- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.841
ay caniiimmm insallahi masallahi yok gibi duruyor
sevgilimede bir saat dert yandim sirf gicikligina dusuk not yaziyolar diye
bugunku sinava giren pek gicik birisiydi artikk Allahim ne yazdiysa alnima o olcak
elimden geleni yapiyorum
yanii istee canimm gocen goctuu gocemeyenler dusunsun
eskisi gibi degil artik zaten elimi kolumu sallaya sallaya gelip gidiyom turkiyeye
bi tek sevgilim gelemiyor bulgar vize istiyor cunku :2:
canimm nasil yaziyosam o sekil de konusuyorum valla cok sukur tek tuk oyle anlamini tam olarak bilmedigim kelimelerde cikiyor arada ama google cevirici saolsun imdadima yetisiyor
sevgilime diyom milyonere gitcem yarismaya
bise bilmiyon ki diyor nasil hirslandiriyor
inat yapip basvurcam sonunda sizede selam gondercem kk dan dostlara kucak dolusu sevgileeerrr
senden küçüklerde var he.
3 kardeşiz bizde bende ortancayım
Aksamları basım cok agrıyor
napcam bılmıyorum :26:
bende tekimm :26: boynum bukukkk
mrb arkadaslar ben yeniyim daha siteyi tam çözemedim.kimsede yardımcı olmuyor beni aranıza alacak birileri yok mu(
bzm eve 3. Aranıyo kop gel bacım :dbende tekimm :26: Boynum bukukkk
hehehhe ızdıvac programınada cıkarırsınız benı bu gdısle heyt bee ne gunleeree kaldın zeleben reçeteni yazıyorum zele; 1 adet sevgili istediğin gibi tüketebilirsin canım aç karna tok karna sıkıntı yokBaş ağrısı karın ağrısı her türlü ağrıyı giderir
hayırlısı doktorcum,üzme kndini.en kötü ihtimal öbür sınavda verirsin.
buyur gel aramıza yardımcı olabileceğimiz bi şeyse hepimiz yardımcı olmak isteriz bence
siteyi çözmeye calısıyorum bende :)
ben reçeteni yazıyorum zele; 1 adet sevgili istediğin gibi tüketebilirsin canım aç karna tok karna sıkıntı yokbaş ağrısı karın ağrısı her türlü ağrıyı giderir
oyy yazık sana gel sen de bi kardeşimsin bundan sonraçok kızıyorum şöyle tek çocuk yapan ailelere valla kardeş candır kurban olurum üçüne de
buyur gel aramıza yardımcı olabileceğimiz bi şeyse hepimiz yardımcı olmak isteriz bence
kimse yok mu????
eee alsın o zaman bı zahmet elcagızlarıylakızlarrrrrrrr:26::26: Bizim sakar patron tuvaletteki musluğun başlığını wc çukuruna düşürmüş kaç saattir minik abdestimi tutuyorum patladım yaaa akşama kadar nerelere gidemm oyyy:84::84::84::84:
bizim oğlan tekne kazıntısı 13 yaşındanikahı kıy en iyisi, o zaman daha kolay gelir sanıyorumsen de sanırım gizli gizli geliyosun türkiye ye yanılıyor muyum? yani annem istemiyo dediğine göre kaçak göçek görüşüyosundur sevgilinle biz çok yaptık öyle sevgiliyken ama en azından aynı ülkedeydik.
öyle canım ama çok yaş farkı yok aramızda en küçüğümüz 19 yaşında
yavrucumm ben sinavi gectimde hoca gicikligina cokta yuksek bi not yazmadi
ama baskalari sirf sempatik geldi diye basit seyleri bilmeseler bile yuksek not verdi
bende sinavdan ciktigim gibi ates puskurtuyordum resmen gozlerimden alevler cikiyorduuu :95:
hehehhe ızdıvac programınada cıkarırsınız benı bu gdısle heyt bee ne gunleeree kaldın zele
nikahı kıy en iyisi, o zaman daha kolay gelir sanıyorumsen de sanırım gizli gizli geliyosun türkiye ye yanılıyor muyum? yani annem istemiyo dediğine göre kaçak göçek görüşüyosundur sevgilinle biz çok yaptık öyle sevgiliyken ama en azından aynı ülkedeydik.
öyle canım ama çok yaş farkı yok aramızda en küçüğümüz 19 yaşında
once bankacı olım orda bankada calısan adaylarımı beklıyorum dıcemesra erol ablama gideceksen eyvallah kuzum ama diğerlerini pek tutmuyorumkışın ne güzel 5 te çıkıyordum program bitmeden evde oluyodum biraz izliyodum eğlenceli tipler vardı o sıra şimdi ne var ne yok takip edemiyorum. ama canlı odada sohbet ederken hemen kararını bildirmek yok kk daki bizlerden yorum istersin öyle yapıyolar oradakiler lojadaki arkadaşlarından yorum alıyolar sen de bizden yorum alırsın güzel olur kız ama seni öyle herkeslere vermeyiz damat adayı çok testten geçmeli
bzm eve 3. Aranıyo kop gel bacım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?