- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.701
kızlar 1200 brut ne kdr net maas olur ya bılen varsa solesın bnaaa
elmayraaa tskler canım930 fln olur cnm, hayırlı olsun.
Akışta gördüm ve senin icin cok sevindim
aynen öyle kuzum o senin yanlışını gördü mü seni uyarmalı sen onu uyarmalısın ya da iyiye teşvik etmelisin bak ne güzel günaha girmesinden alıkoymuşsun onu. evlenince de hep öyle olur inşallah. benim nişanlımda çok şükür içki içmez. hatta onun dini bilgisi benden çok çok fazladır çok hakkı var üzerimde bu konuda çok anlatmış bilmediğim şeyler üzerinde düşünmeme vesile olmuştur. bi de ben bu durumdan acayip haz alıyorum benden çok şey bilmesi ondan öğrenmem hoşuma gidiyo ben biraz ataerkil bi aile istiyorum galiba hep kocam benden bi tık önde olsun istiyorum. sadece dini bilgisi değil maşallah her konu hakkında bi bildiği vardır ne sorsam cevapsız kalmıyo. bazen çıkar bi isim söyler biliyo musun kim olduğunu der adını duydun mu hiç yok derim başlar anlatmaya şöyledir böyledir şöyle yapmıştır bi sürü sayar. genel kültürü iyi kuzumun
zelecim rahat ol tabi ki ilk bikaç gün adapte olana kadar sıkıntı yaşarsın ama daha sonra işinin ustası olursun rahat ol
ılk 1,5 ay egıtım alcakmısım zaten cnm
ole hemen salmıyolarmıs bankaya
ıns olurum dımı bnde bu ıs askı oldktan sonra olurum bee
aman sıktr et onu mu dusuncem sımdı
pıskooo oldu sonunda ısım olduu Allahıma sukurler olsun bıde ısı ogrendıkmı tamamdırrr
kızlar 1200 brut ne kdr net maas olur ya bılen varsa solesın bnaaa
1,5 ay egıtım cnm ılk once senın sevgılınde ole dımı ?
okulu btırıp kendı bunyesne gectımmı de tmmdırrr
aynen tatlimm benimkininde din bilgisi benden coooookk daha fazladir annesi masallah inancina cok bagli bir kadin
bana kendide demisligi var zaten bir yudum bile icki icen 30 gun imansiz kalir diye ama iste seytanin isi yok aklina girmeye calistida cok sukur caydirdim
banka sinavinida kazandi ya cok beklemistik 1 sene boyunca ilk denemede olmadi cunku
oldu sonunda ama simdi faiz olayi cikti ben bilmiyordum annesi demis sevgilimde bana dedi
faiz cok buyuk gunahmis Allahtan benimki kredi alinip verilen bolumde degil bunlar onun bi ustuymus
o gise asistanligini kazandi ben kendimi gelistirsemde kredi bolumunde calismam diyor ama
icim cok fena daraldi gunah oldugunu duyunca hayirlisi bakalim ne olcak
sıgorta ne kadar kı ?eğiitim iyi olmuş canım 1,5 ayda yalar yutarsın kız ne öğretilirse sen ben güveniyorum sana
canım takribi 800-850 arası bi şey olmalı çünkü sigortan falan düşülücek içinden.
sızınkıde hayırlı ugurlu olsun ınsallah tatlımyok caniiiimmm biz kazanmadan once saniyorduk ki 30 gun egitim her haftasonu tatil egitimde istanbulda
her haftasonu gelirim yanina askim diye planlar yapiyoduk
bir kazandi ki egitime geldi
egitim 21 gun tek 1 gun tatil 10 gun full egitim sabah 9 aksam 5 1 gun tatil sonra 10 gun yine ayni sabah 9 aksam 5 sonra yallah memlekete
dun aksam geri geldi zaten dun bitti egitimi yarindan itibaren bankada kendi yerine oturcak
ıyı ıyı bıde mesaı olcakmıs 1 ı gecerzeleee evet 931,29 kuruşmuş kız cebe giren net maaş
sıgorta ne kadar kı ?
evet zaten egıtımsız hemen sokmazlar cagrıya bn konsuurum musterıylede bılgısayardakı sıstemı bılmıyorum sonucta
ınanmıyorummm kız yıne oturdgum yerden herkesı seferber ettım hele bzmkılerı arayınca gorsen =)))kuzu değişir kişiye göre. yani medeni hali, çocuk sayısı, eşin çalışıp çalışmaması. dur bizim sigortacı abi hesaplıyo senin için
ıyı ıyı bıde mesaı olcakmıs 1 ı gecer
haftada 3 gun mesaı sartmıs
ınanmıyorummm kız yıne oturdgum yerden herkesı seferber ettım hele bzmkılerı arayınca gorsen =)))
dedem sevındı en cok annemın anneannemın ses tonunu duymalıydınızzz
kuzum o bankanın kredi bölümünde çalışsa da ona bi günah yazılacağını zannetmiyorum gerçi bilmiş bilmiş konuşmak istemem ama sonuçta o aracı kendi işlemi gerçekleştirecek kendi cebinden giren çıkan bi şey yok ama tabi bu mevzuyu bilenlere bırakıyorumm
mesaısız net maas ıyıymıs yanııkuzum evet 930-940 arası değişir dedi. bende netten hesaplamıştım 931,29 çıkıyor. mesailerle 1000 lirayı bulur kuzum
ınsallah cnm bnm ınsallahcanım yaa sevinmezler mi inşallah bundan sonra rahatlıcaksın en azından huzurun olacak iş yerinde
sızınkıde hayırlı ugurlu olsun ınsallah tatlım
gırıste gısede bankaya para yatrıp cekme hesap acma ıslemlerı yapcak anladgma gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?