- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.181
kıııız bende takılıyorum sana öyle
ailen okulu bitirmeni dört gözle bekliyordur onlar için ne kadar gurur verici
Övünücekler acuk hava atacaklar konu komşuya dimi
yakışır sana, ben seni doktorcum diyerekten sevdim.
hayırlısıyla alcaksın sen diplomayı
insallah tatlim insallahh
amann anneme yasaklamisim oyle ovunmeleri fln
dedim dunya hali neyin ne olacagi belli degil
mezun olayimda konu komsuyu cagirir dusman catlatirsin ozm diyorum
anaa vallaha mii kiz hangi sehirde o belki ayni unideyiz bileee
kacinci sinif o (kizdir diye seviniyorum ama erkek cikarmis birde)
canim sevgilim dogulu ya o da diyor atamalar olunca sen doguda hangi sehri soylesende seni gonderirler zaten diyor
kızlar bi keresinde de memleketten okula gidiyoruz ev arkadaşımla anahtar bende onun anahtarı yoktu. o günde sevgilim gelecek bütün yaz görüşmemişiz hasret doluyuz. biz öğlen 2 gibi varıcaz o akşam 7 gibi. o gelene kadar evi bi temizleriz dedik. eve bi gittik anahtar yokakılsız kafam heyecandan unutmuşum napıcaz ne edicez düşünüyorum:18::18: ev sahibinde yedek anahtar vardır diyerek gittik yanina kapıyı tıklatıyorum kimse yok. ev sahibimizde yaşlı bi nineydi bi kızı var ama o da fiziksel engelli ikisi beraber yaşıyolar allah rahmet eyleyin yeni vefat etti neyse işte evde yok dedik bi oğluna gidelim belki ordadır oğlunun yakınlarda marketi var sorduk annem mersine gitti demesin mi napıcaz anahtarsız kaldık dedik döndük eve açık bi pencere vardı bizim ev bahçeli yer eviydi. ev boş bikaç parça bi eşya var bi önceki sene yandaki evde oturuyorduk bu eve yeni taşınıcaktık eşyalarımızı kömürlüğe saklamıştık. kadın allahtan ev havalansın diye pencereyi açık bırakmış girdik pencereden içeri alabildiğimiz eşyaları içeri geçiriyoruz neyse evi temizledik falan ama çilingir ara ara yok biraz çarşıya uzağız dedik yarın sabah hallederiz artık napalım evi temizleme eşyaları içeri taşıma derken üstüm başım battı çok az zamanım kaldı hemen bi yıkandım giyindim süslendim paklandım ama nişanlım evi bilmiyo yolu tarif edicem arıyo beni şarjı bitmesin mi nasıl bulacak akşam karanlığında evi diye düşünüyorum mahalleyi biliyo en azıdan dedim çıktım sokağa yürüyorum sokakta arıyorum telefon kapalı. sonra bi baktım uzaktan biri geliyo iki eli de dolu kör gözlerim seçemiyo da o mu değil mi diye neyse bi baktım o koştum sarıldım boynuna eve götürücem onu yürüyoruz beraber heyecandan evin yolunu şaşırdım sola sapacağımıza düz devam ettim bi baktım aaa yanlış geldik dönmemiz gerekiyodu dedim şimdi yolu uzatmış olduk bi sonraki yoldan sola sapalım bari dedim. o da diyo ki bilerek yapıyosun dimi biraz daha yürüyelim diye gülüyü böyle yukardan yüzüme bakıyo ben başımı kaldırmış ona bakıyorum daha sıkı srıldı bana. neyse eve geldik kapıyo yöneliyo dedim giriş ordan değil buyrun pencereden girelim bu bi şaşırdı sonra büklüm büklüm girdi pencereden
maceralar bitmez diyorsun he muke
gözümde canlandı ama başınız , yüzünüz yok , çöp adam gibi hayal ettim sizi
nasıl yapıcam lunnanın yaptığı gibi albüme nasıl koyabilrim fotomuzu oradan görürdün canım bizi
kızlar bi keresinde de memleketten okula gidiyoruz ev arkadaşımla anahtar bende onun anahtarı yoktu. o günde sevgilim gelecek bütün yaz görüşmemişiz hasret doluyuz. biz öğlen 2 gibi varıcaz o akşam 7 gibi. o gelene kadar evi bi temizleriz dedik. eve bi gittik anahtar yokakılsız kafam heyecandan unutmuşum napıcaz ne edicez düşünüyorum:18::18: ev sahibinde yedek anahtar vardır diyerek gittik yanina kapıyı tıklatıyorum kimse yok. ev sahibimizde yaşlı bi nineydi bi kızı var ama o da fiziksel engelli ikisi beraber yaşıyolar allah rahmet eyleyin yeni vefat etti neyse işte evde yok dedik bi oğluna gidelim belki ordadır oğlunun yakınlarda