- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.601
Öyle olmuyor ki işte bebeğim zaten keyfe keder bişey yapmıyoruz emin ol hepsi mecbur yapmamız gereken seyler be yetiştirmiyoruz
Boncuğum ya İnan artık cok kırıldım ben içimden gelmiyor hiç bişey
bilemedim ki canim Allah kolaylik versin ne diyim :26:
ya öyle deme, üzüldüm şimdi bende :26:
lütfen kırmayın birbirinizi. bak sen bugünleri bekliyordun yarın geliyor işte. Allahın izniyle tek tek olacak hepsi , inann kiii.
İnşallah boncuğum.
Seninde az kaldı tez zamanda kavuşun inşallah :)
evet 6 günümüz kaldıı
üzülme sakın, kendini koyverme hemen yetişmeyecek diye. sizin elinizde biliyorsun kuşum.
slm kızlar ,
nazarboncuğum benim ya sana üzücü haberim var
ilk işim ayakkabıma bakmak oldu ve o ayakkabıda ki herkesin ismi silinmiş bi seninki kalmış ama seninki,de üzeri azckık silinmiş
belkiş de tersi çıkar öyle yoralım biz
nasıl yaaaaa sadece bnm adım mı druyoor
Cok az kalmış ki :)
Tamam dinlicem sözünü :)
Gideyim de dolma sarayım madem :)
valla bak akşam evde resmini çekip yüklerim 2 ayakkabımada yazmıştım senin ismin yazılı ayakkabıda seninki duruyor minnoş lunna falan herkesi yazmıştım ya içlerinde seninki duruyo
merhaba, hoşgeldiniiizmerhabalarrrrrrr :)
valla bak akşam evde resmini çekip yüklerim 2 ayakkabımada yazmıştım senin ismin yazılı ayakkabıda seninki duruyor minnoş lunna falan herkesi yazmıştım ya içlerinde seninki duruyo
Sudee sen evinin düğünün fotolarını koydun mu ben görmedim kuzum ya
merhaba, hoşgeldiniiiz
tövbe estf. hemde 2 ayakkabınada yazdın ve silinmedim. annemmm :18: ay ben böyle şeylerede çok inanırım he :18:
merhabalarrrrrrr :)
canım evimin fotoları vardı bu topikte galibada düğn resimlerini koymadım daha . yarın alacam resimleri çünkü.
2 ayakkabı derken 2 ayağıma yani ayakkabının heryerine isimler yazdım seninki duruyo bacım ...:) yok be ne inanacan canım sende o öyle eğlence işte
merhaba hoşgeldin :)
Âmin canım âmin
Sende okulu bitir biran önce başlarsın ki :)
Keyf yerinde olunca gercekten eğlenceli oluyor hazılıklar :)
merhaba, hoşgeldiniiiz
tövbe estf. hemde 2 ayakkabınada yazdın ve silinmedim. annemmm :18: ay ben böyle şeylerede çok inanırım he :18:
Cok az kalmış ki :)
Tamam dinlicem sözünü :)
Gideyim de dolma sarayım madem :)
anladım iki ayağınada dediğini
eyyy evde mi kalcam ben şimdi. hahahaah yarim beni bırakmaz ki.yani bırakmaz dimmiii:18::18:
o zaman tanıtın kendinizihoşbuldukkk tanışalmmm dediniz geldik :)
len bulmuş snein gibi hatunu niye almasın sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?