Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Pisipisi biz tanışmışmıydık şekerim ben yazdıkların seni tanımış oldum sende beni tanı 24 yaşındayım bekarım çalışıyorum. Bi de seninle komşuyuz Edirneliyim

anammmm topragimm diyeyim artikkk boyle acaip bi yakinlik hissediyorum
gocmenlik varmi tatlimm
dugun felan fistik yokmu ufukta

mapustaydım yenı cıktım
ıyı sayılırım
kızlar bu aksam tatar ramazan varrr

gözün aydın

görüşemiyoruz ki bre hatun
senin çizelgene takıldı gözüm.. 5 ay yazıyordu seni tanıdığımda. şimdi 3 ay. . vay anam vaaay.
zaman geçiyormuş..

evet ya hiç gecmeyecek gibi gelıyo ama geciyo
salonu tuttugumuzda 7 buçuk ay vardı simdi kalmış 3 ay
coğu gtti azı kaldı

dinlemiyor valla bizimki annesine soylemis okadar mesafe geldigimi
nasil geldi ki demis bizimkide cok bilmis ask neler yaptirmaz ki demis
anneside yapistirmis ensesine tokatiiii

ayy yok benimki sır küpü bi şeycik anlatmazdı hatta geldiğimi hiç söylemez hep ben gidiyorum derdi o da çok sıkıştırdığında annesi o benim peşimde koşuyo sansın diye aslında yalan da değil hani az koşmadı başta peşimden

cancazim kasimda 22 olacam daha 21 bucuk ben ama bucugu at iste caktirmaa ufagiz dahaa

küçültme kız kendini bak bana ben de 23,5 um ama 24 diyorum kaç aydır hem daha iyi fazla söyle yaşını aa hiç göstermiyosun desinler

mukmukem senle futbol takımı kurarız bacım
kalecıler sen ve ben bıde cocuklar hahha

aynen canım ben de nişanlımda kalabalık ev istiyoruz bol çocuklu inşallah 5 e kadar yolu var

ay 3e razi edemiyom 5 desem heralde kalpten gider herifim
ama azmettim 3 yapacam ilki tek oburleri ikiz olmaz ikizlerden biri icerde kalsin diyemez ki
ettiii uuuccccc

hehehe mukmukcum guzel taktik kizz zaten ufacicik birseyim gorsen ruzgarda ucacam

inşallah ya okulbiteydi hazırlıklara baslayaydım iyiydi de işte bitmedi bi türlü

hoşbuldum canım sende gelin adayısın heralde demi

evet canım ben de büyük ihtimal kasımda gelin olacam şu sıra çeyizle uğraşıyorum çok zormuş hakikaten erkek tarafı daha kolay bence ıvır zıvırı kız tarafına vermişler hep ama daha zor bence:44:

mukmukem senle futbol takımı kurarız bacım
kalecıler sen ve ben bıde cocuklar hahha

dimi anacım ikimizden maşallah bi takım çıkar eskiler nasıl da yapıyomuş 9-10 tane helal olsun valla benim annem 10 kardeş babam 9

anammmm topragimm diyeyim artikkk boyle acaip bi yakinlik hissediyorum
gocmenlik varmi tatlimm
dugun felan fistik yokmu ufukta
Bizde göçmenlik yok tatlım ama bende yakın hissettim kendimi bi de çalıştığım yerin tam karşısına Bulgar pazarı kuruluyo tüm gün içiçeyim yani Bulgarlarla. Senee inş evlilik istiyoruz ama kısmet işte zmn ne gösterir bilemiyorum

evet ya napım teker teker anlatamıom

Sen bunları kenara not et gerektiğinde copy paste yaparsın

hmm daha zamanın cok cnm ya bnmki eylülde ben bile daha baslamadım nerdeyse

olur insallah tatlimm Allah gonlunuze gore versinn

hehehe mukmukcum guzel taktik kizz zaten ufacicik birseyim gorsen ruzgarda ucacam

yavrum accık kilo al kız dediğin azıcık ele avuca gelmeli

ay 3e razi edemiyom 5 desem heralde kalpten gider herifim
ama azmettim 3 yapacam ilki tek oburleri ikiz olmaz ikizlerden biri icerde kalsin diyemez ki
ettiii uuuccccc

helal sana ikiz olacağını bile düşünmüş yavrum benim kim tutar seni yanlışlıkla da 4 ü 5 i yaparsın sen de bizim gibi 5 e tamamlamış olursun ayy ben de sanki 5 tane doğurmuş gibi konuştum ama allah izin verirse doğurucam yavrularım benim civcivlerim oyyy

hmm daha zamanın cok cnm ya bnmki eylülde ben bile daha baslamadım nerdeyse

valla hiç deme öyle canım zaman çok çabuk geçiyo bi bakıyosun günü gelmiş. bi de benim sorunum çok şeyi aynı anda aynı derecede beğenip neyi alacağıma karar verememek ya da çok seçenek içinden hiçbirini beğenmemek istiyorum ki hani büyük şeyleri aradan çıkarayım ıvır zıvır öyle çok içime sindi sinmedi derdi olmaz. daha kolay hallederim gibi geliyo. ben de muhtemelen gelinliği diktiricem canım ya da beğendiğim model üzerinde oynama yaptırıcam

dimi anacım ikimizden maşallah bi takım çıkar eskiler nasıl da yapıyomuş 9-10 tane helal olsun valla benim annem 10 kardeş babam 9
bnm babamlar 7 kardes 2 tanede olmus dogdukltan sonra nasıl doguruyolarmıs demı

Sen bunları kenara not et gerektiğinde copy paste yaparsın
sen zaten benı hıc sevmıyon artık

şşşşttttt kimse duymasinn
tobe tobe gorende 50 sınde sancak

aklına, gönlüne yatan varsa karar verme aşaman daha kolay olur. önceden gezdin nasılsa. hemencik hallolur. sıkıntı yapmayasın kendine.
ne zman çıkıyosun tatile?

kiz meselaciktan teker teker yapsam herif istemez ki iki birden geldi mi yapcak biseyi yok
itiraz ediyorum hakim beyy ben tek yaptim bunlar cift geldii
birde bana demez mi 3 olursa ucuncuyu anana gondercez o baksin :26::26:
odun tam cam yarmasiiiiiiii
bocuk gormus hatun gibi kafasina kafasina vuracam akli basina gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…