marketi var sorduk annem mersine gitti demesin mi napıcaz anahtarsız kaldık dedik döndük eve açık bi pencere vardı bizim ev bahçeli yer eviydi. ev boş bikaç parça bi eşya var bi önceki sene yandaki evde oturuyorduk bu eve yeni taşınıcaktık eşyalarımızı kömürlüğe saklamıştık. kadın allahtan ev havalansın diye pencereyi açık bırakmış girdik pencereden içeri alabildiğimiz eşyaları içeri geçiriyoruz neyse evi temizledik falan ama çilingir ara ara yok biraz çarşıya uzağız dedik yarın sabah hallederiz artık napalım evi temizleme eşyaları içeri taşıma derken üstüm başım battı çok az zamanım kaldı hemen bi yıkandım giyindim süslendim paklandım ama nişanlım evi bilmiyo yolu tarif edicem arıyo beni şarjı bitmesin mi nasıl bulacak akşam karanlığında evi diye düşünüyorum mahalleyi biliyo en azıdan dedim çıktım sokağa yürüyorum sokakta arıyorum telefon kapalı. sonra bi baktım uzaktan biri geliyo iki eli de dolu kör gözlerim seçemiyo da o mu değil mi diye neyse bi baktım o koştum sarıldım boynuna eve götürücem onu yürüyoruz beraber heyecandan evin yolunu şaşırdım sola sapacağımıza düz devam ettim bi baktım aaa yanlış geldik dönmemiz gerekiyodu dedim şimdi yolu uzatmış olduk bi sonraki yoldan sola sapalım bari dedim. o da diyo ki bilerek yapıyosun dimi biraz daha yürüyelim diye gülüyü böyle yukardan yüzüme bakıyo ben başımı kaldırmış ona bakıyorum daha sıkı srıldı bana. neyse eve geldik kapıyo yöneliyo dedim giriş ordan değil buyrun pencereden girelim bu bi şaşırdı sonra büklüm büklüm girdi pencereden
fotokobi cektircem bahanesiyle dışarıya cıktım, ayri gördüm 5 dk. bi tur attık geldiimm
valla o kadarını bilmiyorum canım o 2. sınıf ama kız değil erkek görüşmeseniz daha iyi seninki sövmesin bana
neyse lunna bi gelsin ondan öğrenirim artık bütün kk ya reklam etmiyim kendimibende daha önce fotoğraf eklemedim canım. sen karıştır bulursunzaten sadece arkdşlr görüyor fotoğrafları
hehehe
maceraya bak sennn ne guzell yaaa bizim hic boyle animiz yok valla
hep uslu uslu bulusuyoruz iste ben otobusten iniyorum o beni aliyor fln fistik pek bi aksiyon yok yaneee
bitane var sadece aklima geliyor camiinin ismini bilmiyoruma ama hani bu surekli guvercinlerle dolu bir camii var ya guvercin besleniyo fln
ilk istanbulda bulustugumuzda oraya goturdu askim beni banklar fln da var orda oturuyoruz iste
ben tabi nasil mutluyum icimden diyorum hey guzel Allahim televizyondan gordugum kareleri sevdigimle birlikte gelip gezmeyi gormeyi nasip ediyorsun ne buyuksun yarabbi
sonra sevgilim dedi hadi kalk camiinin icine girelim bahcesine yani gosterim sana
neyse girdik iste yerleride tam hatirlamiyorum ama taslar var iste
ben tabi topukluylayim sevgilimde benle dalga geciyor yuruyemiyon da bilmemne
neyse Allahin isi iste surekli sarmas dolas geziyoruz bi anda tam camiiden cikcaz sevgilim onumde arkasi donuk benim topugum bir yere takildi cekeliyom cekeliyom cikmiyoanam dedim pisko bittigin andir kizim adamin dilinden kurtulamican
benden iki adim ilerde donme donme diye dua ediyorum icimden kizardm bozardm biseyler oldu
sonra dedim artik gozunu karart egil elinle cekele topugu tam egilecektim kiiii sevgilim arkasini dondu napiyon askim diyee vee ayni anda topugum cikiverdi bir anda
ben kocaman bir sirittim hiicc askim bakiniyorum iste dedimgelsene hadi diyor
Allahimm zamanlama superdi yanii
kızlar ben yeni geldim beni de aranıza kabul edermisinizzz????????
hoşgeldin cindi
kabul ettik gel tanıt kendini baken
kızlar ben yeni geldim beni de aranıza kabul edermisinizzz????????
çok canım sıkılıyor ya yeni üye oldum neler yapıyorsunuz burda. benimde hiç arkadaşım yok ta burası dikkatimi çekti
lunnanin profilde resimleri mi varmiiissss :26:
ben hic bulamadim ki amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?