- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.461
kızlar ben geldım ... gorusmeyıde btırdım bgn , ıkı tane sacma sapan kadın vardı orda konustuk sohbet gbı ıns olmustr
sızı cok ozledım sabah 8.30 dan berı ayaktayım yollardayım cok yorgnum herseyı atlattk artık dua edın olsun mesaı olacakmıs cok ve mesaılerı ısın btınımınden 20 dk once haber verecekelrı zaman oluyormus bnde herseye evet dedım yaparım dedım umarım olur
tabi canım ne istersen merak ettiğin herşeyi anlatırım :)
aynen yavt-rum birileri ile konulşuyoruzya mesela bişey anlatıyoruz hala nişanlımda falan diyoruz daha eşi,m demeye ağzımız alışmadı :)
topik öksüz mü kaldı yani
Alllooommmm
Nerde bu topiğin güzellikleri? :26:
Zeliş banlanmış
Canlarımmm kaçtınız mı sizde
ben buralardayım kuzum ama bizimkilerden kimseler yok :26:
nasılsın bakm
İyiyim tatlım hiç çalışasım yok ama çalışıyorum napıyım. Sen işyerindeki sorunu ne yaptın çözebilidiniz mi 2 gündür aklımdasın merak ettim
boşuna telaş yapmışım, adamın umrunda değil valla, aldı bereket versin dedi cebine attı
saymadan atıyo cebe. ohh benden cıktı şükür ki.
Eee peki onun muymuş ama o da farkında değil galiba di mi
alllooommmm
Nerde bu topiğin güzellikleri? :26:
Zeliş banlanmış
slm kızlar bizim işler bu ara yine yoğun giremiyorumAh zeleme ahhhh senin cezan bi bitsin ben sorucam sana tutamamışsn dilini banlanmışsın. Gel bu seferde ben ceza vericem sana
İyi olmuş tatlım senden çıkmış kurtulmuşsun doğru yanlış buldu adresini paraben vermeden evvel 120 tl niz var bende dedim, uzattım, neden 120 demedi. o da bana ne kadar bıraktığını hatırlamıyor sanırım :26:
kızlarrr bn geldım =)))
sızı cok ozledımmm
İyi olmuş tatlım senden çıkmış kurtulmuşsun doğru yanlış buldu adresini para
Kıııııız sen nerden çıktın deli
aynen kuzum.
ayy cok sıkıldım bugün
İyi olmuş tatlım senden çıkmış kurtulmuşsun doğru yanlış buldu adresini para
Kıııııız sen nerden çıktın deli
Çok iyi yaptın balım ama sana kızgın olduğumu biliyosun dimicıkarım ben heryerden
benım adım tatar ramazan bn bu oyunu bozarım dedım ve geldım hahahha
basım agrıyor cok fena 3 tane agrı kesıcı ıctım banamısın demıyo namıssız agrı
sızler nasılsınz kızlar ?
neden kzıgınsın kı neden neden sen bana kızmazsınkı seversın benıçok iyi yaptın balım ama sana kızgın olduğumu biliyosun dimi
O kadar içme ağrıyı geçiricem derken zehirleniceksn. Senin patron surat yaptı mı gitmedin diye.
neden kzıgınsın kı neden neden sen bana kızmazsınkı seversın benı
Hıcbısey demedı bende sasırdım valla
tutamıyorum ceneyı tutamıyorummm kızdırıorlar benıııevet ben seni çoook severimGittin diye kızdım ama geldiğin için affediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?