Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

zele okumadan yazmışım kuzucum yaa cok sevındım.napıcaksın orda tam olarak şartları nasıl anlatsana..
prosssssssssss aradılar bacım aradılar en sonundaaaa 1 ay olacak nerdeyse sukur rahatladım artıkkk

amin kuzum benim. ya aslında pat diye çıkılmaz ben 1 ay öncesinden söylemeyi düşünüyorum ama sen istersen yarın son bi gün daha gel en azından adam kendini ayarlasın belki hemen birini bulur yerine canım
evet bu aksam cıkıyorum dıcem yrn da son olarak gelırım sızde ayarlayın kendınızı dıcem sonra yenı bır baslangıccc
basarirsin tatlimm okadar bekledin bak yuzun gulsun artik su migrendende kurtuluver
ıns canımmm ınsallah hepımızın gulsunnn
dualarınızı eksık etmeyelım brbırımızden yınedeee

şartları nasıl kuzucum

zelem artık iş olduğuna göre aşka yoğunlaşabilirsin dimi

Sen bunu çok istedin çok dua ettin tatlım bak babanla aran düzeldi bankaya girdin hayatında herşey yavaş yavaş düzene giriyo

Prossum hoşgeldin balım sen diğer tarafa geçtin mi ne alemdesin

Sen bunu çok istedin çok dua ettin tatlım bak babanla aran düzeldi bankaya girdin hayatında herşey yavaş yavaş düzene giriyo

Prossum hoşgeldin balım sen diğer tarafa geçtin mi ne alemdesin
evet ıns hersey daha da guzel olsun cok dua ettım gercekten sızde ettınız bnm ıcın Allah razı olsun hepınızden
suan tek dusundugum yapablırmıyım bu ısı bı korku gırdı ıcıme nedense stresten sanırımm
bu ısyerınden bu adamdan kurtulacagım ıcın cok sevınıyorum ayrıca

Kuzum sen bu işin üstesinden gelemycek kız mısın güven biraz kendine. Bak kaç tane sınavdan geçtin kaç kişi arasından sıyrılıp işi kaptın. Bu iş sana vız gelir. 1 ayda ustası olursun

aynenn tatlimmm evett en son ayrilmamizda daha egitimdeydi istanbulda diger arkadaslarda toplanmis efkarlanmislar iciyorlar
normalde herseyde izin ister benim ask bocegim o aksamda dedi askim icebilirmiyim arkadaslar iciyor bende efkarlandim ayni gunun sabahi beni ugurlamisti geri donuyordum... askim dedim olmaz birak onlar icsin normaldede agzina icki surmez nasil kandirmislarsa biz bulusmadan bi kac gun once bira icmeye ikna etmisler dedim kendileri gunaha giriyor tertemiz adamida gunaha sokmaya calisiyorlar... yalvardi yakardi iste askim nolur cok efkarlandim uzuluyorum dedi... dedim askim olmaz bizim icin uzuluyorsun ama sinavimiz belki bu Allah sana sabret sabredersen kavusturcam sizi diyor sen ayriligimiza uzuldugun icin gunaha girmeyi tercih ediyorsun ben burda dua ederken dedim uzuldu tabi derin bir off cekti ama en onemlisi icmediiiiiii
simdi sen boyle diyince aklima geldi benim kapanma konusu acilmisti birgun evlenince belki kapanirsin demisti bende dedim iste kapanirim buyuk ihtimal ama ben kendim istedigimde dedim o da demisti kendin istediginde evet ama seni uyarmadim kapanmaya tesvik etmedim diye banada gunah yazilir hesap sorulur dedi o senin karin helalin neden gunah islemesine izin veriyorsun diye
ayni sekilde sendende hesabi sorulur dedi mesela namaza kalktin bana hatirlatmadin yada uyandirmadin sendende hesabi sorulur kocandir namusundur uyarman lazimdir diye
kari koca iliskisi ne guzel yaaa Allah ayirmasin kimseyi

