- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.721
onca cagrı merk. sonra gıse sonrada bıreysel tıcarı dıye gdıyomus cnm ılerde bolum degıstrır senınkıde=)evet tatlimm aynen oylee bankanin ön yüzünde
bi bakim istiyorlar sac bas yapilacak takim elbiseyle gelceksiniz diyorlar
bence kiskancliktan catliyorum orta yerimden
babamda dıokı maası konussaydın gdıpte asgarı ucrete calısma =)
valla canim oyle yani zorunlu olunca hani diyelimki adamin baska bir isi yok ama evin gecimini saglamasi gerekiyor diyelimki Allahim insallah gunah yazmaz diye dusunuyorum bende ama baska is imkanlarida varken sirf koltugu yeri iyi diye o iste kaliyorsa hala o zaman gunahtir diye dusunuyorum...
sonucta yanina gelen kisi bile isteye bu kredi olayina faiz olayina giriyor onun gunahi kesin ama sende araci oluyorsun bile isteye orda calisiyorsun ne bileyim yinede gunahini sevabini Allah bilir ama ananesi oglum bankanin golgesinde bile durulmaz okadar gunah diyor
bende birazcik sitem ettim iste biliyolardi banka sinavina calistigini o zaman uyarsalardi ya neden simdi kazaninca boyle konusmuslar ki insanin hevesi kiriliyor dedim benimde acaip icim daralmisti
hayirlisi tatlim bakalim kredi bolumune kendi gitmez bende izin vermem zaten aileside pek sicak bakmaz zaten
yok ben mudurun koltuguna gecicem diyordu bakalim
mesaısız net maas ıyıymıs yanıı
zaten yemegını yolunu onlar karsılıyo
bıde mesaılı 1000 olur =)dedgın gbı sans bnada gulsun sonunda ya
burda 100 mılyon zam ıcın kendımı yırttımm ne dalavereler cevırdıler ama kurtuluyorum artıkkk
e o kadar kişi arasından elene elene koltuğu kapınca kızı hakkı
ya şimdi sıkıntıya gerek yokmuş ki kuzum zaten kredi bölümünde değilmiş. anacım ben hep böyle banka sınavlarında torpil dönüyodur diye hiç heves etmedim bi ara ziraatin sınavı vardı baya kişi alınacak dendi bi baktım bir sürü adam başvurmuş vazgeçtim tam sınav harcını yatırmaya gitmiştim geri döndüm. o kadar insan içinde torpiller hazırdır düşüncesiyle. bak zeleme bileğinin hakkıyla aldı işi keza sevgilin yine öyle maşallah
mesaısız net maas ıyıymıs yanıı
zaten yemegını yolunu onlar karsılıyo
bıde mesaılı 1000 olur =)dedgın gbı sans bnada gulsun sonunda ya
burda 100 mılyon zam ıcın kendımı yırttımm ne dalavereler cevırdıler ama kurtuluyorum artıkkk
kızlar bn yemek solıycem adam sımdı gelıyormus
bıraz snra devam ederız
sızde aksam bnm ıcın konusma dusunun
ne guzel yaaa Allah yolunu acik etsin canimm
kendi parasini kazanmak insana nasil bir mutluluk veriyordur kim bilir
bakalim ben ne zaman gorcem o gunlerii
onca cagrı merk. sonra gıse sonrada bıreysel tıcarı dıye gdıyomus cnm ılerde bolum degıstrır senınkıde=)
