- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.561
iyi kuzu GELDİK YİNE işehiç sevmiyorum şu programı caps lock açık kalıyo hep sonra böyle hayvani boyutlarda yazıyorum neyse
günaydın canım :80:
muhasebeciyim balım. :126:kolay gelsin cnm senin meslek neydi sormamistim sanirim
iyi kuzu GELDİK YİNE işehiç sevmiyorum şu programı caps lock açık kalıyo hep sonra böyle hayvani boyutlarda yazıyorum neyse
günaydın canım :80:
muhasebeciyim balım. :126:
muhasebeci olmamızdan ötürü beaa.
benimde öyle oluyor,üşenmeyip siliyorum
hangi prog.kullanıyorsun? bizde miktop..
hee anladim tatlimm
ikinizde sabah aksam bilgisayar basindasiniz gozluk takiyonuz mu bari bozmayin o guzelim gozlerinizi :103:
benim gözlerim bozuk 9 yıldır
bi dönem kullandım ama ortadan ayrılınca attım bi dahada kullanmadım
kaç kere yanlış otobüse bindim körlüğüm yüzünden
gunaydin tatlimm nasil gidiyor dugun telasi heyecan varmi heyecan
muhasebeciyim balım. :126:
muhasebeci olmamızdan ötürü beaa.
benimde öyle oluyor,üşenmeyip siliyorum
hangi prog.kullanıyorsun? bizde miktop..
hee anladim tatlimm
ikinizde sabah aksam bilgisayar basindasiniz gozluk takiyonuz mu bari bozmayin o guzelim gozlerinizi :103:
benim gözlerim bozuk 9 yıldır
bi dönem kullandım ama ortadan ayrılınca attım bi dahada kullanmadım
kaç kere yanlış otobüse bindim körlüğüm yüzünden
benim baya ilerlemiştir, doktora gitmeye korkuyorum :18::18:ayy canimm kiyamam ben sanaa
bende cektim gozlerimdende :111: sorim dedim sizede baskalari cekmesin diye :114:
olmaz mı ahh ahh bi de kararsız bi insan olmanın zorluğunu ne biçim çekiyorumbırak misafır takımlarını günlük takımlara bile karar veremedim seçenek çok en çok neden hep aynı anda bi kaç model beğeniyorum anlamıyorum ki:44::44:
eta kullanıyoruz canım. bazen uzun uzun yazmış oluyorum üşeniyorum silmeye bi şey olmaz diyip pat gönderiyorum
zaten sinir oluyorum şu gözlüğe harbiden gözlerimin güzelliğini gölgeliyoama iş yerinde kullanıyorum dışarı çıkınca atıyorum çantama. tv izlerken falan yine kullanıyorum. ayy bi de en sinir olduğum sinemaya gidince sevgilimin yanındayken kullanıyorum ya allahtan karanlık alt yazılı filim oluyo bazen oku okuyabilirsen gözlüksüz
bende de aynı şeyler oldu kaç kez yine inadımı kırıp dışarda kullanmıyorum. lense de bi türlü ısınamadım gözümü kaşırken bile kendinden geçen bi insanım ben nasıl koyucam onu gözüme yok yapamam
olmaz mı ahh ahh bi de kararsız bi insan olmanın zorluğunu ne biçim çekiyorumbırak misafır takımlarını günlük takımlara bile karar veremedim seçenek çok en çok neden hep aynı anda bi kaç model beğeniyorum anlamıyorum ki:44::44:
eta kullanıyoruz canım. bazen uzun uzun yazmış oluyorum üşeniyorum silmeye bi şey olmaz diyip pat gönderiyorum
zaten sinir oluyorum şu gözlüğe harbiden gözlerimin güzelliğini gölgeliyoama iş yerinde kullanıyorum dışarı çıkınca atıyorum çantama. tv izlerken falan yine kullanıyorum. ayy bi de en sinir olduğum sinemaya gidince sevgilimin yanındayken kullanıyorum ya allahtan karanlık alt yazılı filim oluyo bazen oku okuyabilirsen gözlüksüz
bende de aynı şeyler oldu kaç kez yine inadımı kırıp dışarda kullanmıyorum. lense de bi türlü ısınamadım gözümü kaşırken bile kendinden geçen bi insanım ben nasıl koyucam onu gözüme yok yapamam
benim baya ilerlemiştir, doktora gitmeye korkuyorum :18::18:
eta'yı lise sondaa görmüştüm. nefreeettt.
