- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.221
allah tamamına erdirsin canım okulun bitince evleniverirsiniz artık sizde:)
çok teşekkür ederim canım, allah sizi bi yastıkta kocatsın inşallah
Nerde yaşıyosunuz ?
yanii yanii ona gore planlarimizi yapiyoruz zaten
saol cnm
hayırlısı olsun canım inşallah bebişim yok daha düşünmüyorum yaa
ay kizlaarrr ne salagim ayolll
ilk lunna eklemisti arkadas olarak
bugunde topicte alta bakiyom lunna+ yaziyor
diyom ayol bu + ne oluyor
simdi caktim yaaaaa
kendi kendime heeeeee demek ondanmiiiisssss diyorummm
merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Aranıza yeni teşrif etmiş bulunmaktayım ve kimseyi henüz tanımıyorum . Ama hep forumu takip ettim , o yüzden sıcakkanlı insanlar olduğunuzu biliyorum :) inşallah aranızda yabancılık çekeceğimi pek zannetmiyorum :)
yapın tabi canım zaman su gibi akıp geçiyor hoooppp bi bakmışsın evlenmişsiniz öyle oluyo bu işler
ayy herkes oyle diyor ne guzel diyorsunuz
daha 3 yil var onumuzde bakalimm gecip gidiverir insallah
İzmit canımamin canım istanbul da sen
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Aranıza yeni teşrif etmiş bulunmaktayım ve kimseyi henüz tanımıyorum . Ama hep forumu takip ettim , o yüzden sıcakkanlı insanlar olduğunuzu biliyorum :) İnşallah aranızda yabancılık çekeceğimi pek zannetmiyorum :)
olur öyle canım daha ben de kk yı komple çözmüş değilim zamanla herbi şeyini öğrenicez inş
İzmit canım
anaaa demek ziyaretcilerden biri sendin
söyle bkalım ahir zaman, hakkımızda ne biliyorsun.
nickini beğendim
zamanla cozcez herseyi canimm
canlaarrr ben cikayim artikk ders calisayim birazz
sizde kaynasin bakalimm
haydi gorusuruz
bende skype de yoktamam görebilmemiz sadece lunnaya bağlı o halde
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Aranıza yeni teşrif etmiş bulunmaktayım ve kimseyi henüz tanımıyorum . Ama hep forumu takip ettim , o yüzden sıcakkanlı insanlar olduğunuzu biliyorum :) İnşallah aranızda yabancılık çekeceğimi pek zannetmiyorum :)
ayy herkes oyle diyor ne guzel diyorsunuz
daha 3 yil var onumuzde bakalimm gecip gidiverir insallah
erken kaçıyorsun bugün :26:
Allah zihin açıklığı versin canıms, öptüm
zamanla cozcez herseyi canimm
canlaarrr ben cikayim artikk ders calisayim birazz
sizde kaynasin bakalimm
haydi gorusuruz
Evet bendim ve artık dedim üye olmalıyım :)
Hakkınızda tabi ki doğal olarak pek fazla bir şey bilmiyorum. Sizi iyi tanımak ve güzel arkadaşlıklar kurmak için burdayım :)
Ayrıca nickimi beğendiğin için teşekkür ederim :) sonuçta hepimiz bu dünyada bir kuluz :)
lunna da pek az girer oldu öğleden sonraları işlere koşturuyo yavrum
hoş geldin canım ben muke 24 yaşındayım çalışıyorum ve evlilik hazırlığı yapıyorum eylülde düğünüm var inşallah sen napar ne edersin anlatsana
kız az önce neye o kadar vay be vay bee dedim ben unuttun mu 3 yıl 6 gün olmuş mezun olalı nasıl zaman geçicek de evlenice biz diyeli bak geçti gitti işte gün gelicek seninde sayılı günlerin biticek
güle güle doktor hanım çalış tabi canımızı sana emanet edicezbol şans allah zihin açıklığı versin
hoş geldin canım ben muke 24 yaşındayım çalışıyorum ve evlilik hazırlığı yapıyorum eylülde düğünüm var inşallah sen napar ne edersin anlatsana
yoğun bu ara sanırım, işleri serdi tabi, şimdi uğraşıyolunna da pek az girer oldu öğleden sonraları işlere koşturuyo yavrum
canim sinavlar geliyor calisayim ben
iyice bastirinca maalesef pek fazlada giremicem sabahtan aksama kadar calisacam mecbur
kafam rahatlasin tekrar buralarda olurum zaten
saol tatlimmmm sinav gunlerim gelincee bol bol dua isticem hepinizdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?