oyle tatlim rahatim simdilik
valla gecen sene garantiye gitmisti cok az bir puan farkiyla gecemedi yazilidan mulakatada cagirmadilar
sonra baktik ziraat sinav yapiyor haydi bakalim orayida denedik ordan hele sonuc daha beterdi
sonra 1 yil gecti garantiyi tekrar denedi sukur oldu bu sefer
mulakata cagirdilar zaten kendinede pek guvenir yakisiklida valla Allah var simdi uzun boylu beyaz tenli mavi gozlu hep diyordu yaziliyi gecsem mulakkattan kesin kabul etcekler diye pekte mutevazidir
cok sukur oldu sonunda
bende kiskanliktan bu arada catir catir catliyorum
egitimde istanbulda 20 kisiden 6 erkek geri kalani kizz
dun egitimi bitti gece yarisi evine donebildi anca ucaktir arabadir fln
dedim ohh icim bi huzur doldu nasil mutlu oldumm
cakall kendini dusunuyon diyor
dedim istanbuldayken kuzuyu kurda emanet etmis gibi hissediyordum kendimi dedim okadar kiz var
simdi evde mutluyum huzurluyum ohhh
bende yeniyim burda :)
bakalim tatlimm kismett daha dun egitimi bitti yarinda ilk is gunu
bu bankada bitane kiz var benimkinden 1 yil once kazanmis sevgilim calisirken sinava bizimkine diyor istersen calistirayim seniii
bak bak sennndedim olmaz oyle sey otur totonun ustune kendin caliss
neyse sinav gunu geldi sevgilim kazandi yaziliyi ertesi gun mulakata cagirdilar
sevgilim gitti bankanin onunde bekliyor bu kizda ise geliyor iste sevgilime laf atiyor
demis ben kazanacagini biliyodum zatenn
aloooo sen kim oluyon da neyin ne olacagini biliyonnnnnnn
simdide pusuda bekliyorum bu kiz kessin musallat olacak
sevgilimede dedim bankaya yuzuksuz ayak basmak yoookkkk
gumus alyans aldirttim taksin parmagina cikarirsan keserim dedim
kiskanclik krizine girince benim gozum donuyor valla
bitti o günler canım geride kaldı çok şükür şimdi önüne bakıcaksın :)
ciddi bi ses tonuyla bodoslama söyle canım devamı gelir
gerçekten güzel şey canım kendi paranı kazanıp harcamak sevdiklerinle. rabbim sana da nasip etsin inşallah. bazen diyorum evlendikten sonra özler miyim bu günlerimi diye ama nişanlım çok şükür cimri bi insan değil hatta ben kötü hissetmiyim diye maaşımı sana vericem ben senden harçlık alıcam diyo evimizin muhasebecisi dururken para idaresi tabi ki sen de olacak diyor. benim çalışmamı istemiyo ya o yüzden hiç o konuda eksik hissettirmem sana diyo ayrıca ben geçimimizi sağlayacak parayı kazanıyorsam sen de evin idaresini üstleniyosun ev hanımlığı kolay iş değil diyor. öğrenciliğinde evde kaldığı için tecrübe etti. çocuklarımızı bakıcıya emanet etmek yerine seninle büyümelerini istiyorum diyo ben de kabul ettim.