Kuzum sen bu işin üstesinden gelemycek kız mısın güven biraz kendine. Bak kaç tane sınavdan geçtin kaç kişi arasından sıyrılıp işi kaptın. Bu iş sana vız gelir. 1 ayda ustası olursun
oyy cansın cannn
herkes yapabıldgne gore bnde yaparım ama degılmı =)
sagolun canlarımmm sızde olmasanız kımle paylascam heyecanlarımı boleee
yaparım bn guvenıyorum tabıkı kendımeee

yınede kotuluk olmasın terbıyeszlık onlara yakısır bna deıl
aksam ısı bırakacagımı solıycem
yrn gelıyımmı gelmıyımmı sızce kızlar pat dıe bırakmak olurmu

tatlim aksam isi birakacagini soyliceksen
yarin niye gelcen kiiii
yat evinde dinlen ohh miss

tatlim aksam isi birakacagini soyliceksen
yarin niye gelcen kiiii
yat evinde dinlen ohh miss
ne bılım ole pat dıe bırakmak olmasın dıe yanıı
onlar adı ınsanlar ama bn degılım onlar gbı bosver

Sevdiceğine de haber ver hemen sen söylememişsindir daha
doledım hayırlısı olsun dedı armut
ınsan bı sevınır bee ısyerıen solednmı dedı hemen

aynen öyle kuzum o senin yanlışını gördü mü seni uyarmalı sen onu uyarmalısın ya da iyiye teşvik etmelisin bak ne güzel günaha girmesinden alıkoymuşsun onu. evlenince de hep öyle olur inşallah. benim nişanlımda çok şükür içki içmez. hatta onun dini bilgisi benden çok çok fazladır çok hakkı var üzerimde bu konuda çok anlatmış bilmediğim şeyler üzerinde düşünmeme vesile olmuştur. bi de ben bu durumdan acayip haz alıyorum benden çok şey bilmesi ondan öğrenmem hoşuma gidiyo ben biraz ataerkil bi aile istiyorum galiba hep kocam benden bi tık önde olsun istiyorum. sadece dini bilgisi değil maşallah her konu hakkında bi bildiği vardır ne sorsam cevapsız kalmıyo. bazen çıkar bi isim söyler biliyo musun kim olduğunu der adını duydun mu hiç yok derim başlar anlatmaya şöyledir böyledir şöyle yapmıştır bi sürü sayar. genel kültürü iyi kuzumun

zelecim rahat ol tabi ki ilk bikaç gün adapte olana kadar sıkıntı yaşarsın ama daha sonra işinin ustası olursun rahat ol

Son düzenleme:

armut diyor yaa
kiz catlak salla su herifi trip atacak diye sevinmesini bile bilmiyor aaaa

Hahahahhh sadece hayırlısı olsun mu dedi Senin bu armut odunun bayrak taşıyanı ya

zelecim rahat ol tabi ki ilk bikaç gün adapte olana kadar sıkıntı yaşarsın ama daha sonra işinin ustası olursun rahat ol
ılk 1,5 ay egıtım alcakmısım zaten cnm
ole hemen salmıyolarmıs bankaya
ıns olurum dımı bnde bu ıs askı oldktan sonra olurum bee
armut diyor yaa
kiz catlak salla su herifi trip atacak diye sevinmesini bile bilmiyor aaaa
aman sıktr et onu mu dusuncem sımdı
pıskooo oldu sonunda ısım olduu Allahıma sukurler olsun bıde ısı ogrendıkmı tamamdırrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahahhh sadece hayırlısı olsun mu dedi Senin bu armut odunun bayrak taşıyanı ya
hayırlısı artık dedı bnde dedımkı normal bıseymı bu cok ıstedgımı blmıyomsn dedıkı blıyorum askım ıns bu ısyerı sorun cıkarmaz dedı bnde ne sorunu cıkarcak deıdm yanıı dımı
dha gecen maasımı almadım bn bıde bu aydan yrnda calısırsam 12 gun olcak

kiz suss ban yicen simdiii :26:
olcak tabi kizim seni almicaklarda kimi alcaklar
ogrenirsin canimm egitimi fln olcak mi ilk onceden hemen is basi mi yoksa

1200 brut maas oluyomus aylık
netı ne kdr olur kızlar ?
artık ıste dha nasıl verımlı olablırım onu dusuncemmm askı bosver
onun dsında mesaı ıste gunluk 11,50 de set kart yukluyolarmısss
kızlar 1200 brut ne kdr net maas olur ya bılen varsa solesın bnaaa

kiz suss ban yicen simdiii :26:
olcak tabi kizim seni almicaklarda kimi alcaklar
ogrenirsin canimm egitimi fln olcak mi ilk onceden hemen is basi mi yoksa
1,5 ay egıtım cnm ılk once senın sevgılınde ole dımı ?
okulu btırıp kendı bunyesne gectımmı de tmmdırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…