- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.781
merhaba remziye hoşgeldin sende
hoşbuldukk teşekkür ederim.. :))) nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba remziye hoşgeldin sende
Tatlım aslında bu elbiseyi böyle giyersem kendim gibi görünmemiş olucam çünkü normalde de bu şekilde giymiyorum dirseklerime kadar giyiyorum:26:
Henüz almadım dün gördüm annem sevgilim fln beğendi size de bi fikir danışayım dedim. Ayy yüzümü öyle hiç hatırlama hayatımdan bezmişim çok çirkin çıkmışım![]()
gormedım bıdaha yaz bıdahahhahahhaha![]()
neden kımse bana cvp yazmıyo yaaa
gıderım bak
elbısen guzel ama kolsuz dha ıyı olur bence de cnm
bu arada sudenaz bnm adımı yazmısmı beeeeeeeeee:84:
Kaldirmadım tatlım benim profile gir orda hemen
bence kendın gbı ol acıksan acıksın ogulları senı boyle gordu ve sevdı olmadgın bırı gbı gorunme sonra uzulme canım![]()
benim başımdada var ondan bi tane ama güç bela kabul ettirdim ablamın nişanında
düğüne Allah kerim![]()
ben bilmediğimden cevapsız kaldım kuzu sudeden silinmediyse benimkinden hepinizin adı silinicek twist dansı yapıcam
gördüm canım çok hoş kollarını da dantelden yaptırısan güzel olur. elbise bu haliyle çok güzel aslında ama seni anlayabiliyorum aynı durumu yaşadım ve senin gibi yaptım ilk izlenim önemli dedim. tabi ileride de bu şekilde devam etmeyi göze alıyor ve kabul ediyosan.
oğulları öyle sevdi ama erkekler sevdiklerini istediği kalıba sokmak için uğraşıyo maalesef. ya karşı taraf ılımlı oluyo kabul ediyo sorun çıkmıyo ya da kız olmaz diyo ve sorunlar başlıyo. benim nişanlımın ailesi de kapalı başta çok uzaktım kapanma fikrine ama şimdi öyle değil çocuktum o zaman aklım erince gönülden razıyım zaten öyle açık seçik giyinen bi insan değildim hiçbi zaman şimdi ister istemez kendim dikkat ediyorum ve rahatsız oluyorum.
evlenmeden önce merak etme hep senin istediğin olur kandırırsın bi şekilde canım![]()
hayıııırrr cok tatlısın,duymıyım bidaaaa
bende o-nay-lı-yo-rum elbiseni
![]()
ben bilmediğimden cevapsız kaldım kuzu sudeden silinmediyse benimkinden hepinizin adı silinicek twist dansı yapıcam
gördüm canım çok hoş kollarını da dantelden yaptırısan güzel olur. elbise bu haliyle çok güzel aslında ama seni anlayabiliyorum aynı durumu yaşadım ve senin gibi yaptım ilk izlenim önemli dedim. tabi ileride de bu şekilde devam etmeyi göze alıyor ve kabul ediyosan.
aynen bu evlenmeden önce geçerligerçi evlenincede özel taktiklerim olur nihaha
![]()
Sağ olun kızlar tmmdır sizinde onayınızı aldım kesin bunu alıyorum![]()
Cozdum adami. Zayif noktasindan hallediyorum isitabi yaa 9 yıllık ilişkide ne tecrübeler ne taktikler geliştirir insan aynı kitabı 9 yıl oku oku hatmetmişsindir yavrum sen
hayırlı olsun canım eminim herkes çok beğenicek![]()
Yemek saati geldi gideyim karnımı doyurayımAfiyet olsun kızlar
yaaa cok kotu ablasın kızımhayıııırrr cok tatlısın,duymıyım bidaaaa
Bende o-nay-lı-yo-rum elbiseni
Ayy unuttum ne yazdğmı 2 sayfa geri git , banane![]()
e tabı kızın ıcınde varsa oda uyuyor ama aılesınden oyle gormemısse zor olur yanııben bilmediğimden cevapsız kaldım kuzu sudeden silinmediyse benimkinden hepinizin adı silinicek twist dansı yapıcam
Oğulları öyle sevdi ama erkekler sevdiklerini istediği kalıba sokmak için uğraşıyo maalesef. Ya karşı taraf ılımlı oluyo kabul ediyo sorun çıkmıyo ya da kız olmaz diyo ve sorunlar başlıyo. Benim nişanlımın ailesi de kapalı başta çok uzaktım kapanma fikrine ama şimdi öyle değil çocuktum o zaman aklım erince gönülden razıyım zaten öyle açık seçik giyinen bi insan değildim hiçbi zaman şimdi ister istemez kendim dikkat ediyorum ve rahatsız oluyorum.
Cozdum adami. Zayif noktasindan hallediyorum isiee 9 yil tabiiiii olsun o kadan
Elbisini guleee gulee giy canim. Hadi afiyet olsun :)
yaaa cok kotu ablasın kızım
e tabı kızın ıcınde varsa oda uyuyor ama aılesınden oyle gormemısse zor olur yanıı
kısısel tercıhın canım herkesın ıcınden gecen baskadır nasıl hıssedıyorsan ole yap tatlıssımmmvalla ben ailemden öyle görmedim benim ailemde kapalı kadın yok yaşlı babaannem var başörtülü bi de en büyük teyzemle halam onlarda arkaya alıp öyle bağlar eşarbını. ama benim içimden tesettür geçiyo allah nasip eder inşallah ne diyim
kısısel tercıhın canım herkesın ıcınden gecen baskadır nasıl hıssedıyorsan ole yap tatlıssımmm
ne ıs yapıyorsun cnm sen ?tabi ki öyle canım o değil de nöbetçi kaldım bugün öğle arasında erken davranıp çıkıcaktım oysa![]()
ne ıs yapıyorsun cnm sen ?
bnmde basım catlıyor bır haftadr mahfoldum
agrı kesıcı ıcmekten mıdem agrıyor
mıgren var bendemuhasebeciyim kuzuvalla ben acısına katlanıyorum ama ağrı kesiciye abanmıyorum. hatta mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışıyorum son zamanlarda
mıgren var bende
ustune bıde nefes tıkanıklıgı![]()
valla bn senelerdır cekıyorum canım gecmıyor lanet agrıe zor tabi canım allah şifa versin ama sanırım migren iyleşmiyo dimi?
hosgeldınkizlarr nabeerrr
Allah sohbetinizi arttirsinnn oku oku yoruldum ayol sonu gelmedi![]()
kizlarr nabeerrr
Allah sohbetinizi arttirsinnn oku oku yoruldum ayol sonu gelmedi![]()
valla bn senelerdır cekıyorum canım gecmıyor lanet agrı
hosgeldın![]()