- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.861
psıkooo gordunmu msjımı :)
bizim oğlan tekne kazıntısı 13 yaşında
Allaha havale et.uğraşma kimseyle. allah görüyor kuzum.
eee alsın o zaman bı zahmet elcagızlarıyla
Dısarı cık kız lokanta fılan yokmu cıvarda yada camıı
tabi birde arkadas olmak:)
sen kac yasındaydın kuzumgeleyim valla
bir tek teyzem var onun oglu var benden 4 yas buyuk
o na abi diyom iste hic yoktan ama o da kuzen iste abi gibi olamiyor ki
ablam felan olaydi eyiydi aslinda
tanısıyoruz ıstetatlmm gordum gordumm kac hatun toplandik buraya kafam karisiyor arada gec kaliyorum bazen cevap yazarken
senlede tanismamistik demii benden buyuksen hemen ablaaaa diye boynuna atlayada bilirim
bzm lavabodada dus almak ıcın telefon baslıgı var onun hortumundan akıtıyo adamlar yapmıyo bı turluiş arkadaşımı yolladı şimdi yenisini alsın diye sonra onu değiştirecekler işte. Ayy hemen yanımızda bi kafe var ama hiç sevmiyorum sahiplerini işim düştü diye de gitmek istemiyorum az daha sıkıcam dişimi artık napım:18::18:
maşallah ama bizimkiler pek yaş farkı yapmamış aramızda annem 27 yaşında tüm çocuklarını doğurmuş ne güzel genç anne oldu biz de oluruz inşallah
iş arkadaşımı yolladı şimdi yenisini alsın diye sonra onu değiştirecekler işte. ayy hemen yanımızda bi kafe var ama hiç sevmiyorum sahiplerini işim düştü diye de gitmek istemiyorum az daha sıkıcam dişimi artık napım:18::18:
tanıt kendini istersen sonra kaynaşıyoruz zamanla zaten. naparsın ne ederisn kaç yaşındasın evli misin çalışıyo musun falan işte
ben reçeteni yazıyorum zele; 1 adet sevgili istediğin gibi tüketebilirsin canım aç karna tok karna sıkıntı yokbaş ağrısı karın ağrısı her türlü ağrıyı giderir
oyy yazık sana gel sen de bi kardeşimsin bundan sonraçok kızıyorum şöyle tek çocuk yapan ailelere valla kardeş candır kurban olurum üçüne de
buyur gel aramıza yardımcı olabileceğimiz bi şeyse hepimiz yardımcı olmak isteriz bence
tanıt kendini istersen sonra kaynaşıyoruz zamanla zaten. naparsın ne ederisn kaç yaşındasın evli misin çalışıyo musun falan işte
tanısıyoruz ısteYavas yavas senın o hocanada ayar oldum hmn gelıp saclarına yapısıverırız valla kk olarak
bzm lavabodada dus almak ıcın telefon baslıgı var onun hortumundan akıtıyo adamlar yapmıyo bı turlu
bıde tel bozuk yenısını bı turlu aldıramadm yaa bı arayan sesını alamadım dıe bdaha arıyo sınır oluyorumm
sıkayet etsene o hocayı yaptgı ayrımcılık resmenhe valla yaa bende nasil sinir olmustum
diger ogrencileri 2 dakkada sozlu yapti yazdi notlarini biz turkuz diye 20 dakka evire cevire sozlu yapti hep biryerden bi acik aradi piss gicik nolcakk
ama canlarinda dedigi gibi Allaha havale ediyorum kimsenin hakki kimsede kalmaz
zamanla anlarsın :)ıs yuzunden dertlıyım benevet 20 yaşınmdaydım evlendiğimde... ama hiç şikayetci olmadım olmadım da tavsiye etmiyorum yinede kendimden küçüklere erken evliliği :) memnun oldum zele teşekkürler.neden dertlisin ki?
ben evlenınce 5 tane cocuk yapcam kalabalık ne guzel olur
bnmde bır tane kardesım var ama suan bı ablam yda abım olsa ne ıı olurdu yanıı yasın kactı cnm ?aklin yolu birr
sen kac yasındaydın kuzum
gel bıze abla ol
Senle beraber uclerız
tatlimm nikahi kiyacam da annemde sonra bana kiyacakkokul varken tek bir ihtimal var o da son sene anca izin verirler oda yalvar yakar yaniii
canimm benim universite baska sehirde annemlerle yasamiyorum bir kiz arkadasimla daha kaliyorum o yuzden haberleri olmadan gidip geliyorum kisa sureligine yoksaa bilseeeeee hayatta izin vermezzz bikeresinde izin istedim yalan soylemeye gonlum el vermedi ama izin vermedii bende mecbur ne yapim askimdanda olecemm ciktim geldimm
ilk bulusmamizi mardinde yaptik ben heyecandan oluyordum benimkide korkudan oluyordu yolda basima bi is gelcek diye
sag saglim bulustuk geri geldim sonra evime o da o zaman derin bi oohhh cektiidahada bukadar yol gelmicen diyor bana
once bankacı olım orda bankada calısan adaylarımı beklıyorum dıcem
tanısıyoruz ısteYavas yavas senın o hocanada ayar oldum hmn gelıp saclarına yapısıverırız valla kk olarak
bzm lavabodada dus almak ıcın telefon baslıgı var onun hortumundan akıtıyo adamlar yapmıyo bı turlu
bıde tel bozuk yenısını bı turlu aldıramadm yaa bı arayan sesını alamadım dıe bdaha arıyo sınır oluyorumm
maşallah ama bizimkiler pek yaş farkı yapmamış aramızda annem 27 yaşında tüm çocuklarını doğurmuş ne güzel genç anne oldu biz de oluruz inşallah
iş arkadaşımı yolladı şimdi yenisini alsın diye sonra onu değiştirecekler işte. ayy hemen yanımızda bi kafe var ama hiç sevmiyorum sahiplerini işim düştü diye de gitmek istemiyorum az daha sıkıcam dişimi artık napım:18::18:
kac dogumlusun 92 mı ?tatlim ben 21 yasindayim ufagim daha
sorma cnm ya adam 1 tl nın hesabını yapıyo bn yapmasın demıyorum ama yapınca nolcak yanıııııııııııııah bu cimrilikleri yok mu daha çok israf yapasım geliyo her şeyden. benim de telefon bozuktu yenisini aldırana kadar göbeğim çatladı. sonra geldiğimde bi bilgisayar vardı bu masada düşman başına vermeye allahım bi tık için 15 dk beklediğimi bilirim öyle ağırdı yine değiştirttim çalışamıyorum böye diye diyebi de yazıcım vardı müzelik şu çarşaf kağıtlı olanlardan iki saatte bi sayfayı yazdırmayan onu da yenilettim valla sayemde büro bi şeye benzedi gerçi benim eski yazıcıyı atmaya kıyamadı patreon diğer çalışana verdi o kullanıyo allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?