Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kizlar selamm hepinize sorumm
sevgilinizle bugun bulusmussunuz diyelimki tek bir gununuz var ertesi sabah gidiyorsunuz (uzakta yasiyorsunuz) veee sevgiliniz horladi gitti iki saat boyunca uyudu.... uyandirir misiniz ???

daha 3 gün önce söz verdin bana bi daha yaparsan yatırıcam dizine totonu kızartana kadar dövücem seni
dogru dıon bacım gel opımde barısalım
benı dellendrdı bazıları napım
zaten sınav stresı gorusme stresı bılmem ne dolmusum tasmısım
offf aman be nolursa olsun dedım yanıı

sevgilinizle bugun bulusmussunuz diyelimki tek bir gununuz var ertesi sabah gidiyorsunuz (uzakta yasiyorsunuz) veee sevgiliniz horladi gitti iki saat boyunca uyudu.... Uyandirir misiniz ???
nerede uyudu nerdesnz kı
suankı psıkolojımle bende uyurdum onla basım zonkluyor da

nerede uyudu nerdesnz kı
suankı psıkolojımle bende uyurdum onla basım zonkluyor da

tekli koltukta uyudu adam bi yarim saat ay tutuldum dedi arkama gecti gecmesiyle hemen gitti ruyalar alemine.... iki saat boyunca uyudu kalkti bende surat bes karis tabi bana firca cekiyor birde uyandirsaydin diye aaaa suclu ben oldum hemen hihhh birde kendi surat yapiyorr gecti oturdu koltuga ne gonul almak ne bise bos bos bakiyor oyle... bende mi sorun var acaba siz uyandirirmiydiniz yani ben mi gurur yaptim

gecmis olsun bu arada...

tsk ederım ... cokmu yorgun du yanı ısten fılan mı cıktı geldı yanına?
eger ole bısey yoksa uyandrırdm yanıı olmadı bnde yatardım yanına ne varkı uyku sersemı ya ondan sasırdı o napcanı bılememıstr

ya ben turkiyede yasamiyorum
aksamdan yola ciktim sabah saat 7 gibi istanbulda olcaktim o da gelip alcakti beni
gece 2 ye kadarda uyumadi yoldayim diye konustuk sinirdan gecmemi bekledi
benide yol cok tutar kustum kusacam uyumaya calisiyorum sonra gozumu bi actm istanbuldayiz saat 5... 2 saat erken gelmis otobus
neyse iste aradim apar topar geldi 2 den 5 e kadar uyudu bahaneside o zaten uykusuzdum diyor
e ben degildim sanki koca gece yolda olan ben degildim
fazla gorusemiyoruz zaten yilda en fazla 3 defa fln iste onunda uyumasi zoruma gitti uyandirmicam kendi uyansin dedim
ve ertesi gunde geri donecektim uzuldum yani ben gelmisim 1 gunumuz var beraber beyfendi uyuyor
kalkincada beni suclu cikariyo uyandirsaymisim birde gonul almayada yanasmiyor sinirr gecti koltuga yuzume bile bakmiyo yanima bile oturmadi...

valla canım ne desem bılemedım yanı ama uykusuzluk cok kotu bırsey keske uyandrsaydın sende
ama uyandktan sonra ole davranması hıc hos olmamıs tabıkı

valla canım ne desem bılemedım yanı ama uykusuzluk cok kotu bırsey keske uyandrsaydın sende
ama uyandktan sonra ole davranması hıc hos olmamıs tabıkı

o da iste elimde degil diyor ama tekli koltuktan kalktin direk arkama gecip uyudun diyorum hatirlamiyom ki diyor essek
uyumus diye surat yaptigim icin o da sinir olmus oyle yapmis hey Allahimm ben delirmiyim de kim delirsinn

o da iste elimde degil diyor ama tekli koltuktan kalktin direk arkama gecip uyudun diyorum hatirlamiyom ki diyor essek
uyumus diye surat yaptigim icin o da sinir olmus oyle yapmis hey Allahimm ben delirmiyim de kim delirsinn
tatlım bence buyutme fazla zaten az zamanınız varmıs barı kalanını ıyı degerlendırın

Canlarımmm kaçtınız mı sizde

sabah bi yokladım kimse yoktu boynumu büktüm gelmenizi bekledim sonra bizim internet bağlantısı koptu çıkış saatine kadar da düzelmedi zaten çok berbat sıkıcı bi gündü çıldırdım akşamı edene kadar kuzum, özledim de sizi

sevgilinizle bugun bulusmussunuz diyelimki tek bir gununuz var ertesi sabah gidiyorsunuz (uzakta yasiyorsunuz) veee sevgiliniz horladi gitti iki saat boyunca uyudu.... uyandirir misiniz ???

valla ben bi şey diyim mi bazı insanlar uykuya yenik düşer geldi mi hopp bulduğu yumuşak yerde uyur kalır misal benim nişanlım kafası yastık görsün yorgunken 5 saniyede dalar. senin de sevgilin muhtemelen uykuya yenik düşen tiplerden büyütmeyip yanına yatsaydın sen de keşke madem o kadar az zamanınız var

mukmukeeeeeeeeeeeee naber kız bn zelelelelelelelele

ramazanım hoş geldin napmışsın kız banı görünce çok şaşırdım ama aferin sana zelede çareler tükenmez oluverir ramazan

cnm ben yaninda uzaniyodum zaten yattigi gibi uyudu valla insan bi sarilir ama dimi iki buklum oldu hemen uyudu
okadar zamanda gorusmuyoz ne bilim zoruma gitti valla sonrasinda zaten uyaninca 10dk bile uzatmadim yani
ama onun yapacagi yerde gittim yanina ben sarildim yuzume bile bakmiyordu cunku hic konusmadan yanima oturup basini omzuma koyup susabilirdide ama o gitti diger koltuga oturdu bende cok uzuldum valla ama sabahinda geri donecegim icin kus kalmak istemedim
bide bana uykucu diyor utanmadan sabahlari zor uyaniyorum diye kendi hic dayanamiyor oysaki uykuya

Canlar uzak kaldım burdan dualarınıza ihtiyacım var.
Babannem kanser tedavisi görüyor şehir dışında annemde onun yanına bakmaya gitti 4 gündür yok.
Ev tamamen bana kaldı yemekler, temizlik vs vs.
Kardeşimde küçük henüz 1.sınıfta özlüyor annesini yokluğunu aratmamak için yapmadığım şey kalmıyor..
Neyse kuzucuklarım benim dua edin bana..
Sizi çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…