Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hayıııırrr cok tatlısın,duymıyım bidaaaa bende o-nay-lı-yo-rum elbiseni

gormedım bıdaha yaz bıdahahhahahhaha

ayy unuttum ne yazdğmı 2 sayfa geri git , banane

neden kımse bana cvp yazmıyo yaaa
gıderım bak
elbısen guzel ama kolsuz dha ıyı olur bence de cnm
bu arada sudenaz bnm adımı yazmısmı beeeeeeeeee:84:

ben bilmediğimden cevapsız kaldım kuzu sudeden silinmediyse benimkinden hepinizin adı silinicek twist dansı yapıcam

Kaldirmadım tatlım benim profile gir orda hemen

gördüm canım çok hoş kollarını da dantelden yaptırısan güzel olur. elbise bu haliyle çok güzel aslında ama seni anlayabiliyorum aynı durumu yaşadım ve senin gibi yaptım ilk izlenim önemli dedim. tabi ileride de bu şekilde devam etmeyi göze alıyor ve kabul ediyosan.

bence kendın gbı ol acıksan acıksın ogulları senı boyle gordu ve sevdı olmadgın bırı gbı gorunme sonra uzulme canım

oğulları öyle sevdi ama erkekler sevdiklerini istediği kalıba sokmak için uğraşıyo maalesef. ya karşı taraf ılımlı oluyo kabul ediyo sorun çıkmıyo ya da kız olmaz diyo ve sorunlar başlıyo. benim nişanlımın ailesi de kapalı başta çok uzaktım kapanma fikrine ama şimdi öyle değil çocuktum o zaman aklım erince gönülden razıyım zaten öyle açık seçik giyinen bi insan değildim hiçbi zaman şimdi ister istemez kendim dikkat ediyorum ve rahatsız oluyorum.

benim başımdada var ondan bi tane ama güç bela kabul ettirdim ablamın nişanında
düğüne Allah kerim

evlenmeden önce merak etme hep senin istediğin olur kandırırsın bi şekilde canım

aynen bu evlenmeden önce geçerli gerçi evlenincede özel taktiklerim olur nihaha

hayıııırrr cok tatlısın,duymıyım bidaaaa bende o-nay-lı-yo-rum elbiseni

Sağ olun kızlar tmmdır sizinde onayınızı aldım kesin bunu alıyorum

aynen bu evlenmeden önce geçerli gerçi evlenincede özel taktiklerim olur nihaha

tabi yaa 9 yıllık ilişkide ne tecrübeler ne taktikler geliştirir insan aynı kitabı 9 yıl oku oku hatmetmişsindir yavrum sen

Sağ olun kızlar tmmdır sizinde onayınızı aldım kesin bunu alıyorum

hayırlı olsun canım eminim herkes çok beğenicek

tabi yaa 9 yıllık ilişkide ne tecrübeler ne taktikler geliştirir insan aynı kitabı 9 yıl oku oku hatmetmişsindir yavrum sen

hayırlı olsun canım eminim herkes çok beğenicek
Cozdum adami. Zayif noktasindan hallediyorum isi ee 9 yil tabiiiii olsun o kadan
Yemek saati geldi gideyim karnımı doyurayım Afiyet olsun kızlar

Elbisini guleee gulee giy canim. Hadi afiyet olsun :)

hayıııırrr cok tatlısın,duymıyım bidaaaa Bende o-nay-lı-yo-rum elbiseni

Ayy unuttum ne yazdğmı 2 sayfa geri git , banane
yaaa cok kotu ablasın kızım
e tabı kızın ıcınde varsa oda uyuyor ama aılesınden oyle gormemısse zor olur yanıı

Cozdum adami. Zayif noktasindan hallediyorum isi ee 9 yil tabiiiii olsun o kadan

Elbisini guleee gulee giy canim. Hadi afiyet olsun :)

olsun tabi canım

yaaa cok kotu ablasın kızım
e tabı kızın ıcınde varsa oda uyuyor ama aılesınden oyle gormemısse zor olur yanıı

valla ben ailemden öyle görmedim benim ailemde kapalı kadın yok yaşlı babaannem var başörtülü bi de en büyük teyzemle halam onlarda arkaya alıp öyle bağlar eşarbını. ama benim içimden tesettür geçiyo allah nasip eder inşallah ne diyim

kısısel tercıhın canım herkesın ıcınden gecen baskadır nasıl hıssedıyorsan ole yap tatlıssımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…