sinemada bende kullanıyorum koca ekranı göremeyecek kadar körüm ne yazık ki
ışıklar yanarken çıkarıyorum hemen
ben seviyorum eta yı canım sanırım ilk zamandan beri tek kullandığım program olduğu için
aslında aklımda lazer var benim göz numaram 1,75 ve 2 astigmat da var zaten o astigmat yok mu o olmasa hiç takmam şu gözlüğü. bazen gözümü kısıp yazıları okumaya çalışıyorum yolda falan anca netleşiyo biraztabi böyle bi hal alıyorumdur kesin
tatli telaslar bunlar guzelim tadini cikar valla
beni annem hem vermek istemiyor zaten hem ceyiz mi yapcam der kalirim valla ceyizsiz
bende bi ara goz gezdirmistim bazi sitelere uyeligim var mail atiyolar arada hakkaten cok guzel seyler var
aa bunu begendim aaa bunuda begendim fln oluyor insan
is yerinde yada tv basinda kullaniyosan iyi yine canim gozlerin yorulmaz
nisanlinda boyle sevmis seni ki yuva kurmayi planliyorsunuz
hem kusur degil bisey degil insanlik hali canimm
ayyy kizzz nasil bi toplu mesajdir bu nasil cevap verecegimi sasirdimm
benim baya ilerlemiştir, doktora gitmeye korkuyorum :18::18:
lazer çözüm değilmiş maalesef
astgmat mı, bende de var ve cooook ağrı yapıyoorr
1,25-1,50 falandı sanırım :26:eskiden nekadardi ki
ben goz doktoru olim bana gel ozm ben muayene ederim seni
ama bi 5 yil bekliceksin canimm
saka bi yana git tatlim bi kontrole en azindan elinin altinda bi gozluk olur
surekli takmak istemiyosan bile gozun agridikca yoruldugunu hissettikce takarsin
gözlük kullanmadığın için gözün yoruluyo ve bu da başına vuruyordur muhtemelen canım. bence bi doktora görün el altında bi gözlüğün olsun iş yaparken tv, bilgisayar başında kullanırsın kitap okurken falan. çok şükür benim o kadar ağrım olmuyo dışarda boş boş baktığım için yorulmuyo demek ki gözlerim
o zaten gözlüklü daha çok beğeniyomuş beni, ama yemezleradam beni elinden geldiğince çirkinleştirmeye çalışıyo kimse bakmasın diye benim saçlarım normalde dalgalı çok nadir de olsa düzleştiririm hiç yakışmamış der doğal saçın daha iyi, başkası görür düz saç sana daha çok yakışıyo der kayınvalidem bile düz saçı yakıştırdığını söyledi ama bizimkisi nerede bana daha az yakışan bi şey onu beğendiğini söyler artık söylediğinin tam tersini yapıyorum
şu kk nın çeyiz topiklerinden bi sürü yeni site keşfettim ama kafa karışıklığım arttı canım bakalım bugün biev mağazasına gidicem öğle arası bi yemek takımı beğendim netten onu bi elleyip mıncıklayayım ona göre alıcamhem fiyat karşılaştırması yapıcam
1,25-1,50 falandı sanırım :26:
haklısın gitmeliyim artık..
bi gözlüğüm var zaten ama sapları yok, beni öyle görseniz gülersinizzz
ay ikidir catliyana kadar gulduruyosun beniiii
ahh su erkeklerr hepsindede ayni numara sacimla basimla oynamama hic izin vermiyor
son zamanlardada nasil izin kopardim bilmiyorum sacimi kisa kestircem dedim rihannanin bir sac modeli var onu yapim diyorum
yakisirmi ki dedi ya yakisirsaaa yok yok boyle iyisin fln demeye basladibirden panik oldu kuzumm
sasiyorum nasil izin verdi ama sormicamda valla hemen izin kalkar kalirim oyle
canim git bak valla imkanin varsa elinle ellemeden gozunle gormeden karar verilmaz zatenn
cooookk coookk guzel seyler var valla insanin yeter ki parasi olsunn
burnunun üstünde durabilen tahayyül ettim de azıcık
zaten saçımı kısaltmam yasak sen yine iyi izin koparmışsınneyse zaten ben de kısa saçı yakıştırmıyorum kendime hem çok zahmetli bana göre şimdi öyle mi hemen yataktan kalkıyorum hop iki elimle düzeltiyorum çıkıyorum evden
sitelerden alışveriş yaptığım oldu bazı güvendiğim sitelerden falan sorun çıkmıyo beğenmediğim zaman gönderiyorum geri paramı iade istiyorum ama canlı canlı görüp almak gibi olmuyo tabi. bi de internet kolay geliyo her şeye bi tık uzaktasın şimdi burada nerede ne satılır nerede ne var ara ki bul. şu yaşıma kadar giyim kuşam dışında alışveriş yapmadığım için internet kolay geliyo
1,25-1,50 falandı sanırım :26:
haklısın gitmeliyim artık..
bi gözlüğüm var zaten ama sapları yok, beni öyle görseniz gülersinizzz
burnunun üstünde durabilen tahayyül ettim de azıcık
zaten saçımı kısaltmam yasak sen yine iyi izin koparmışsınneyse zaten ben de kısa saçı yakıştırmıyorum kendime hem çok zahmetli bana göre şimdi öyle mi hemen yataktan kalkıyorum hop iki elimle düzeltiyorum çıkıyorum evden
sitelerden alışveriş yaptığım oldu bazı güvendiğim sitelerden falan sorun çıkmıyo beğenmediğim zaman gönderiyorum geri paramı iade istiyorum ama canlı canlı görüp almak gibi olmuyo tabi. bi de internet kolay geliyo her şeye bi tık uzaktasın şimdi burada nerede ne satılır nerede ne var ara ki bul. şu yaşıma kadar giyim kuşam dışında alışveriş yapmadığım için internet kolay geliyo
ananemde oyle bir kez sapinin bitanesi kirilmisti arkadan lastik baglayip basina tutturmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?