- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.441
Günaydın kızlarr
Sudenaz'mmmm isimlerimiz silindi miii
yavrum ya unuttum bakmayı akşam eve gidince ilk işim bakmak olsun :)
ee anlat bakalım, düğünü balayını. seni bekliyoduk biz de
balayında girdim siteye ama telefondan foruma bağlanamadım nasıl yazacağımı bilemöedim,
şöyleki kına gecem kız erkek karışıktı düğün salonunda oldu sanki nişan gibi çok güzeldi. hatta orkestra bi ara şaşırdı evet pastamızı alalaım falan dediler yani :)
düğünüm de 5 dk oturmadım gece 12 ye kadar sürdü çok eğlendceliydi baya güzeld,i herkes öyle söylüyor.
balayıda birazx sıkıntılıydı :) ben faranjit oldum boğazım fena yuandı burun akıntım falan derken antibiyotik kullanmaya başladımn 2. günü öyle işte canım herşeyim çok gzel geçti allaha şükürler olsun.
ayy ayy nekadar guzel canım yaaaa Allah bozmasın mutluluğunu
balayında girdim siteye ama telefondan foruma bağlanamadım nasıl yazacağımı bilemöedim,
şöyleki kına gecem kız erkek karışıktı düğün salonunda oldu sanki nişan gibi çok güzeldi. hatta orkestra bi ara şaşırdı evet pastamızı alalaım falan dediler yani :)
düğünüm de 5 dk oturmadım gece 12 ye kadar sürdü çok eğlendceliydi baya güzeld,i herkes öyle söylüyor.
balayıda birazx sıkıntılıydı :) ben faranjit oldum boğazım fena yuandı burun akıntım falan derken antibiyotik kullanmaya başladımn 2. günü öyle işte canım herşeyim çok gzel geçti allaha şükürler olsun.
Günaydın tatlım ctesi olanlar iyiydi ama dünkülere girmedim tatlım
ben girdim de noldu kuzum salladım çıktımbi de geçiyomuşum oyy ne tatlı olur
sude merhaba, allah mutluluğunuzu daim etsinben geldiğimde sen balayındaydın ama ayakkabı muhabbetinden adını duymuştum. benim de kına gecem seninki gibi olacak başka bi şehre gelin gideceğim için öyle düşündük senden detayları öğrenmek isterim
Ayyy sen şimdi evli bi kadın oldun öyle miAllah mutluluğunuzu daim etsin inş yavrum
aynen o etek işte çok beğeniyorum bankacı şekerime de yakışır diyorum hani
keşke doğum kontrol hapı kullanmasan canım yani ben çok karşıyım buna kendi vücuduna zarar veren bi şeyi kullanmak yerine kocan ona zarar vermeyen yöntemle korunsun daha iyi
:
sudeeeeeeee
hoşgeldiiiiiiin nasıl geçti düğün balayııı
hemencecik albüm yap görelim seniii
çok güzeldi herşey canım :)
bu arada canlar selaaam sudeyi görünce heyecan yaptımm
Oyy, güzel geçmesine çook sevindim.Hep böyle , çooookk mutlu olun
Ama albüm yap göreliim acucuk
amin arkadaşım.
kızlar albüm için fotoğrafçıdan fotoları bekliyorum 2 tane geldi fotoğrafçı biri kuaförde çekti deiğeri dış çekimde o yüzden almadık daha onlardan alıyım yaparım :)
kızlar ben geldım ... gorusmeyıde btırdım bgn , ıkı tane sacma sapan kadın vardı orda konustuk sohbet gbı ıns olmustr
sızı cok ozledım sabah 8.30 dan berı ayaktayım yollardayım cok yorgnum herseyı atlattk artık dua edın olsun mesaı olacakmıs cok ve mesaılerı ısın btınımınden 20 dk once haber verecekelrı zaman oluyormus bnde herseye evet dedım yaparım dedım umarım olur
yapıkredı cagrı merkezıne baslıcam cnm olursacanım inşallha mutlu olursun istediğin gibi olur herşey.
Ne işi bu
yapıkredı cagrı merkezıne baslıcam cnm olursa
evlenmıssınGozun aydın mutluluklar dılerım nasıl gdıyor
resımlerını koydunmu buraya yda faceye bnde gormek ıstıorum canıminşallah olur cnm ,
evet evlendim valla nasıl gidiyo daha anlayamadım iş başı yaptım bugün zaten tatildeydik i dün evdeydikki oda sabah benim aileme kahvaltıya ordanda onun ailesine yemeğe derken evde vakit geçirmedik hiç. Bakalım nasıl gittiğini görcez ilerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?