• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

cnm ben yaninda uzaniyodum zaten yattigi gibi uyudu valla insan bi sarilir ama dimi iki buklum oldu hemen uyudu
okadar zamanda gorusmuyoz ne bilim zoruma gitti valla sonrasinda zaten uyaninca 10dk bile uzatmadim yani
ama onun yapacagi yerde gittim yanina ben sarildim yuzume bile bakmiyordu cunku hic konusmadan yanima oturup basini omzuma koyup susabilirdide ama o gitti diger koltuga oturdu bende cok uzuldum valla ama sabahinda geri donecegim icin kus kalmak istemedim
bide bana uykucu diyor utanmadan sabahlari zor uyaniyorum diye kendi hic dayanamiyor oysaki uykuya :25:

durumunuz zor canım ama üzülme inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursunuz ama şöyle daha uzun bi zaman diliminde hem o zaman uyku eziyeti çekmezsiniz:1: biz de 5 sene uzaktan uzağa sürdürmeye çalıştık yani uykucu bi sevgilim olduğu içinde başta hep trip yapardım ama hakikaten uykusu gelince nasıl savunmamız olduğunu gördüm ondan beridir uykusu gelince ellemem uyusun. tabi zaman kısa olunca dokunuyo öyle uyuması işte ama idare edeceksin canım zor bi yola baş koymuşsunuz acısı tatlısı hepsine katlanabilirseniz kazanan siz olursunuz, aşk olur:16:

çok güzel bir topik olmuş açtım ama yabancı kaldım herşeyden bende yeni katılıyorum aranızaaaaaaa :)))

merhaba kızlar
ben de katılıyorum aranıza

hoş geldiniz kızlar :3:

Canlar uzak kaldım burdan dualarınıza ihtiyacım var.
Babannem kanser tedavisi görüyor şehir dışında annemde onun yanına bakmaya gitti 4 gündür yok.
Ev tamamen bana kaldı yemekler, temizlik vs vs.
Kardeşimde küçük henüz 1.sınıfta özlüyor annesini yokluğunu aratmamak için yapmadığım şey kalmıyor..
Neyse kuzucuklarım benim dua edin bana..
Sizi çok seviyorum..:54:

üzüldüm gerçekten canım benim allah acil şifalar versin inşallah iyleştiği haberini de duyarız senden:110:

durumunuz zor canım ama üzülme inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursunuz ama şöyle daha uzun bi zaman diliminde hem o zaman uyku eziyeti çekmezsiniz:1: biz de 5 sene uzaktan uzağa sürdürmeye çalıştık yani uykucu bi sevgilim olduğu içinde başta hep trip yapardım ama hakikaten uykusu gelince nasıl savunmamız olduğunu gördüm ondan beridir uykusu gelince ellemem uyusun. tabi zaman kısa olunca dokunuyo öyle uyuması işte ama idare edeceksin canım zor bi yola baş koymuşsunuz acısı tatlısı hepsine katlanabilirseniz kazanan siz olursunuz, aşk olur:16:

hoş geldiniz kızlar :3:

üzüldüm gerçekten canım benim allah acil şifalar versin inşallah iyleştiği haberini de duyarız senden:110:

İnşallah canım.
Ben çıkıyorum şimdi bebeğim
dikkat et kendine öptm

Canlar uzak kaldım burdan dualarınıza ihtiyacım var.
Babannem kanser tedavisi görüyor şehir dışında annemde onun yanına bakmaya gitti 4 gündür yok.
Ev tamamen bana kaldı yemekler, temizlik vs vs.
Kardeşimde küçük henüz 1.sınıfta özlüyor annesini yokluğunu aratmamak için yapmadığım şey kalmıyor..
Neyse kuzucuklarım benim dua edin bana..
Sizi çok seviyorum..:54:

gecmis olsun canim Allah tez zamanda sifasini verir insallah

valla canim uzaktan cok zor oluyor bir trip atmasi var ki bitmek bilmiyor
ben trip atsam neden trip atiyormusum diyede o trip atar :27:
tam dayaklik yani birde akrep burcuyum yediremiyorumda bazen kendime hep mi ben alttan alicam diyorum ama iliskilerde kadin hep hos gorulu olmak zorunda sanirim erkege kalsa yandm yani :1::1:
daha 2 bucuk yil oldu daha bir 3 yilim var uzakliga katlanicaz mecbur sonrasinda Allah kavusturur bizi birbirimize insallah :16::16::16:

İnşallah canım.
Ben çıkıyorum şimdi bebeğim
dikkat et kendine öptm

güle güle kuzucum fırsat bulunca gel merakta bırakma bizleri:54:

valla canim uzaktan cok zor oluyor bir trip atmasi var ki bitmek bilmiyor
ben trip atsam neden trip atiyormusum diyede o trip atar :27:
tam dayaklik yani birde akrep burcuyum yediremiyorumda bazen kendime hep mi ben alttan alicam diyorum ama iliskilerde kadin hep hos gorulu olmak zorunda sanirim erkege kalsa yandm yani :1::1:
daha 2 bucuk yil oldu daha bir 3 yilim var uzakliga katlanicaz mecbur sonrasinda Allah kavusturur bizi birbirimize insallah :16::16::16:

oyy erkeğin triplisi de zordur valla ben bazen kendime katlanamıyorum:1::1: işte bazen sen bazen o alttan almayı bilince o ilişki sürüp gidiyor:16:

biz seninle tanışmamıştık sanırım:1: ben kısa bi özet geçiyim bari:1: 24 yaşındayım muhasebecilik yapıyorum tazecik nişanlıyım kasıma da düğünü yapıcaz muhtemelen:16::16:

güle güle kuzucum fırsat bulunca gel merakta bırakma bizleri:54:

oyy erkeğin triplisi de zordur valla ben bazen kendime katlanamıyorum:1::1: işte bazen sen bazen o alttan almayı bilince o ilişki sürüp gidiyor:16:

biz seninle tanışmamıştık sanırım:1: ben kısa bi özet geçiyim bari:1: 24 yaşındayım muhasebecilik yapıyorum tazecik nişanlıyım kasıma da düğünü yapıcaz muhtemelen:16::16:

oyy Allah mutlu huzurlu bir yuva kurmanizi nasip eder insallah :16: soooyyylee 5-10 boy boy cocuklu :1::1:
bende 21 yasindayim ogrenciyim daha 3. siniftayim bulgaristanda yasiyorum cnm burda okuyorum okulumun bitmesinide bizde yuvamizi kurmayi bekliyoruz :nazar: insallah Rabbim nasip eder o gunleri goruruz:16:

oyy Allah mutlu huzurlu bir yuva kurmanizi nasip eder insallah :16: soooyyylee 5-10 boy boy cocuklu :1::1:
bende 21 yasindayim ogrenciyim daha 3. siniftayim bulgaristanda yasiyorum cnm burda okuyorum okulumun bitmesinide bizde yuvamizi kurmayi bekliyoruz :nazar: insallah Rabbim nasip eder o gunleri goruruz:16:

amin canım inşallah :16: sen de heralde benim yaşıma gelince düğün hazırlığı yapıyo olacaksın:1: okul falan bitmiş olur

amin canım inşallah :16: sen de heralde benim yaşıma gelince düğün hazırlığı yapıyo olacaksın:1: okul falan bitmiş olur

evet canım 24umde mezun olcam inşallah :nazar:
ben son senemde nikahı kıyalım düğünü mezun olunca yaparız diyorum ama bakalım hayırlısı
daha aileler bile tanışmadı ama ben kafamda kuruyorum iştee :1:
daha tanışma isteme nişan ceyiz nikah düğün ooooo :27::27::27:
birde turkiyeye tasinma durumu var kimseyi tanimicam evlendigimde bakalim neler olcak :16::16::16:

slm arkadaşlar kulandığınız yuz ifadeleri nerde acaba bilgi verirmisiniz

cnm iki nokta ust uste arasina cesitli sayilar aliyosun mesela : 16 : yazinca :16: cikiyor
yalniz : ve 16 arasinda bosluk birakmayip bitisik yazacaksin yada en kolayi mauseni ifadenin ustune gotur sadece tiklamana gerek yok nasil yazildigini gosteriyor
umarim anlatabilmisimdir :126:

cnm iki nokta ust uste arasina cesitli sayilar aliyosun mesela : 16 : yazinca :16: cikiyor
yalniz : ve 16 arasinda bosluk birakmayip bitisik yazacaksin yada en kolayi mauseni ifadenin ustune gotur sadece tiklamana gerek yok nasil yazildigini gosteriyor
umarim anlatabilmisimdir :126:

çoooook teşekurler canım kimse sölemiyo devlet sırrı gibi :9::9::9:

he valla yeni dustum yaa gelen gecene yaziyom bendee kimseyide tanimiyom :1:
canim sinav donemi basladida sinavlara calismam lazim iste :110:

üni.ye gidiyorsun sanırım.
valla okulla ilişiğim kalmadığı için, ne zaman finaller falan bilemiyorum ben kapandı sanıyorum :52:
bizde zamanında tanımıyorduk kimseyi, konuşurken , yazışırken arkadaş olduk :16:
aktif olursan sende arkadaşlık kurablirsin.
sınavlarına da çalış sıkıca, bittikten sonra uğrarsın buralara.:6:

:121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121:

Son düzenleme:
Back
X