- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.201
neyse lunna bi gelsin ondan öğrenirim artık bütün kk ya reklam etmiyim kendimi
allahtan topuk sıkıştığı yerde alıp ayağın ayakkabıdan çıkmamış canım bizim çok vardır öyle şeyler canım hele benim sakarlıklarım bi tuttu mu ardı arkası geliyo ama aşkım alıştı bi terslik olmayınca şaşırıyor valla ben eğer çok gezmeceli tozmacalı bi görüşme yaşıycaksak topukludan uzak duruyorum ayaklarımın canı çıkıyo nişan alışverişinde elbise giymiştim altına topuklu ayakkabı şart olur diye giydim ama pişman oldum ayaklarım mahvoldu resmen hayır nişan alışverişine gidiyosun giyinsene şöyle rahat bi şeyler ama güzel görünücem ya aklım sıra öldüm öldüm dirildim akşamı edene kadar
etmez miyiz, hoş geldin
Tanıtır mısın kendini azıcık?
lunnanin profilde resimleri mi varmiiissss :26:
ben hic bulamadim ki amaa
kuzum, hani elbise bakmıştı ya, görümcesinin düğünü için, bize göstermek amaçlı profiline resim eklemişti. ama kaldırdı hemen.
bize takıl, canın sıkılmaz şekerim
Sen şimdi yeni evlisin, senden faydalanırız biz, gelmekle iyi ettin
kuzum öyle bi elbise göstermek için koymuştu sonra kaldırdı. ondan dedim o biliyo öğrenirim ondan ama bende sizi görmek istiyorum habaeriniz ola
Allahtan cikmadii yaaa birde dusunsenee yalin ayak cat cat bascam yeree
ayy hic dilinden kurtulamazdimmm
hoşbulduk canım valla ben 24 yaşındayım çalışıyorum yeni evliyim
hotmailden dene bakıyım bi daha. olması lazım ama ben hep ordan gönderiyorum :44:kuzum öyle bi elbise göstermek için koymuştu sonra kaldırdı. ondan dedim o biliyo öğrenirim ondan ama bende sizi görmek istiyorum habaeriniz ola
Seni de görelim amaaahee anladim tatlimm bende baktim baktim bise goremedimm
dedim ben mi bulamiyorum acabaa
evet ya sıkılmasın artık bıktım bu can sıkıntısından. Yeni evliyim evet canım 1 sene oldu daha :)
lunna bize ogretsin koyariz tatlimm ama hemencik kaldiririm bende yanii :26:
evet ya sıkılmasın artık bıktım bu can sıkıntısından. Yeni evliyim evet canım 1 sene oldu daha :)
Ne komik olurdu neyse ki ucuz yırtmışsın tatlım
Ben de 24 yaşındayım canım evlilik hazırlığı yapıyorum yakında düğünüm var inşallahBebiş var mı senin?
oh oh ne guzell
Ben diyorum size bu topicte herkes ya evli yada evlendi evlenecek
bi ben kaliyommmm
Canim allah mutlulugunuzu daim etsin
hotmailden dene bakıyım bi daha. olması lazım ama ben hep ordan gönderiyorum :44:
Seni de görelim amaaa
muk'la aynı yaştasınnasıl gidiyor evlilik bakalım.anlat acuk
oh oh ne guzell
ben diyorum size bu topicte herkes ya evli yada evlendi evlenecek
bi ben kaliyommmm
canim Allah mutlulugunuzu daim etsin
amin canım darısı senin başına artık ozaman
hotmailden dene bakıyım bi daha. Olması lazım ama ben hep ordan gönderiyorum :44:
seni de görelim amaaa
muk'la aynı yaştasınNasıl gidiyor evlilik bakalım.anlat acuk
du bakam bi daha denicem ama benim pc de nedense olmuyo skype yüklü diye mi dosya eklemiyo hotmail anlamadım gitti skype ile paylaş mı ne o tarz bi şey vardı onu da denemedim ya bi sürü insan görürse kaldıramazsam diye cesaret edemedim aslında sana link göndermiştim oradan görmüş olman lazımdı ama bilmiyorum neyse bi de buradan deneriz artık
kız piskom seni de evlendiricez zaman nasıl geçti anlamıcaksın
saol canim bende tanitayim hemencik
22 yasindayim diyelim 4 ay sonra 22 olcam iste
Bekarim 2 bucuk yillik iliskim var uzaktan uzaga surdurdugum
bulgaristanda yasiyorum tip fakultesi 3. Sinif ogrencisiyim
te bukada
du bakam bi daha denicem ama benim pc de nedense olmuyo skype yüklü diye mi dosya eklemiyo hotmail anlamadım gitti skype ile paylaş mı ne o tarz bi şey vardı onu da denemedim ya bi sürü insan görürse kaldıramazsam diye cesaret edemedim aslında sana link göndermiştim oradan görmüş olman lazımdı ama bilmiyorum neyse bi de buradan deneriz artık
kız piskom seni de evlendiricez zaman nasıl geçti anlamıcaksın
iyi gidiyor canım yuvarlanıp gidiyoruz işte. Allah kavuştursun senide sevdiğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?