- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.021
zaten o sabah kalkıp bnm yanıma gelmesıun fırcayı kayarım bı guzel hıcde onemlı deılll
bunlarin birde bi kac yil icinde antebe tasinma durumlarida var komple ailecek
tabi orda evleri barklari yok memletteki evi satip oraya gidecekler
iste sevgilim anlatiyor ordan altli ustlu daire aliriz apartman dairesi fln
ayni apartmanda 3 bos daire yoksa bile yan apartmanlarda olabilir diyor
dedim dipdibe olmaya ne gerek var ayni sehirde olcaz ya altli ustlu oturmasakta olur diyorum
biz bir aileyiz sonucta niye birimiz sehrin bir kosesinde oburumuz obur kosede oturalim ki diyor
ben o yuzden diyorum cok anaci diye annesi baska sehre dugune gitmisti bi kac gun gorusmediler
annesi geri gelince bizimki dizine yatmis annem benim sacimi oksadi diyor
boyle adamdan korkayim mi sasirdim valla
evlat olarak nekadar guzel birsey hep dua ediyorum erkek evladim olursa babasina benzesin annesi olarak gurur duyarim boyle sevip sayiyor diye ama bu asiri anneciligi yuzunden beni gozardi edermi acaba annesiyle bir husumetimiz cikarsa diye dusunmuyorda degilim acikcasi
evet oldu
aksamdan solıyım evet yrn ak koyun kara koyun bellı eder kendını
hmmm sesini bi duyim ozledim diyip arasaymis keske
tatsizliklar msjlarla dahada zor cozuluyor
sesli konusunca her iki tarafinda ne demek istedigi daha iyi anlasiliyor ses tonundan konusma seklinden vs...
gel demıcem ama gelmezse ve bu aksam bna saat kacta gdecegmı sormazsa yrn vay halıneeeeee tatlim ozm da gereyi yapilir yaniii
kendi bilir vallaaa
kızlarrr bn kısmetlerı kapamıorummm
ayıp edııorsunuz yawww
ewdekı pc yı bu aksam bılgısayarcıya gonderıyorum sızden ayrı kalamam bn yaa
Özgur kızım ben bası baglı ımajı bna uymuyor cıksssgördüm canım okudum şimdi akıllı kız işte hali bi başka oluyo dimi piskoişi sağlama almadan benim başım bağlı imajı vermiyo
oy oy cansın can bnde gelırım oh ohhh tabı bnım sabah ıs olmayacagı cıın bol bol takılırım sız calıstgnız ıcın bılemıyorum yaneeeeeeeeeeeeeheh aferin sana benim de bugün ablamlar dönüyo yeğenim olmayınca sıkılırım gelirim akşamları bende topiğimize
kız bu kadar aileye düşkün olmasın tamam iyi güzel ama yani illa dip dibe oturmak zorunda değilsiniz ki valla altlı üstlü olunca hiç hoş olmuyo benim ablam öyle altlı üstlü dairelerde ve 1,5 ay kayınvalidesiyle küs kaldıklarını bilirim çok sık görüşünce hoş şeyler olmuyo en iyi kayınanne bile karışıyo ve sorunlar çıkıyo. sen 3 yılda saman altından bu fikirden uzaklaştır sevgiliniağaç yaşken eğilir hesabıharbiden kaç yaşında sevgilin hiç bilmiyorum bizim gibi yaşıt mısınız yoksam
söyle mutlaka canım piskonun dediği gibi kısmetlerini kapasın boşuna
ayy yok kuzum ya konuşunca daha iyi anlaşılıyo mesajda daha çok yanlış anlamalar oluyo tonlama yapılmadığı için sen cilveli cilveli söylediğin bi şeyi adam hesap soruyomuşsun gibi algılayabiliyo aynı
ıyıyız sen napıyosun (=napıyonuz kızlar
gördüm canım okudum şimdi akıllı kız işte hali bi başka oluyo dimi piskoişi sağlama almadan benim başım bağlı imajı vermiyo
Özgur kızım ben bası baglı ımajı bna uymuyor cıksss
oy oy cansın can bnde gelırım oh ohhh tabı bnım sabah ıs olmayacagı cıın bol bol takılırım sız calıstgnız ıcın bılemıyorum yaneeeeeeeeeeeee
bgn ısyerınde son gunum saat 5 ve henuz hıcbır faalıyet yok ısten cıkacagım ıcın yuh dıorumm yuhhh
canim simdilik bise diyemiyorum cunku is ciddiye binmedi daha
hele is ciddiye binsin aileler tanissin ev duzmeye gelince tabikide fikrimi soylicem
simdiden bunlarin lafini yaparsam erkek tirsar diye dusunuyorum daha ortada bisey yok sen nasil ailemden uzak yasariz hesabi yapiyosun der ters teper heleki boyle anaciyken
yontuyorum iste dahada yontmaya devam edicem dedigin cok dogru kaynana melek bile olsa illaki karisir illaki tatsizlik cikar
canim o 90 dogumlu ben 91 aramizda 1 yil 8 ay var iste cok fazla degil 23 yasinda simdi
ıyıyız sen napıyosun (=
tanısalım mı bn zelemele
heh aferin sana benim de bugün ablamlar dönüyo yeğenim olmayınca sıkılırım gelirim akşamları bende topiğimize
ee saat 7 olunca napıcam hesabımı kesmıceklermı yanıı malmı bunlarben de işi boşluyorum valla bakayım sonu nolcak gerçi arada bi şeyler yapıyorum ama napım hiç hevesim yok şuan iş aşkım bi gelsin hemen takır takır işlerim
bilerek yapıyodur pis adam ama katlan az daha sık dişini canım bitiyo bu çilee
bende eskıyım nolmusssben aslında burda eskiyim ama bayadır giremiyorum 22 yaşındayım sağlıkçıyım şuanda bekarım ama başım bağlancak inş. sen anlat bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?