Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Allah mutlu etsin canim ne diyim valla insallah bizde sorun yasamadan kavusuruz birbirimize
sevgilimin annesi biliyor bizi konusmuslugum yok tabi daha utaniyorum birazcikta
benim annemde biliyor ama bilmemezlikten geliyor
dogulu diye pek istemiyor sevgilimi olmaz diyor ama bir sekilde olduracaz iste napalim

hayırlısı olur inşallah canım ama öyle yok doğulu yok batılı diye bakmasın annen gelsin hele bi tanışsın insanlığı nasılmış ona göre karar versin valla benim babam başta çok tepkiliydi sonra nişanlım geldi ailemle tanıştı babam beni defalarca tebrik etti kendine, ailemize yakışır bi eş seçmişsin dedi. ayıptır söylemesi sevgilim çok efendi saygılı nerde nasıl davranacağını bilen biridir bi benim yanımda efendiliği gidiyo deli bi çocuk oluyo

canım ben misafir takımlarımı karaca aldım, günlük takımlarımı güral dı sanırım. ama bence günlük takınlara çok para vermeyin .

amin canım hayırlı kandiller olsun inşallah:114:

herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olur inş.

canim olsun okadarda senin yaninda kendini rahat hissetmicekte kimin yaninda hissedecek
ben babamla gorusmuyorum dedem var bir tek erkek olarak ailemizin basinda
dedeminde tek kiz torunuyum haliyle ister istemez pek kiymetli oluyor insan
ayri da yasiyorum suanda ailemden baska sehirde okuyorum
ama dedecigim uzmez benii bende uzmemm ki onuu
ay hep kendimi anlattim birazda seni dinliyim yahuu cocuk dusunuyormusun mesela evlenince hemen yoksa daha var mi diyosun
birde cok ozel degilse ailen neden ilk basta istemediler nisanlini

canım ben misafir takımlarımı karaca aldım, günlük takımlarımı güral dı sanırım. ama bence günlük takınlara çok para vermeyin .

ben de öyle düşünüyorum çok mu fazla olur bilmiyorum ama biev de bi takım beğendim 120 lira günlük takım biraz daha canlı olsun diyorum nişanlım daha klasik seviyor misafir zaten daha şık zarif bi şey oluyor günlüğün renkli olmasından yanayım da du bakalım

olur olur merak etme siz vazgeçmedikçe aileler kabul edip benimsemekten başka bir şey yapamıyorlar babam çocukluğumuzdan beri der şehir dışına vermem kızlarımı gözünün önünde olalım istiyo hep tabi kısmet nereyse engel olunmuyor. mesafeden biraz düşünceliydi.
evlendikten sonra çalışma hayatım sona erecek o yüzden çocuğu sonraya bırakmaya gerek kalmıyo inşallah allah nasip ederse hemen çocuğumuz olsun istiyoruz canım

Ohhh erken ciktm bugun. Geldim evime yattiiimmmm

hayat sana güzel paşam bu ben daha 6 da çıkıcam da eve gidicem de yemek yicem de yatıcam da ohoooo

Son düzenleme:

Bugun boyle oldu. Patron sagolsun , niyetliyim diye erkenden izin verdi.
Kiz sen ailenle yasiyosun dimi?

insallah canim Allah gonlunuze gore versin anne olursun hemencik herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…