çok istedim evet Allah verdi ama karşılığını böylemi aldı acaba diye düşünüyorum yakınlarımsa Allah sana teselli için verdi bebeğini diyorlar.Bazen keşke babam sağ olsaydı ben ölseydim diye de düşünebiliyorum.4 yıl uğraş didin çok sevdiğin birini kaybet o ay hamile kaldığını öğren ne kadar acımasız hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…