- 23 Mayıs 2013
- 555
- 23
- 118
- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.761
<<<<<<<<<<<merhabaa<<<<<<<<<<<<<<<<
merhaba remziye hoşgeldin sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
<<<<<<<<<<<merhabaa<<<<<<<<<<<<<<<<
Kızlaaaaaaaar benimkinin kardeşinin düğünü var ya elbise arıyodum hani galiba buldum. Albüme ekledim hemen bakın kaldırıcam lütfen yorum yapın. Bi de dantelden dirseklere kadar kol yaptırıcam. Hadi bekliyorum fikirlerinizi
kuşuum, elbiseni beğendim ama neden kol yaptırıyorsun ki :26:
abla sen en ıs yapıyordun kı ?iyiyim canım bende geri geldiğine sevindim benım simdi gıtmem lazım yemege cıkacak herkes yemekhaneyi kontrol edeyim yemekler gelmişmi temizmi ortalık diye
bn bekarım cnmhoşbuldumm evet evliyim canım sen
dur bnde bakımKızlaaaaaaaar benimkinin kardeşinin düğünü var ya elbise arıyodum hani galiba buldum. Albüme ekledim hemen bakın kaldırıcam lütfen yorum yapın. Bi de dantelden dirseklere kadar kol yaptırıcam. Hadi bekliyorum fikirlerinizi
Benimkini biliyosun giydirmez ki öyle![]()
evet öyle herhalde canım ya
valla yapabılmek değil önemlı olan yetişebilmek çünkü yetişemiyorum yorgun düşüyorum herşey sana bakıyo yemek camasır ütü temizlik cocuk 2 gündür eve gidiyorum cocuğuda alıp uyuyorum temizlik yapılcak cocuk uyusun diyorum ama onunla bende uyuyorum bu akşam yapmam lazm ya hafta sonu mısafır8ım var offfffffffffffffffffffff offfffffff
tamam günlükte giydirmez de düğün ya hani ona da mı izin vermez :26:
gerçi fakir kol da çok hoş duruyor ama bu şekilde giydirse daha güzel olabilir diye düşündüm. :44:
cidden zor ya allah kolaylık versin. işte tam da bu yüzden evlenince benim çalışmamın daha doğru bi karar olacağını düşündük nişanlımla. kendimi biliyorum işten dönünce masa başı iş olmasına rağmen yemeğimi yiyorum atıyorum kendimi bi yerebi de işin içine çocuk girince gel çık içinden. tabi eşinin de fonksiyonu önemli iş yapmasa bile çocuğu idare edebilmeli ki sen o arada bikaç işi hallet.
Kızlaaaaaaaar benimkinin kardeşinin düğünü var ya elbise arıyodum hani galiba buldum. Albüme ekledim hemen bakın kaldırıcam lütfen yorum yapın. Bi de dantelden dirseklere kadar kol yaptırıcam. Hadi bekliyorum fikirlerinizi
tamam günlükte giydirmez de düğün ya hani ona da mı izin vermez :26:
gerçi fakir kol da çok hoş duruyor ama bu şekilde giydirse daha güzel olabilir diye düşündüm. :44:
Kuzum şimdi akrabaları orda olucak ya çoğu beni ilk defa görücek ve tüm sülalesi kapalı. O yüzden normalden daha dikkatli kapalı giyinmem gerek![]()
kaldırdın mı hemen göremedim ben
boncukçum giydirmeyen adam hiç giydirmiyo günlük düğün falan anlamaz benimkinden biliyorum![]()
bence kendın gbı ol acıksan acıksın ogulları senı boyle gordu ve sevdı olmadgın bırı gbı gorunme sonra uzulme canımKuzum şimdi akrabaları orda olucak ya çoğu beni ilk defa görücek ve tüm sülalesi kapalı. O yüzden normalden daha dikkatli kapalı giyinmem gerek![]()
kaldırdın mı hemen göremedim ben
boncukçum giydirmeyen adam hiç giydirmiyo günlük düğün falan anlamaz benimkinden biliyorum![]()
neden kımse bana cvp yazmıyo yaaa
gıderım bak
elbısen guzel ama kolsuz dha ıyı olur bence de cnm
bu arada sudenaz bnm adımı yazmısmı beeeeeeeeee:84:
Tatlım aslında bu elbiseyi böyle giyersem kendim gibi görünmemiş olucam çünkü normalde de bu şekilde giymiyorum dirseklerime kadar giyiyorum:26:bence kendın gbı ol acıksan acıksın ogulları senı boyle gordu ve sevdı olmadgın bırı gbı gorunme sonra uzulme canım![]()
hım hımm hımmmmmm. tüm sülale kapalı demek.. ilk izlenimde çok önemli.
aldın mı elbiseyi? güzel bence. yüzünü unutmuştum iyi oldu foto.koyduğun![]()
gormedım bıdaha yaz bıdahahhahahhahabn gectgmiz sayfalarda cevp yazmıştım, okumamııışsııııııınnn![]()
o zaman dırseklerıne kdr dantel kol yaptr canımTatlım aslında bu elbiseyi böyle giyersem kendim gibi görünmemiş olucam çünkü normalde de bu şekilde giymiyorum dirseklerime kadar giyiyorum:26: