- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.681
prosssssssssss aradılar bacım aradılar en sonundaaaa 1 ay olacak nerdeyse sukur rahatladım artıkkkzele okumadan yazmışım kuzucum yaa cok sevındım.napıcaksın orda tam olarak şartları nasıl anlatsana..
evet bu aksam cıkıyorum dıcem yrn da son olarak gelırım sızde ayarlayın kendınızı dıcem sonra yenı bır baslangıcccamin kuzum benim. ya aslında pat diye çıkılmaz ben 1 ay öncesinden söylemeyi düşünüyorum ama sen istersen yarın son bi gün daha gel en azından adam kendini ayarlasın belki hemen birini bulur yerine canım
ıns canımmm ınsallah hepımızın gulsunnnbasarirsin tatlimm okadar bekledin bak yuzun gulsun artik su migrendende kurtuluver
şartları nasıl kuzucum
prosssssssssss aradılar bacım aradılar en sonundaaaa 1 ay olacak nerdeyse sukur rahatladım artıkkk
evet bu aksam cıkıyorum dıcem yrn da son olarak gelırım sızde ayarlayın kendınızı dıcem sonra yenı bır baslangıccc
ıns canımmm ınsallah hepımızın gulsunnn
dualarınızı eksık etmeyelım brbırımızden yınedeee
prosssssssssss aradılar bacım aradılar en sonundaaaa 1 ay olacak nerdeyse sukur rahatladım artıkkk
evet bu aksam cıkıyorum dıcem yrn da son olarak gelırım sızde ayarlayın kendınızı dıcem sonra yenı bır baslangıccc
ıns canımmm ınsallah hepımızın gulsunnn
dualarınızı eksık etmeyelım brbırımızden yınedeee
zelem artık iş olduğuna göre aşka yoğunlaşabilirsin dimi
1200 brut maas oluyomus aylıkşartları nasıl kuzucum
Sen bunu çok istedin çok dua ettin tatlım bak babanla aran düzeldi bankaya girdin hayatında herşey yavaş yavaş düzene giriyo
kuzum benımmm bnmdde ıcımde hep arayacaklar hıssı vardı ama ne bılım ıste
suan karmakarısık derecedeyım ıns hayırlı olur hakkımda ustesınden gelırım ınsallah
bgnde kavga ettım tam ustune aradı
tsk ederım canım
bankaya ıse gırdgmı solemıcem ısten cıkıyorum dıcem otursun bakım bıtarafnın ustune mal adam
kızlarrrr ayyy herkes burda ne sevındım .ben giremiyorum artık kızlar belkı günde 5 dk uğrayıp haberlerınızı alırım eve net alıncada aksamları aflarız yıne inş.topiğime sahıp cıkıosunuz sanırıım heheheh aferın sizezele naptın işi?
evet ıns hersey daha da guzel olsun cok dua ettım gercekten sızde ettınız bnm ıcın Allah razı olsun hepınızdenSen bunu çok istedin çok dua ettin tatlım bak babanla aran düzeldi bankaya girdin hayatında herşey yavaş yavaş düzene giriyo
Prossum hoşgeldin balım sen diğer tarafa geçtin mi ne alemdesin
evet ıns hersey daha da guzel olsun cok dua ettım gercekten sızde ettınız bnm ıcın Allah razı olsun hepınızden
suan tek dusundugum yapablırmıyım bu ısı bı korku gırdı ıcıme nedense stresten sanırımm
bu ısyerınden bu adamdan kurtulacagım ıcın cok sevınıyorum ayrıca
öğret tabi anacım hayat müşterek ütü de müşterek olsun
işte tam da bu düşüncedeyim yıllardır hep dedik herkesin bi sınavı var say ki bu da bizim sınavımız biz vazgeçmezsek allah yardım eder bize diye diye duayı dilimizden eksik etmeye etmeye rabbim yolumuzu ayırmadı son viraja geldik inşallah bi ömür aynı yolda el ele yürürüz hatta sadece bu dünyada değil ahirette de ayrılmayız inşallah. bizim öyle bi inancımız da var canım birbirimizi iyi şeylere teşvik ederiz bazen cenneti beraber kazanalım diye. rabbim ayırmasın hiç sevenleri aminnnn
zelem canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim vallahi gözün aydın kurtuluyorsun patrondan. hem de çok az bi zaman sonra işbaşı yapıyomuşsun. ben inanıyorum üstesinden geleceksin kuzum. kızım arada dağlar kadar fark var şimdiki çalışma ortamınla bankadaki ortam arasında
oyy cansın cannnKuzum sen bu işin üstesinden gelemycek kız mısın güven biraz kendine. Bak kaç tane sınavdan geçtin kaç kişi arasından sıyrılıp işi kaptın. Bu iş sana vız gelir. 1 ayda ustası olursun
yınede kotuluk olmasın terbıyeszlık onlara yakısır bna deıl
aksam ısı bırakacagımı solıycem
yrn gelıyımmı gelmıyımmı sızce kızlar pat dıe bırakmak olurmu
oyy cansın cannn
herkes yapabıldgne gore bnde yaparım ama degılmı =)
sagolun canlarımmm sızde olmasanız kımle paylascam heyecanlarımı boleee
yaparım bn guvenıyorum tabıkı kendımeee
ne bılım ole pat dıe bırakmak olmasın dıe yanııtatlim aksam isi birakacagini soyliceksen
yarin niye gelcen kiiii
yat evinde dinlen ohh miss
doledım hayırlısı olsun dedı armutSevdiceğine de haber ver hemen sen söylememişsindir daha
aynenn tatlimmm evett en son ayrilmamizda daha egitimdeydi istanbulda diger arkadaslarda toplanmis efkarlanmislar iciyorlar
normalde herseyde izin ister benim ask bocegimo aksamda dedi askim icebilirmiyim arkadaslar iciyor bende efkarlandim ayni gunun sabahi beni ugurlamisti geri donuyordum... askim dedim olmaz birak onlar icsin normaldede agzina icki surmez nasil kandirmislarsa biz bulusmadan bi kac gun once bira icmeye ikna etmisler dedim kendileri gunaha giriyor tertemiz adamida gunaha sokmaya calisiyorlar... yalvardi yakardi iste askim nolur cok efkarlandim uzuluyorum dedi... dedim askim olmaz bizim icin uzuluyorsun ama sinavimiz belki bu Allah sana sabret sabredersen kavusturcam sizi diyor sen ayriligimiza uzuldugun icin gunaha girmeyi tercih ediyorsun ben burda dua ederken dedim uzuldu tabi derin bir off cekti ama en onemlisi icmediiiiiii
simdi sen boyle diyince aklima geldi benim kapanma konusu acilmisti birgun evlenince belki kapanirsin demisti bende dedim iste kapanirim buyuk ihtimal ama ben kendim istedigimde dedim o da demisti kendin istediginde evet ama seni uyarmadim kapanmaya tesvik etmedim diye banada gunah yazilir hesap sorulur dedi o senin karin helalin neden gunah islemesine izin veriyorsun diye
ayni sekilde sendende hesabi sorulur dedi mesela namaza kalktin bana hatirlatmadin yada uyandirmadin sendende hesabi sorulur kocandir namusundur uyarman lazimdir diye
kari koca iliskisi ne guzel yaaa Allah ayirmasin kimseyi
evet ıns hersey daha da guzel olsun cok dua ettım gercekten sızde ettınız bnm ıcın Allah razı olsun hepınızden
suan tek dusundugum yapablırmıyım bu ısı bı korku gırdı ıcıme nedense stresten sanırımm
bu ısyerınden bu adamdan kurtulacagım ıcın cok sevınıyorum ayrıca
ne bılım ole pat dıe bırakmak olmasın dıe yanıı
onlar adı ınsanlar ama bn degılım onlar gbı bosver
doledım hayırlısı olsun dedı armut
ınsan bı sevınır bee ısyerıen solednmı dedı hemen
ne bılım ole pat dıe bırakmak olmasın dıe yanıı
onlar adı ınsanlar ama bn degılım onlar gbı bosver
doledım hayırlısı olsun dedı armut
ınsan bı sevınır bee ısyerıen solednmı dedı hemen
ılk 1,5 ay egıtım alcakmısım zaten cnmzelecim rahat ol tabi ki ilk bikaç gün adapte olana kadar sıkıntı yaşarsın ama daha sonra işinin ustası olursun rahat ol
aman sıktr et onu mu dusuncem sımdıarmut diyor yaa
kiz catlak salla su herifi trip atacak diye sevinmesini bile bilmiyor aaaa
hayırlısı artık dedı bnde dedımkı normal bıseymı bu cok ıstedgımı blmıyomsn dedıkı blıyorum askım ıns bu ısyerı sorun cıkarmaz dedı bnde ne sorunu cıkarcak deıdm yanıı dımıHahahahhh sadece hayırlısı olsun mu dediSenin bu armut odunun bayrak taşıyanı ya
ılk 1,5 ay egıtım alcakmısım zaten cnm
ole hemen salmıyolarmıs bankaya
ıns olurum dımı bnde bu ıs askı oldktan sonra olurum bee
aman sıktr et onu mu dusuncem sımdı
pıskooo oldu sonunda ısım olduu Allahıma sukurler olsun bıde ısı ogrendıkmı tamamdırrr
kızlar 1200 brut ne kdr net maas olur ya bılen varsa solesın bnaaa
1200 brut maas oluyomus aylık
netı ne kdr olur kızlar ?
artık ıste dha nasıl verımlı olablırım onu dusuncemmm askı bosver
onun dsında mesaı ıste gunluk 11,50 de set kart yukluyolarmısss
1,5 ay egıtım cnm ılk once senın sevgılınde ole dımı ?kiz suss ban yicen simdiii :26:
olcak tabi kizim seni almicaklarda kimi alcaklar
ogrenirsin canimm egitimi fln olcak mi ilk onceden hemen is basi mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?