dimi ama ben kediden bile kıskanıyorum kız sabah bi trip yaptım kediyi almış yatağına koluna yatmış sinir oldum. deli misin diyo kediden mi kıskanıyosun olum ben kendi çocuğumdan bile kıskanıcam diye korkuyorum diyorum o derece kıskancımdeğil artık kızların arasında kalmasına gönlüm dayansın. hayır biliyorum ona güvenim tam ama kızları biliyorum yolarımmmmm
hoş geldin mahpeyker tanıtır mısın kendini
heh aynen tam da yüzük taksın parmağına dicektim taksın valla biz üni. boyunca ikimizde çıkarmadık parmağımızdan ama yine musallat olmak isteyenler oldu naptım kalktım gittim sevgilimin koluna girerek okulda bi boy gösterdim onunla. sonra hani sanki yüzünde bi şey varmış gibi siler gibi yapıyorum sahipleniyorum falan kızlara yandan yandan bakmalar sevgilime nazlanıp cilvelenmeler ohh ne güzel hissetmiştim o gün
oyyyy ne guzell yaaa
benimkide hic cimri degildir ama bakalim
benimde calismami istemiyor normalde ama ben dedim askim 6 yil uni okucam sinavlarin zorluklarini biliyorsun goruyosun yazik degil mi okadar stres yasicam sonrada diplomamin tozunu mu alim arada diyorum
o da dedi iste zaten okumamis olsaydin kesin calistirtmazdim ama mesleginin olacagi icin karar sana kalmis dedi ozm benim maasimdan yeriz seninkini birikim yapariz diyor
cocuklarada nasil yetiscem bilmiyorum bakiciya kesinlikle vermem eve temizlikci bile almam kendi evime baska kadin sokmam
bizimkide calismim beni caydirsin diye bakici alcam sen yetisemicen diyor essek
aynen valla benimde kiskancligim hastalik derecesinde
evde muhabbet kuslari var cok seviyor onlarla konusmayi opucuk yolluyor onlara
dedim yapma şoyleee kiskaniyorumm
tmm tmm pis kuss iyy yapiyor
sen sanslisin valla boy gosteriyon ben bir egitimde boy gosterdim gule oynaya sarmas dolas sohbet ettik herkesin icinde
bankada elim kolum bagli yuzuk var birtek ama bende biliyorum musallat olmak isteyen yuzuge fln bakmaz
bulcaz bi hal caresini ama bu kizla kesin bir vukaat olcak
zaten sevgilim diyor burnu pek havada saci basi yapilmis bisey
bekliyorum artik bisey olsunda ustune ucayim diye
e tabi canım kolay olmuyor onca yılını bi köşeye atmak ama ne var ben zaten öyle aman aman yorularak meslek sahibi olmadım ne öss de ne de üni.de yorduğumu bilirim kendimi olursa olur olmazsa seneye der geçerdim sınavlarane bilim şansım yanımdaydı hep sallasam da tutuyordu herkes ittire kaktıra okudun meslek sahibi oldun diyee ama hem iş hem ev hem çocuk zor olacak eminim. bi de doktor olunca daha fenadır öyle nöbetler falan oluyo mudur bilmiyorum tam ama kolay değil allah yardımcın olsun şimdiden
pis kuş demek haa ya biz de çok sevdiğimizden öyle yapıyoruz nabalum yani sevdirmeselermiş o kadar kendilerini
kötüyü çağırma canım olacak diye diye sevgilin postayı koysun kıza şöyle iki terslesin zaten eşek değilse anlar kız gerçi pek yüzsüz olur böylesi de olmazsa gider alırsın ifadesini kızın
piskom kaldık mı yine baş başa kız
demi ama sevdirmeselermiss biz ne yapalimm
zor canim valla zor isin icinden nasil kalkcam diye dusunuyorum ama kendimede laf dedirtmem 5e bolunur yine herseye yetismeye calisirim yemegini utusunu biseyini eksik etmem yaniii
kaldik valla kizz herkes dagilip gidiyor
yaa sevdicegim zaten yuz vermez evelallah cok korkar benden bu konularda
cama sigara icmeye cikmisti bikeresinde karsi dairede iki kiz oturmus lafliyorlar bizimkide cikinca tabi goruyorlar bunu teldede konusuyor askim bizde yemek yemistim dedim masayi topliyayim birak birak askim gel yanima dedi
dedim noldu askim ne var askim karsida iki kiz var gel yanima bakmasinlar diyoryoksa kendim gorsem nye cagirmadin diye canina okurum
sen de o potansiyeli görebiliyorum şekerim evelallah her bi işin üstesinden gelirsin. bi de bunların gözünü baştan korkutucaksın böyle anacımben dedim en başından kızacağımı bildiğin şeyleri bile söyle kendim öğrenirsem daha fena yaparım en azından eser gürlerim geçer bağrıma basarım yine ama söylemezsen işkenclerden işkence beğen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?