- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.901
Pisipisi biz tanışmışmıydık şekerim ben yazdıkların seni tanımış oldum sende beni tanı 24 yaşındayım bekarım çalışıyorum. Bi de seninle komşuyuz Edirneliyim
mapustaydım yenı cıktım
ıyı sayılırım
kızlar bu aksam tatar ramazan varrr
görüşemiyoruz ki bre hatun
senin çizelgene takıldı gözüm.. 5 ay yazıyordu seni tanıdığımda. şimdi 3 ay. . vay anam vaaay.
zaman geçiyormuş..
evet ya napım teker teker anlatamıomHahahahhhh hayatının özetini çıkarmışsın kızım
dinlemiyor valla bizimki annesine soylemis okadar mesafe geldigimi
nasil geldi ki demis bizimkide cok bilmis ask neler yaptirmaz ki demis
anneside yapistirmis ensesine tokatiiii
cancazim kasimda 22 olacam daha 21 bucuk ben ama bucugu at iste caktirmaa ufagiz dahaa
aynen canım ben de nişanlımda kalabalık ev istiyoruz bol çocuklu inşallah 5 e kadar yolu var
gözün aydın
evet ya hiç gecmeyecek gibi gelıyo ama geciyo
salonu tuttugumuzda 7 buçuk ay vardı simdi kalmış 3 ay
coğu gtti azı kaldı
ayy yok benimki sır küpü bi şeycik anlatmazdı hatta geldiğimi hiç söylemez hep ben gidiyorum derdi o da çok sıkıştırdığında annesi o benim peşimde koşuyo sansın diye aslında yalan da değil hani az koşmadı başta peşimden
küçültme kız kendinibak bana ben de 23,5 um ama 24 diyorum kaç aydır hem daha iyi fazla söyle yaşını aa hiç göstermiyosun desinler
inşallah ya okulbiteydi hazırlıklara baslayaydım iyiydi de işte bitmedi bi türlü
hoşbuldum canım sende gelin adayısın heralde demi
mukmukem senle futbol takımı kurarız bacım
kalecıler sen ve ben bıde cocuklar hahha
Bizde göçmenlik yok tatlım ama bende yakın hissettim kendimi bi de çalıştığım yerin tam karşısına Bulgar pazarı kuruluyo tüm gün içiçeyim yani Bulgarlarla. Senee inş evlilik istiyoruz ama kısmet işte zmn ne gösterir bilemiyorumanammmm topragimm diyeyim artikkkboyle acaip bi yakinlik hissediyorum
gocmenlik varmi tatlimm
dugun felan fistik yokmu ufukta
evet ya napım teker teker anlatamıom
sahi, hazırlıklar ne alemde? gelinlik, mobilya falan naptın? :26:
evet canım ben de büyük ihtimal kasımda gelin olacamşu sıra çeyizle uğraşıyorum çok zormuş hakikaten erkek tarafı daha kolay bence ıvır zıvırı kız tarafına vermişler hep ama daha zor bence:44:
dimi anacım ikimizden maşallah bi takım çıkareskiler nasıl da yapıyomuş 9-10 tane helal olsun valla benim annem 10 kardeş babam 9
Bizde göçmenlik yok tatlım ama bende yakın hissettim kendimi bi de çalıştığım yerin tam karşısına Bulgar pazarı kuruluyo tüm gün içiçeyim yani Bulgarlarla. Senee inş evlilik istiyoruz ama kısmet işte zmn ne gösterir bilemiyorum
Sen bunları kenara not et gerektiğinde copy paste yaparsın
hehehe mukmukcum guzel taktik kizz zaten ufacicik birseyim gorsen ruzgarda ucacam
ay 3e razi edemiyom 5 desem heralde kalpten gider herifim
ama azmettim 3 yapacam ilki tek oburleri ikiz olmaz ikizlerden biri icerde kalsin diyemez ki
ettiii uuuccccc
hmm daha zamanın cok cnm ya bnmki eylülde ben bile daha baslamadım nerdeyse
bnm babamlar 7 kardes 2 tanede olmus dogdukltan sonra nasıl doguruyolarmıs demıdimi anacım ikimizden maşallah bi takım çıkareskiler nasıl da yapıyomuş 9-10 tane helal olsun valla benim annem 10 kardeş babam 9
sen zaten benı hıc sevmıyon artıkSen bunları kenara not et gerektiğinde copy paste yaparsın
tobe tobe gorende 50 sınde sancakşşşşttttt kimse duymasinn
annemler kayınvalıdem ceyizi haleetti baya ben gidince mobilyayı begenıcem aileler alıcaklar bi de gelinliğime kesin karar verip diktiricem sonra kocişime kavusacagım günü beklicem tatlım
simdilik tatili beklıyorum sadece
yavrum accık kilo al kız dediğin azıcık ele avuca gelmeli
helal sana ikiz olacağını bile düşünmüş yavrum benim kim tutar seni yanlışlıkla da 4 ü 5 i yaparsın sen de bizim gibi 5 e tamamlamış olursunayy ben de sanki 5 tane doğurmuş gibi konuştum ama allah izin verirse doğurucam yavrularım benim civcivlerim oyyy
bnm babamlar 7 kardes 2 tanede olmus dogdukltan sonra nasıl doguruyolarmıs demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?