- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.481
tutamıyorum ceneyı tutamıyorummm kızdırıorlar benııı
dogru dıon bacım gel opımde barısalımdaha 3 gün önce söz verdin bana bi daha yaparsan yatırıcam dizine totonu kızartana kadar dövücem seni
nerede uyudu nerdesnz kıkizlar selamm hepinize sorumm
sevgilinizle bugun bulusmussunuz diyelimki tek bir gununuz var ertesi sabah gidiyorsunuz (uzakta yasiyorsunuz) veee sevgiliniz horladi gitti iki saat boyunca uyudu.... Uyandirir misiniz ???
nerede uyudu nerdesnz kı
suankı psıkolojımle bende uyurdum onla basım zonkluyor da
nerede uyudu nerdesnz kı
suankı psıkolojımle bende uyurdum onla basım zonkluyor da
gecmis olsun bu arada...
tsk ederım ... cokmu yorgun du yanı ısten fılan mı cıktı geldı yanına?tekli koltukta uyudu adam bi yarim saat ay tutuldum dedi arkama gecti gecmesiyle hemen gitti ruyalar alemine.... iki saat boyunca uyudu kalkti bende surat bes karis tabi bana firca cekiyor birde uyandirsaydin diye aaaa suclu ben oldum hemen hihhh birde kendi surat yapiyorr gecti oturdu koltuga ne gonul almak ne bise bos bos bakiyor oyle... bende mi sorun var acaba siz uyandirirmiydiniz yani ben mi gurur yaptim
tsk ederım ... cokmu yorgun du yanı ısten fılan mı cıktı geldı yanına?
eger ole bısey yoksa uyandrırdm yanıı olmadı bnde yatardım yanına ne varkı uyku sersemı ya ondan sasırdı o napcanı bılememıstr
valla canım ne desem bılemedım yanı ama uykusuzluk cok kotu bırsey keske uyandrsaydın sendeya ben turkiyede yasamiyorum
aksamdan yola ciktim sabah saat 7 gibi istanbulda olcaktim o da gelip alcakti beni
gece 2 ye kadarda uyumadi yoldayim diye konustuk sinirdan gecmemi bekledi
benide yol cok tutar kustum kusacam uyumaya calisiyorum sonra gozumu bi actm istanbuldayiz saat 5... 2 saat erken gelmis otobus
neyse iste aradim apar topar geldi 2 den 5 e kadar uyudu bahaneside o zaten uykusuzdum diyor
e ben degildim sanki koca gece yolda olan ben degildim
fazla gorusemiyoruz zaten yilda en fazla 3 defa fln iste onunda uyumasi zoruma gitti uyandirmicam kendi uyansin dedim
ve ertesi gunde geri donecektim uzuldum yani ben gelmisim 1 gunumuz var beraber beyfendi uyuyor
kalkincada beni suclu cikariyo uyandirsaymisim birde gonul almayada yanasmiyor sinirr gecti koltuga yuzume bile bakmiyo yanima bile oturmadi...
valla canım ne desem bılemedım yanı ama uykusuzluk cok kotu bırsey keske uyandrsaydın sende
ama uyandktan sonra ole davranması hıc hos olmamıs tabıkı
tatlım bence buyutme fazla zaten az zamanınız varmıs barı kalanını ıyı degerlendırıno da iste elimde degil diyor ama tekli koltuktan kalktin direk arkama gecip uyudun diyorum hatirlamiyom ki diyor essek
uyumus diye surat yaptigim icin o da sinir olmus oyle yapmis hey Allahimm ben delirmiyim de kim delirsinn
Canlarımmm kaçtınız mı sizde
kizlar selamm hepinize sorumm
sevgilinizle bugun bulusmussunuz diyelimki tek bir gununuz var ertesi sabah gidiyorsunuz (uzakta yasiyorsunuz) veee sevgiliniz horladi gitti iki saat boyunca uyudu.... uyandirir misiniz ???
mukmukeeeeeeeeeeeee naber kız bn zelelelelelelelele
tatlım bence buyutme fazla zaten az zamanınız varmıs barı kalanını ıyı degerlendırın
valla ben bi şey diyim mi bazı insanlar uykuya yenik düşer geldi mi hopp bulduğu yumuşak yerde uyur kalır misal benim nişanlım kafası yastık görsün yorgunken 5 saniyede dalar. senin de sevgilin muhtemelen uykuya yenik düşen tiplerden büyütmeyip yanına yatsaydın sen de keşke madem o kadar az zamanınız var
cıkarım ben heryerden
benım adım tatar ramazan bn bu oyunu bozarım dedım ve geldım hahahha
tutamıyorum ceneyı tutamıyorummm kızdırıorlar benııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?