Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

aynen tatlimm benimkininde din bilgisi benden coooookk daha fazladir annesi masallah inancina cok bagli bir kadin
bana kendide demisligi var zaten bir yudum bile icki icen 30 gun imansiz kalir diye ama iste seytanin isi yok aklina girmeye calistida cok sukur caydirdim
banka sinavinida kazandi ya cok beklemistik 1 sene boyunca ilk denemede olmadi cunku
oldu sonunda ama simdi faiz olayi cikti ben bilmiyordum annesi demis sevgilimde bana dedi
faiz cok buyuk gunahmis Allahtan benimki kredi alinip verilen bolumde degil bunlar onun bi ustuymus
o gise asistanligini kazandi ben kendimi gelistirsemde kredi bolumunde calismam diyor ama
icim cok fena daraldi gunah oldugunu duyunca hayirlisi bakalim ne olcak

eğiitim iyi olmuş canım 1,5 ayda yalar yutarsın kız ne öğretilirse sen ben güveniyorum sana

kızlar 1200 brut ne kdr net maas olur ya bılen varsa solesın bnaaa

canım takribi 800-850 arası bi şey olmalı çünkü sigortan falan düşülücek içinden.

1,5 ay egıtım cnm ılk once senın sevgılınde ole dımı ?
okulu btırıp kendı bunyesne gectımmı de tmmdırrr

yok caniiiimmm biz kazanmadan once saniyorduk ki 30 gun egitim her haftasonu tatil egitimde istanbulda
her haftasonu gelirim yanina askim diye planlar yapiyoduk
bir kazandi ki egitime geldi
egitim 21 gun tek 1 gun tatil 10 gun full egitim sabah 9 aksam 5 1 gun tatil sonra 10 gun yine ayni sabah 9 aksam 5 sonra yallah memlekete
dun aksam geri geldi zaten dun bitti egitimi yarindan itibaren bankada kendi yerine oturcak

kuzum o bankanın kredi bölümünde çalışsa da ona bi günah yazılacağını zannetmiyorum gerçi bilmiş bilmiş konuşmak istemem ama sonuçta o aracı kendi işlemi gerçekleştirecek kendi cebinden giren çıkan bi şey yok ama tabi bu mevzuyu bilenlere bırakıyorumm

eğiitim iyi olmuş canım 1,5 ayda yalar yutarsın kız ne öğretilirse sen ben güveniyorum sana

canım takribi 800-850 arası bi şey olmalı çünkü sigortan falan düşülücek içinden.
sıgorta ne kadar kı ?
evet zaten egıtımsız hemen sokmazlar cagrıya bn konsuurum musterıylede bılgısayardakı sıstemı bılmıyorum sonucta

sızınkıde hayırlı ugurlu olsun ınsallah tatlım
gırıste gısede bankaya para yatrıp cekme hesap acma ıslemlerı yapcak anladgma gore

kuzu değişir kişiye göre. yani medeni hali, çocuk sayısı, eşin çalışıp çalışmaması. dur bizim sigortacı abi hesaplıyo senin için
ınanmıyorummm kız yıne oturdgum yerden herkesı seferber ettım hele bzmkılerı arayınca gorsen =)))
dedem sevındı en cok annemın anneannemın ses tonunu duymalıydınızzz

valla canim oyle yani zorunlu olunca hani diyelimki adamin baska bir isi yok ama evin gecimini saglamasi gerekiyor diyelimki Allahim insallah gunah yazmaz diye dusunuyorum bende ama baska is imkanlarida varken sirf koltugu yeri iyi diye o iste kaliyorsa hala o zaman gunahtir diye dusunuyorum...
sonucta yanina gelen kisi bile isteye bu kredi olayina faiz olayina giriyor onun gunahi kesin ama sende araci oluyorsun bile isteye orda calisiyorsun ne bileyim yinede gunahini sevabini Allah bilir ama ananesi oglum bankanin golgesinde bile durulmaz okadar gunah diyor
bende birazcik sitem ettim iste biliyolardi banka sinavina calistigini o zaman uyarsalardi ya neden simdi kazaninca boyle konusmuslar ki insanin hevesi kiriliyor dedim benimde acaip icim daralmisti
hayirlisi tatlim bakalim kredi bolumune kendi gitmez bende izin vermem zaten aileside pek sicak bakmaz zaten
yok ben mudurun koltuguna gecicem diyor du bakalim

kuzum evet 930-940 arası değişir dedi. bende netten hesaplamıştım 931,29 çıkıyor. mesailerle 1000 lirayı bulur kuzum
mesaısız net maas ıyıymıs yanıı
zaten yemegını yolunu onlar karsılıyo
bıde mesaılı 1000 olur =)dedgın gbı sans bnada gulsun sonunda ya
burda 100 mılyon zam ıcın kendımı yırttımm ne dalavereler cevırdıler ama kurtuluyorum artıkkk

sızınkıde hayırlı ugurlu olsun ınsallah tatlım
gırıste gısede bankaya para yatrıp cekme hesap acma ıslemlerı yapcak anladgma gore

evet tatlimm aynen oylee bankanin ön yüzünde
bi bakim istiyorlar sac bas yapilacak takim elbiseyle gelceksiniz diyorlar
bence kiskancliktan catliyorum orta yerimden

kızlar bn yemek solıycem adam sımdı gelıyormus
bıraz snra devam ederız
sızde aksam bnm ıcın konusma dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…